User talk:Dorminton

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia, the free encyclopedia

Notably,[edit]


mass and force[edit]

Hello Dorminton,

I have to agree with you. However, there are many poeple (folks with math degrees and engineers) here at wikipedia that think in this manner about force and mass. I too must conflate mass and weight when writing in wiki articals otherwise, poof: gone is my work.

I would ask if you can reveiw the foot-pound (energy) page. Depending on what time of the day it is will depend on what version is up. If you think my version is "incoherent" I'd like to know why? If you understand what is being conveyed, I'd also like to know why? Thanks much Greg Glover (talk) 00:08, 31 July 2010 (UTC)[reply]

Μέτρο Newton[edit]

Γεια σου Dorminton, ναι διάβασα το Newton Μέτρου απόκομμα. Αν θεωρείτε αυτό το «... ροπής, αλλά δεν εργάζονται, ή για εργασία αλλά δεν ροπή, ή και τα δύο, ή δεν ". kljkράδειγμα" καθαρό και εύκολο να καταλάβουμε "τότε θα σκέφτονται διαφορετικά. Παρακαλώ, αυτό δεν είναι αξιολογική κρίση για σας απλά τη γνώμη μου σχετικά με το πώς σκέφτομαι. Για να είμαι ειλικρινής. Οχι, ο Νεύτωνας Μέτρου απόκομμα είναι σκόπιμα; Σύγχυση, άνοστος και ελλιπείς. Ο μέσος αναγνώστης πρόκειται να τραβήξει τα μαλλιά του / της μετά από την ανάγνωση αυτό.

Έχει υποπέσει στην αντίληψή μου να φορά που ο μέσος αναγνώστης Wiki θα προτιμούσε έναν εύκολο να καταλάβει το άρθρο. Ωστόσο, αυτό που ορισμένοι αποκαλούν εύκολο να καταλάβει δεν απαιτεί μικρότερη από την ελάχιστη ικανότητα καταλάβει καινούριο έτος Λογισμός και Φυσική. Θα έλεγα ότι είναι περίπου 1 τοις εκατό του πληθυσμού του δυτικού κόσμου δεν είναι ένα μέσο αναγνώστη.

Είμαι απλά ένας κανονικός τύπος που έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια που εξηγεί τι Δίπλα λίβρα δύναμη είναι σε χιλιάδες σκοπευτές εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Γιατί μπορεί να ρωτήσει σας? Επειδή με ρωτάτε. Δεν καταλαβαίνουν το τυπικό ορισμό λεξικό για τη λίβρα ποδιών και δεν μπορεί να καταλάβει τα τυπικά μαθηματικά βιβλίο (δηλαδή 1lbf = 1ft x £ 1)

Για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας Επιτρέψτε μου να ρωτήσω για πρώτη φορά αυτό? Έχετε προφανώς εξίσου καλή ή καλύτερη κατανόηση των μαθηματικών από μένα. Νομίζω πως όλοι έτοιμοι γνωρίζουν την απάντηση στο πρώτο ερώτημά σας. Θα είχατε την καλοσύνη να μου πείτε τι ώθηση σας για την οποία ζητεί μια τέτοια ερώτηση?

Της, δεν είναι ότι θέλω να ξεκινήσω ένα επιχείρημα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω γίνει κάπως αμυντικό. Φαίνεται ότι πολλοί εδώ στη Wikipedia αισθάνονται οι κανόνες που ισχύουν για μένα δεν είναι και οι ίδιοι.

Εντάξει, ως προς το πρώτο σας ερώτημά. Ναι. Η κιλό ανά τετραγωνικό μέτρο έχει την ίδια φυσική ιδιότητα ως λίβρα ανά τετραγωνική ίντσα. Τούτου λεχθέντος, η δύναμη λίρα Foot (Joule) δεν δρα μηχανικά με τις ίδιες ιδιότητες με τη δύναμη ποδιών λίρα (Newton μέτρο). Παρά το γεγονός ότι το ίδιο λεξικό ορισμό και μαθηματικό όρο, το Joule (ενέργεια) και Newton μετρητή (ροπή), είναι δύο διαφορετικές έννοιες και εφαρμογές της φυσικής.

