User talk:Nightfall87

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
Archives
Archive 1 2012-01-31

Contents

Italy[edit]

Italian descent ? :) What exactly, if I can ask ? Grazie!

Fabio --FabioBorin (talk) 00:29, 1 February 2012 (UTC)

Barnstar[edit]

Team Barnstar.png The Teamwork Barnstar
For your fine contributions and excellent collaboration on Serbian football articles, I award you with this barnstar FkpCascais (talk) 12:47, 6 February 2012 (UTC)


Thx mate. :) Nightfall87 (talk) 13:40, 6 February 2012 (UTC)

Proposed deletion of Sava Lešić[edit]

Ambox warning yellow.svg

The article Sava Lešić has been proposed for deletion because, under Wikipedia policy, all newly created biographies of living persons must have at least one reference to a reliable source that directly supports material in the article.

If you created the article, please don't be offended. Instead, consider improving the article. For help on inserting references, see Referencing for beginners, or ask at the help desk. Once you have provided at least one reliable source, you may remove the {{prod blp}} tag. Please do not remove the tag unless the article is sourced. If you cannot provide such a source within ten days, the article may be deleted, but you can request that it be undeleted when you are ready to add one. Themself (talk) 23:59, 12 February 2012 (UTC)

Luka Milunović[edit]

Hi, you added the transfer of Luka Milunović to List of Belgian football transfers winter 2011–12. Could you please also add a reference for this transfer? Thanks, --Pelotastalk|contribs 11:18, 26 March 2012 (UTC)

Serbian Superliga[edit]

Pozdrav! Hvala na doradi. Mislio sam da malo upotpunim clanak za Superligu posto ima puno materijala. Dace Bog da vise nasih klubova igra Evropu tako da prosirivanje tabele nece biti nikakav problem. Uostalom Hrvatska Prva liga ima tu tabelu npr. Cilj mi je bio i da u ovom clanku ispromovisem ucinak nasih klubova u UEFI i njihov znacaj za nas ukupni koeficijent. Jer igranjem u Evropi klubovi nepromovisu samo sebe vec i ligu i zemlju iz koje dolaze. (Nightwolf87 (talk) 22:22, 27 March 2012 (UTC))

Ideja[edit]

Video sam da imas problema sa istim IP-om koga sam i ja "cistio" sa mnogih clanaka gde je ubacivao nepotrebne podatke o drugoplasiranim klubovima u drugoj ligi u klupske clanke u "honours" sekciji. Ali :) ovaj specifican edit mozda mu nije toliko los diff samo sto je ono trece mesto mozda nepotrebno... Mada, sa druge strane, imamo clanak koji sam napravio, List of Serbian football champions, koji je manje vise to. Ipak, sta mislis da ostavimo na Serbian SuperLiga clanku tabelu samo sa prvim i drugim mestom? FkpCascais (talk) 19:11, 2 April 2012 (UTC)

