User talk:Kingstone93-cro

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search

???[edit]

O čemu ti pričaš? Koji ti je kurac? Ako te interesuje kakvu politiku podržavam onda me to pitaj umesto da sereš... PANONIAN 22:33, 14 June 2007 (UTC)

Ej, ne želim da čitam tvoje gluposti zaista. Tvoj "domovinski rat" me ni najmanje ne zanima a da razumeš stvari koje ne razumeš trebalo bi da se veoma sramiš tog rata. Takođe me ne zanimaju velika srbija niti četnici, i ne vidim uopšte razlog da o tim temama razgovaramo. PANONIAN 22:40, 14 June 2007 (UTC)

Odgovarat cu ti na mojoj suradničkoj stranici[edit]

Panonian, reci mi kakvu politiku podržavaš. Rado slušam! -- Croat 22:36, 14 June 2007 (UTC)

Ne Panonian ja se ponosim Domovinskim ratom i oslobođenjem Hrvatske, no ostavimo to postrani. Uvidjeh problem o veliko-srpskoj propagandi na en.wiki koja postoji. Znaš dobro da srbi nikad nisu bili večina u slavoniji i još mnoge druge stvari koje si naškrabao na wikipediji. Pa rekoh objasni mi ukratko neke izvore osim načertanija gdje piše da hrvatska nije nasljednica one hrvatske iz 1918. i zašto brišeš tekst Borders before and after Yugoslavia koji mislim da je ispravno napisan. -- Croat 22:46, 14 June 2007 (UTC)

Jel? Sad pošto si me tako lepo izvređao? Ako si "popizdio" zbog članka o Slavoniji, činjenica je da su podaci o stanovništvu kraljevine Slavonije u toj godini bili takvi kakvu jesu, a to ne znači da su mađarski istoričari koji su te podatke u svojoj knjizi izdali u stvari "četnici". Ako imaš podatke o stanovništvu Slavonije iz neke druge godine koji pokazuju da je Hrvata bilo više nego Srba, ništa te ne sprečava da ih napišeš u članku, zar ne? I rekoh ti već da u članku ne piše da su Srbi bili većina u Slavoniji, već u kraljevini Slavoniji. Dakle, u čemu je problem? Što se tiče drugih stvari, kako se možeš ponositi ratom u kome su tvoji Hrvati proterivali i ubijali svoju braću Srbe koji govore istim jezikom u ime tuđe vere koju su našim slovenskim precima nametnuli tuđi narodi? Što se tiče načertanija, ono je napisano pre 1918, a kraljevina Hrvatska-Slavonija je prestala da postoji 1918, tako da kasnija Banovina Hrvatska, NDH i Republika Hrvatska nikako ne mogu biti isto što i ona jer su nastale kasnije kao potpuno nove političke tvorevine. Što se tiče teksta "Borders before and after Yugoslavia", taj tekst nije enciklopedijski - pogledaj malo bolje kakvi članci se pišu u enciklopedijama pa ćeš i sam videti da takav članak ne spada ovde. PANONIAN 22:55, 14 June 2007 (UTC)

Panonian, moj cilj nije bio vrijeđanje niti bilo kakva svađa. Ovo ne govorim u ironiji nego zaista kako mislim, cilj mi je bio uspostaviti kontakt s vama. I pripomoći da ispravimo zajedno neke greške. Ima neistina na en.wiki i ništa ja ne kritiziram zbog toga nego samo potičem da se to ispravi. A što se tiče domovinskog rata, ja se sječam snimaka u kojima su hrvatski vojnici donosili potrepštine srpskim civilima i pomagali onima koji su ostali u hrvatskoj tijekom rata. Ne kažem da nije i kod nas bilo pijanih majmuna koji su ludovali u ubijali ali to su pojedinci i trebaju biti kažnjeni. Ali vidi s druge strane Karadžić i Mladić sustavno provode zločine i to su i javno govorili, za razliku od Gotovine koji je sniman da je tako šta osuđivao. Haški sud nije mjerodavan sud za domovinski rat. Oni su tamo da osude i jedne i druge i treće i da sve potrpaju u tamnice ali nije bilo tako. Ima i krivih ali ima i onih koji su samo branili svoje. Pa te opet pitam što te napadali? Što se nismo mogli odvojiti normalno? Ja živim u Osijeku gradu koji je 5 godina bio pod paljbom, grad koji je stradao. Jedan od najboljih prijatelja mi je srbin, ali je razuman, pohvatao je neke stvari. Nisu ni jedni svetci ali kažem više je ubijanja bilo na srpskoj strani i to pogotovo od onih hrvatskih srba koji su klali ubijalio sjekirama palili bebe kopali oči i to očito nisu bili pojedinci. Znam da ja ovime nisam ništa promjenio i da je tvoje mišljenje ostalo isto ali evo još jednom moje najdublje isprike, i samo još nešto. Nije hrvatski i srpski isti jezik, to vidiš po onome kako ja i ti govorimo i kako pišemo. I od davnih vremena se razlikujemo ali to neki ne mogu prihvatiti. Evo mislim da nisi loša osoba i da bi se mogao dogovoriti oko nekih stvari. -- Croat 23:15, 14 June 2007 (UTC)