Προστέθηκε αργότερα: Εδώ είναι ένα παράδειγμα του τι είμαι μιλάμε για το δικαίωμα από ένα λεξικό deffinition, http://www.thefreedictionary.com/foot-pound. Αν ήθελα να θέσω ένα £ 32 (14,5 κιλά), χρησιμοποιώντας μία Pully τροχό έχω ασκείται δύναμη 32 πόδια-λιβρών (43,4 Nm) [ροπής]. Δεν έχει σημασία αν η απόσταση ήταν για 1 ίντσας (2,54 cm) ή 100 πόδια (30,5 μ), και οι δύο είναι ίση με 32 δύναμη τα πόδια-λιβρών (43,4 Nm) (ροπή). Ωστόσο, αν ήθελα να θέσω το ίδιο £ 32 (14,5 κιλά), χρησιμοποιώντας μία Pully 1 ίντσας (2,54 cm) σε 0,0002 δευτερόλεπτα ή 100 πόδια (30,5 μ) σε 20 δευτερόλεπτα το πόδι δύναμη λίρα ( Joule) [ενέργειας], είναι 13.703 πόδια-λίβρα δύναμη (18.579 J) και 1243 ισχύει αφθώδους λίρα (1685 J), αντίστοιχα. Και πάλι το Joule και Newton Μέτρου που δεν είναι το ίδιο. Greg Glover ( Συζήτηση) 17:30, 2 Αυγούστου 2010 (UTC)

Για το δεύτερο ερώτημα, εξαρτάται από τον τύπο πυροβολικού του. Θα σας ρωτήσω σχετικά με το πρότυπο μικρή κασέτα βραχίονα, το μέγιστο για κάθε τύπο είναι το εξής: για μία μέση 63,000 psi (434mPa) και ένα άτομο είναι περίπου 75.000 psi (517mPa). Πρόκειται για το πιο presure Cartridge Brass (από κράμα χαλκού, C260) μπορούν να αντέξουν χωρίς κίνδυνο. Πραγματικά το μέγιστο. σιδερωτής κάθε βραχίονα (μικρή ή μεγάλη) βασίζεται στη δύναμη του κλείστρου ή το τμήμα. Με τύπου κασέτας πυροβόλα όπλα από την πρώτη γραμμή της ασφάλειας είναι η δύναμη της υπόθεσης φυσιγγίων. Θέλετε η θήκη φυσιγγίων για να αποτύχει πριν από το βαρέλι ή δέκτη. Ως εκ τούτου, τουφέκια λειτουργούν σε μέγιστο ένα. περίπου 5.000 psi (34mPa); Standard περίστροφα λειτουργούν σε ένα μέγιστο. περίπου 14.700 psi (101mPa); περίστροφα max σε Magnum. περίπου 33.300 psi (230mPa); Straight περίπτωση τουφέκι φυσίγγιο λειτουργούν σε ένα μέγιστο. περίπου 40.000 psi (276mPa); Standard τουφέκι φυσίγγιο λειτουργούν σε ένα μέγιστο. περίπου 50.000 psi (345mPa); Magnum τουφέκι φυσίγγιο λειτουργούν σε ένα μέγιστο. περίπου 63.000 psi (434mPa).

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας, Greg Glover ( Συζήτηση) 17:01, 2 Αυγούστου 2010 (UTC)

Υ.Γ. Τα όπλα για το τυπικό αμερικανικό αντιτορπιλικό εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μαύρη πυρίτιδα και έχουν μέση πίεση ισχιακή προβολή των 100,000 psi (689 MPa) Greg Glover ( Συζήτηση) 17 : 36, 2 Αυγούστου 2010 (UTC)

P.P.S. Συγνώμη Dorminton, ζητήσατε για τις μονάδες kg / m ^ 2. Στην εμπορική χρησιμοποιείται mPa smallarm το. Η kg / m ^ 2 έχει τιμή 703,07 μεγαλύτερη από το lb / in ^ 2 λόγω του μεγαλύτερο βάρος και την ευρύτερη περιοχή. Επίσης Υπέθεσα εννοείτε "κλείστρου" δεν "Παραβίαση". Ω και πώς θα μπορούσα να έχω ξεχάσει, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Ναι, ft-lb f </ sub> είναι περίπου μάζα δεν ισχύει. Αυτό είναι το πώς το καταλάβουν και οι 1000 περίπου poeple ότι έχω συζητήσει με αυτό το θέμα. Για να την mension μην milloins των κυνηγών εδώ στις Πολιτείες Ηνωμένες. Ε κ </ sub> = t E </ sub> = mv 2 </ sup> / 2g c </ sub> = ft-lb f </ sub >. Και ότι ο φίλος μου είναι το τέλος της ιστορίας. Greg Glover ( Συζήτηση) 00:08, 3 Αυγούστου 2010 (UTC)