Odogovoricu ti posle za sve ostalo, nego samo ovo: konkretno nasta sam mislio to je samo lista nasih klubova sa ukupnim brojem titula. Mislim na to da je nerazdvoljivo da Partizan ima 23 titule (u praksi niko ne kaze da ima 4+neznam koliko+jos neznam koliko), ma koliko god razlicitih liga odigrao, i tako i Zvezda, Vojvodina, i drugi. Za tako nesto kao sto sad ovde govorim, Total number of titles (ili tako nesto) mozda nema smisla imati ni drugoplasirane, nego samo titule. Nema veze, mozda i ne mora to da bude ukljuceno, ali kako su se sada Partizan i Zvezda priblizili u broju ukupnih titula, taj podatak postaje interesantan i informativan.
Sto se tice Juge i pos-1992 perioda, slazem se da ne treba mesati pre-1992 period posto je clanak krajnje o Ligi. Diskusija o tome je bila davno pre nekoliko godina ovde, i jos tada se doslo do zakljucka da Serbian SuperLiga bude clanak koji ce da obuhvata period od 1992 pa do sada, a ne samo 2006 na dalje. To je bilo davno jos pre mene pa nemam link te diskusije, mada mi ga je neko negde pokazao jos davno, ali u principu se slazem, kao i za to da ne obuhvata period stare Juge. Samo sto za neke odredjene stvari, statistike i to, nekad mi je lakse da sagledam ceo period (neki i sajtovi tako sagledaju). Ali ne slazem se bas da je "Sasvim druga drzava i sasvim druga liga". Drzava jeste, ali fudbal bas nije, savez je ostao isti, mislim, bez drugih republika, ali rez tada nije bas bio jasan u fudbalu kao sto kazes... Cak je tesko definisati uopste kada se taj rez desio, da li 1991 ili 1992... bio je postepen, i fakticki se tek kasnije zakljucilo da se uzme 1992 kao rez. Ja sam recimo 1979. godiste pa meni u praksi taj rez nije tada nista puno znacio, to je sve bila domaca liga... Na onoj listi bi ostavio za sada sve predhodne periode. Da postoji neki period gde nas nema puno, pa jos nekako, ali sve od pocetka su uvek nasi klubovi prisutni. Cela poenta je u stvari taj ukupan broj titula, i da bude vidljivo kada ih je ko osvojio. Sa tako kompletnom listom mozes tacno da pratis kada je koji klub dominirao.
Oni clanci o ligama pre 1923 i u toku 40-tih su na neki nacin privremeni. Neverovatno je koliko su ti periodi potpuno zapostavljeni i zaboravljeni. Samo da znas, nemam apsolutno nikakve simpatije prema Nedicevoj Srbiji i to, ali bar da postoje clanci o tim sezonama... Koliko citam, ti fudbaleri su jadni pod bombama i svemu jadni igrali i pokusavali da ucine malo da ljudi zaborave rat i da se malo razonode :) Problem je jedino taj sto su sve te lige, od 1920 do 1944 sve ista liga, Liga BLP (Beogradskog loptackog podsaveza, valjda nazvanim Srpskim L.P. 1941, ali nisam siguran, negde tako pise, negde i dalje BLP). E sad, ja sam razdvojio one sto su bili najvisi rang u svojim periodima. Znaci, one pre 1923, jer tada nije ni bilo lige na nacionalnom nivou, onu 1940. koja je bila kvalifikacija za nacionalnu ligu koja na kraju nije odigrana zbog pocetka rata, i od 1941. do 1944. gde je bila nacionalno prvenstvo te Nediceve Srbije. Za sada sam ih tako nekako organizovao, ali videcemo, mozda postoji neki bolji nacin. Ona iz sezone 1940 je vec bila napravljena, napravio je User:Thewanderer. Ona bi mozda trebala da se preimenuje u BLP i pridruzi onima iz 20-tih, sa tim da planiram da napravim i sve sezone izmedju (ostatak 20-tih i 30-te), gde je Liga BLP bila kvalifikaciona za Drzavno prvenstvo (ubacio sam te podatke u clanke Yug.First League do 1930, ove posle jos nisam stigao da uradim). Ali videcemo, za sada bolje ista nego nista :) A ako imas sugestije i ideje molim te kazi. Idem da vidim ostalo sta si mi rekao i clanke koje spominjes. Engleska je naravno uvek ona koja je najbolje uradjena jer ima najvise seniorskih editora koji je rade. FkpCascais (talk) 21:27, 2 April 2012 (UTC)
  • Ubacio sam onu listu sto je onaj IP napravio u List of Serbian football champions, a dodao sam i drugacije tabele, pa neka bira ko kakvu najvise voli. Licno mislim da je bolje imati vise informacije, nego manje, samo da je sve jasno objasnjeno sta je sta. Jedino ne znam onaj zadnji red "Last runner-up season" da li je potreban u onoj tabeli koju je IP napravio... Za sada sam je ostavio.
Sto se tice totalnog broja titula, i same zvezdice klubova se baziraju na totalan broj, mislim na ove zvezdice: Serbian_SuperLiga#The_Golden_Star (svaka znaci 10 nacionalnih titula), pa mislim da ipak vredi imati tu informaciju bar negde. FkpCascais (talk) 02:27, 3 April 2012 (UTC)
Clanak Serbian SuperLiga records and statistics je jedini clanak iz Template:Football in Serbia koji je ostao red-link. Slazem se da treba prebaciti mnoge statisticke podatke sa Serbian SuperLiga u taj novi clanak. U principu bi u SuperLiga clabku trebale samo da budu tabele i neki bas osnovni podatci.
Ono sto nazivas "kolicina teksta" sam ja ubacio sinoc u List of Serbian football champions. Pre toga je samo bila "History" sekcija i tabele liga. To sam eksperimentalno uradio i sem toga sto fali uvodni tekst za SuperLigu (kad vec sve druge imaju) i koji bi u principu bio znatno kraci od drugih, voleo bih isto da ih skratim... Pisao sam brzo i kad sam zavrsio nisam imao vremena da idem nazad i sve popravljam. Cela poenta je opisati odnos i uticaj nasih klubova, kao i objasniti razvoj i malo ostale statistike kroz razne periode. Tu ulazim u ono gde se fakticki ne slazemo, a to je da taj clanak pokriva sve periode u kojima su nasi klubovi igrali, a sa tim i osvajali titule. Upravo je poenta da imamo u jednom clanku (a ne 2 ili 3) hronoloski stavljene tabele gde se jasno vide razliciti periodi. A tekst koji sam dodao i koji moze da se popravi ima fokus na Srbiju, sto u slucaju Yugoslav champions, vec ne bi bilo izvodljivo. Ja nemam nista protiv da se napravi clanak o Yugoslav champions, cak naprotiv, ali poenta Serbian champions nije ista... Ponavljam se, nerazdvojno je deliti titule Partizana i Zvezde, to je sve period za periodom, i isto ponavljam, Savez je ostao isti (FSJ) a ta granica je mnogo kasnije usvojena za statisticke podatke (1992) pa opet ima mnogih sajtova koji stavljaju sve pod Srbiju. Tako da tu se apsolutno ne slazemo, Serbian champions je clanak gde treba da budu jasno vidljive sve titule koje su nasi klubovi osvojili. Za Srbiju i Hrvatsku to apsolutno ima logike. A za onu tabelu sto spominjes, opet je nekako cudno da nema tih klubova... vazno da su jasno identifikovani sa svojim zastavicama, a to jesu. A primer za Istocnu Nemacku sto si mi dao je los, jer je situacija upravo obrnuta, znaci clanak koji obuhvata vise ima sekciju o jednom kracem periodu u jednom delu danasnje zemlje (vise kao kada bi mi ukljucili sekciju o Kosovu recimo), a ovde je obrnuto, ovo je slicnije ovom clanku List of American and Canadian soccer champions gde kao sto vidis nije nastao nikakav problem sto su razliciti periodi obuhvaceni da bi informacija bila kompletnija, cak naprotiv, sve zive lige svih perioda su ukljucene sa raznim statistikama. FkpCascais (talk) 00:44, 4 April 2012 (UTC)
Isto, kad budem imao vremena i strpljenja promenicu ono Crvena Zvezda ili u Red Star ili u Crvena zvezda, ali malo je mahanican i dosadan posao... FkpCascais (talk) 00:54, 4 April 2012 (UTC)

