This is a file from the Wikimedia Commons

File:J. Paul Getty Museum courtyard.jpg

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to navigation Jump to search

Original file(1,500 × 1,000 pixels, file size: 1.17 MB, MIME type: image/jpeg)

Summary

Description
English: Architect Richard Meier chose beige-colored Italian travertine panels to cover the retaining walls and to serve as paving stones for the arrival plaza and Museum courtyard.
Date
Source Own work
Author Caroline Culler (User:Wgreaves)
Permission
(Reusing this file)
Photo by Caroline Culler - Blog - Photo Galleries
Cut out view 01.png
If you use this photograph outside Wikipedia, please leave a note on my talk page or send me an email.

Licensing

I, the copyright holder of this work, hereby publish it under the following license:
w:en:Creative Commons

attribution share alike

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
You are free:
  • to share – to copy, distribute and transmit the work
  • to remix – to adapt the work
Under the following conditions:
  • attribution – You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
  • share alike – If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same or compatible license as the original.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

depicts

21 May 2015

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current17:17, 21 May 2015Thumbnail for version as of 17:17, 21 May 20151,500 × 1,000 (1.17 MB)WgreavesUser created page with UploadWizard
The following pages on the English Wikipedia use this file (pages on other projects are not listed):

Global file usage

The following other wikis use this file: