List of programs broadcast by Top Channel

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to navigation Jump to search

This is a list of television programs broadcast by Albanian TV channel Top Channel. The channel was launched on September 1, 2001.

Top Channel's programmes include a broad range of mostly pre-recorded shows, news editions, social and economic programs and entertainments (movies, sports, etc.). Scheduled domestic and foreign programming includes:

Nationally created TV shows broadcast by Top Channel[edit]

Original name Format
Fiks Fare Satirical Show
Exclusive Inquiry program
Newsroom Weekly News Magazine
Shqip Current Affairs
Top Story Political Magazine
Top Show Talk Show
Top Show Magazine Talk Show
Pasdite ne Top Channel Talk Show
E Diell Sunday Show
Wake Up Morning Show
Select Youth Magazine
Poke Youth Magazine
Cabriolet Gossip Magazine
Dosja Top Channel Variety Show
POP Channel News-Satirical Show
Procesi Sportiv Sports Magazine
Top Fest Albanian Modern Music Awards
Summer Fest Music Show
Portokalli Stand-up Comedy
Big Brother Albania Reality Show
Big Brother Fans Club Talk Show
Komuna e Parisit Sitcom
Gjurmë Shqiptare Documentary
Top Select' Reality Show
MasterChef Albania Talent Show
30 Minuta... Shef Talent Show
The Voice of Albania Talent Show
The Voice Kids Talent Show
Të gjithë për një Kids Show
100 Milionë Game Show
Dua Vendin Tim Quiz Show
Kape Kohën Game Show
Tjetri Game Show
Për Vete Game Show
Në Shtëpinë Tonë Game Show
Në 1 Javë Game Show
Dua të të bëj të Lumtur Reality Show
Big Brother VIP Reality Show
Hell's Kitchen Albania Cookery Reality Show

International TV shows broadcast by Top Channel[edit]

Original name Albanian translation Origin
The Sopranos Sopranot United States
The Americans Amerikanët United States
Friends Friends United States
24 24 Orë United States
Lost Të Humbur United States
Desperate Housewives Shtëpiake të Dëshpëruara United States
Antimafia (TV series) Smallville United States
The West Wing West Wing United States
The Event The Event United States
Game of Thrones Froni i Shpatave United States
Breaking Bad Breaking Bad United States
Camelot Kamelot United States
The Kennedys Kenedit United States
The Borgias Borxhiat United States
Boardwalk Empire Boardwalk Empire United States
Homeland Homeland United States
Leverage Rregullat e Lojes United States
The Firm Firma United States
Nikita Nikita United States
Covert Affairs Misione të Fshehta United States
Transporter: The Series Transportuesi United States
Crossing Lines Pa Kufij United States
Smash Smash United States
Avatar: The Last Airbender Avatar United States
Ghosts Fantazmat United States
SpongeBob SquarePants SfungjerBob PantallonKatrori United States
The Penguins of Madagascar Pinguinet e Madagaskarit United States
Peppa Pig Derrkucja Pepa United Kingdom
Engie Benjy Enxhi Bnxhi United States
Footballers' Wives Gratë e Futbollistëve United Kingdom
Whitechapel Whitechapel United Kingdom
Luther Luther United Kingdom
Silk Avokatët e Mbretërëshës United Kingdom
Scott & Bailey Scott & Bailey United Kingdom
The State Within Lojëra Pushteti United Kingdom
Downton Abbey Downton Abbey United Kingdom
CentoVetrine 100 Vitrinat Italy
Aldo Moro - Il presidente Aldo Moro Italy
Un amore e una vendetta Dashuri dhe Hakmarrje Italy
Era mio fratello Ishte Vëllai Im Italy
Codice Aurora Kodi Aurora Italy
Ultimo Heroi i fundit Italy
Intelligence - Servizi & segreti Inteligjente - Misione/Sekrete Italy
La bambina dalle mani sporche Me Duar të Papastra Italy
Crimini Krime Italy
L'ultimo padrino Kumbari i fundit Italy
Squadra antimafia - Palermo oggi Skuadra Antimafia - Palermo Sot Italy
Sospetti Të Dyshuar Italy
Amanti e Segreti Dashuri dhe Sekrete Italy
Il peccato e la vergogna Mekati dhe Turpi Italy
L'onore e il rispetto Nder dhe Respekt Italy
Le Tre Rose di Eva Tre Trëndafilat e Evës Italy
Le Tre Rose di Eva 2 Tre Trëndafilat e Evës 2 Italy
Le Tre Rose di Eva 3 Tre Trëndafilat e Evës 3 Italy
Caterina e le sue figlie Katerina dhe të Bijat Italy
I cerchi nell'acqua Si Rrathët e Ujit Italy
Il sangue e la rosa Gjak e Trëndafil Italy
Attacco allo Stato Shënjestër Politike Italy
Escobar, el Patrón del Mal Pablo Eskobar Colombia
La viuda negra Vejusha e Zezë Colombia
Toda una dama Një Zonjë e Vërtetë Venezuela
El Rostro de Analia Analia United States
¿Dónde está Elisa? Ku është Eliza Chile
El Cuerpo del Deseo Mundësia e dytë United States
Mi Corasón Insiste en Lola Volcán Zemra rreh vetëm për Lolën United States
Una Maid en Manhattan Dashuri në Manhatan United States
Más sabe el diablo Engjëll apo Djall United States
Avenida Brasil Bulevardi Brazil Brazil
Salve Jorge Guximi i një Gruaje Brazil
El Señor de los Cielos Lordi i Qiellit United States

External links[edit]