Pa te slike "u kojima su hrvatski vojnici donosili potrepštine srpskim civilima" su obična medijska propaganda (zar misliš da su srpski mediji imali drugačije slike od onih da srpski vojnici pomažu nesrpskim civilima?). A takođe se ne sećam da su Karadžić i Mladić nekad javno govorili da provode zločine - upravo suprotno: oni su govorili da ih ne provode. Uostalom, i sam sam doživeo rat iz 1999 i mene je sramota toga kako se moja zemlja "branila" od NATO pakta. Jednom rečju apsolutno svi politički i vojni lideri iz bivše Jugoslavije koji su napravili ta sranja su bili (i jesu) obična govna i ni za koga od njih ne postoji ni jedno opravdanje za ono što su uradili, ni za Slobu, ni za Tuđmana, ni za Aliju, ni za Rugovu, jer svi oni su bili naši krvnici a svi mi smo samo žrtve. PANONIAN 21:22, 15 June 2007 (UTC)

Panonian pa evo da ti ja osvježim pamćenje:

1. Bosna

Dokazi za Karadžića

Dokazi za mladića

Pogledaj šta su tvoji radili

Evo kako tvoji misle

2. Hrvatska

Za više pogledaj:
[4]

Nisu to radili "moji", jer ja nemam ništa sa njima i ovo je još jedna tvoja uvreda. Kad zaboraviš te predrasude koje imaš o jednom celom narodu onda možemo pričati. PANONIAN 08:23, 24 June 2007 (UTC)
U redu nisu to radili "tvoji" nego sprski nazovi tako vojnici, zbog cega je cijeli sprski narod ispaštao dijelom krivi dijelom ne. Mislim da sam ti vec napomenio da je jedan od mojih najboljih prijatelja polu-srbin sto dokazuje da nisam ekstremist ili nesto tako, te da čvrsto vjerujem u postojanje poštenih srba. Ali kad opravdavas srpsku propagandu, što nisam ja rekao ima suradnika koji to kazu, no ja sam to uvidjeo u nekim tvojim komentarima, ispada da stojis iza tih ekstremista pa sam ja pogrešno okarakterizirao kao tvoje, oprosti ako si to smatrao uvredom. Ali to ti je isto kao i predrasuda da su rusi komunisti, zbog njihovog djelovanja kroz duže vrijeme, kao i srba koji su duže vrijeme širili svoju propagandu, ali predrasude mi stvaraju srpski izbori na kojima su i dalje radikali najjača samostalna stranka, što potvrđuje da ekstremizam u srbiji nije ni blizu uništenog te da još uvijek vlada medu vecom populacijom srba. -- Croat 00:01, 4 July 2007 (UTC)
I have made copy of last OK version of no deleted article Borders before and after Yugoslavia and it is now on my user page. It is hard to believe but this genius is deleting my user page. I have now revert war on my page [Borders before and after Yugoslavia] !!! -- Rjecina 19:55, 31 July 2007 (UTC)

It is real funny how PANONIAN is afraid of any article which is speaking about creation of Yugoslavia !!-- Rjecina 19:33, 10 August 2007 (UTC)

Dobrodosli[edit]

Dobrodosli Croate! Videm ti takode imas problema sa srpskom ultranacionalizmom u enwiki. Na zalost tako je. Pozdrav iz Madarske. --Koppany 06:30, 24 June 2007 (UTC)

A ti, gospon Kopanja, prvo vidi da li ja stavljam srpska imena na članke o Mađarskoj ili ti mađarska imena na članke o Srbiji, pa će ti biti jasno ko je ultranacionalista. A i zanima me kako će se gospon Kroatu sviđati kad počneš da mu stavljaš mađarska imena na Hrvatsku. PANONIAN 08:25, 24 June 2007 (UTC)