Jump to content

User:Emrearsln

From Wikipedia, the free encyclopedia

9 Ağustos 1978’te doğarak 70’li yılların son çeyreğinde hayata merhaba diyen Emre Arslan, orta direk bir ailenin ilk çocuğuydu. İlkokul, ortaokul ve lisenin ardından kendini Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği bölümünde buldu.

80’lerde çocuk olan, 90’larda ise ergenlik yıllarını yaşayan Emre, aslında binlerce yaşıtı gibi ilk gitarıyla da 17 yaşında tanıştı. Ancak o yaşıtlarının çok büyük bir kısmından farklı olarak gitarını, geçici bir hevesmiş, diyerek bir kenara atmadı. Hala, uzun yıllardır Pazarlama Müdürlüğü’nü yaptığı bir matbaa firmasında görevini sürdüren Emre’nin, müzik, işi değil hayatının en sevdiği kısmı oldu.

Kısa zaman içinde kendi sözlerini kendine has müziğiyle birleştirerek arka arkaya besteler yapmaya başladı. Müziğin verdiği keyfin farkına vardıkça da kendini geliştirmesi gerektiğine inanarak gitar ve şan dersleri almaya başladı. Bu keyfe kız kardeşi de dahil oldu ve birlikte de sözler yazmaya başladılar.

Besteleri biriktikçe bunları daha profesyonel işlemeye karar veren Emre Arslan’ın herkesle paylaşacağı müzik serüveninin ilk adımı da böylece atılmış oldu. En sevdiği şarkılarından biri olan, sözü ve müziği kendisine ait ‘Uzak’, müzisyen dostlarının da emek ve katkılarıyla son halini aldı. ‘Uzak’ şarkısını paylaşma heyecanı içinde olan Emre’nin diğer besteleri de bu serüvendeki diğer adımlar olmak üzere sıralarını bekliyor…