Talk:Ferencvárosi TC

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
          This article is of interest to the following WikiProjects:
WikiProject Football (Rated C-class, Mid-importance)
WikiProject icon This article is within the scope of WikiProject Football, a collaborative effort to improve the coverage of Association football on Wikipedia. If you would like to participate, please visit the project page, where you can join the discussion and see a list of open tasks.
C-Class article C  This article has been rated as C-Class on the project's quality scale.
 Mid  This article has been rated as Mid-importance on the project's importance scale.
Taskforce icon
This article is supported by the Sheffield United task force.
 
WikiProject Hungary (Rated C-class, Mid-importance)
WikiProject icon This article is within the scope of WikiProject Hungary, a collaborative effort to improve the coverage of Hungary on Wikipedia. If you would like to participate, please visit the project page, where you can join the discussion and see a list of open tasks.
C-Class article C  This article has been rated as C-Class on the project's quality scale.
 Mid  This article has been rated as Mid-importance on the project's importance scale.
 

Untitled[edit]

This article has been renamed as the result of a move request. Ferencvárosi TCFerencvárosi Torna Club violet/riga (t) 22:55, 6 Apr 2005 (UTC)

Copy[edit]

The whole intro section is stolen from here:

http://www.ftc.hu/index.php?a=&lang=en

Pennywisepeter 10:33, 17 November 2006 (UTC)

Editing removed most, if not all, copyvio István 04:25, 28 December 2006 (UTC)

Hajrá, hajrá FERENCVÁROS!!! Sorry. I don't speak english, so please translate this: A Fradi 105 éves történelméről kellene írni, arról, hogy Magyarország legsikeresebb, és legnépszerűbb labdarúgó csapata, nem pedig a szurkolói rendbontásokról, amelyek a fradisták csoportjának csak egy részét érinti, mert akkor még lehetne az Újpesthez, és az MTK-hoz is írni ilyen szépségeket... A Fradiba nem kell belerúgni, így is elég nagy bajban van a csapat. (sajnos mamár annyira divat leköpni a Fradit, mint pár éve fradistának lenni.) Jó lenne ha kibővülne a szócikk, pl.: nemzetközi sikerek, stb. vagy be lehetne talán azt is írni, hogy most a másodosztályban játszik, és másodikként végez, de a Tatabány visszalépésével, az NBI-ből lehet, hogy mégis feljut a Borsodi Ligába. Vagy lehetne írni a komoly anyagi problémákról a klubbnál, de leginkább a 105 év dicsőségét szeretném én, mint magyar Fradi szurkoló itt látni... lásd: a magyar wiki oldala a Ferencvárosi TC-ről., vagy www.ftc.hu... Ne a botrányokról írjatok, hanem arról a Fradiról, ami legendává vált Magyarországon. Egy 105 éves legendává. (egyébként a Fradi nem a teljesítménye miatt került másodosztályba, hanem azért mert nem kapták meg a licence-t az indulásra. Most egyébként ez fenyegeti az Újpestet, a REAC-ot, a Fehérvárt, és a Sopront is. Teljesítménye persze romlott, de ígyis első osztályú magyar csapat. Annak hogy a másodosztályba került az FTC, csak a lilák, és a kék-fehérek örültek, a semleges magyarok pedig nem, hiszen így egy elsőosztályú csapat, egy kisebb hiba, és anyagi instabilitás miatt került másodosztályba, ami ronotta a Borosdi Liga színvonalát...) egy Fradista 2007. június 17.

Article is too repetive and long-winded[edit]

This article needs some serious love, as it's really just a long-winded list of results that could probably be better summarised in a list. The English is also in need of serious improvement. 213.164.7.130 (talk) 11:33, 21 May 2012 (UTC)