Well, if you think that Djokovics career stats page is too redundant you can cut some parts anytime. But in my opinion Djokovic, as the greatest serbian sportsmen ever, deserves to have a decent article which concerns his career achievements on the tennis court. Anyway, if you seems it too huge or to big (over 100,000 bytes) than correct it as you think the best is. Cheers :) — Preceding unsigned comment added by 12ti (talkcontribs) 16:54, 8 April 2012 (UTC)

Pogledaj http://www.kajakss.org.rs/kajakaski-savez-srbije-vesti.php?&page=Vesti&&mod=512 Pozz! — Preceding unsigned comment added by 93.86.96.135 (talk) 13:36, 2 July 2012 (UTC)

I have a question for you[edit]

On the Euroleague and Eurocup awards articles, why did you change all the tables back to have no size listed, or to be at 50% of the page? It makes the text all bunched up, the tables small, and it makes it really hard to read the tables. So I am wondering why you changed them all?173.216.237.132 (talk) 01:51, 12 April 2012 (UTC)

Invitation[edit]

Hej, samo da ti se zahvalim sto si doterao clanak List of Serbian football champions. Nego da te pitam, je li bi voleo i mogao da mi pomognes da nadjemo resenje u diskusiji izmedju Zastavafan76 i Nado158. Stvar je vezana za kapacitete nasih stadiona, i verovatno si primetio da ih veliki broj editora i IP stalno menja, pa bi bilo dobro da nadjemo resenje za za sva vremena. Zadnji edit-war je bio izmedju njih dvojice i ja sam ih ubedio da zapocnemo diskusiju umesto da se revertuju stalno, ali bolje da nas bude vise i da nadjemo zajednicko resenje. Uputicu poziv i Nightwolfu i ako znas jos nekoga ko bi mogao da bude koristan slobodno ga pozovi. Diskusija je zapoceta ovde User_talk:Zastavafan76#Karadjordje_Stadium, mada ima jos delova na talk pages od Nado158 isto. Mozda bi diskusiju trebalo prebaciti na talk page od clanaka klubova, ali nismo jos ni poceli kako treba pa zato jos nisam to uradio a i zavisi sta svi budu hteli. FkpCascais (talk) 20:26, 30 April 2012 (UTC)

Proposed deletion of Ivan Milosavljević[edit]

Ambox warning yellow.svg

The article Ivan Milosavljević has been proposed for deletion because it appears to have no references. Under Wikipedia policy, all newly created biographies of living persons must have at least one reference to a reliable source that directly supports material in the article.

If you created the article, please don't be offended. Instead, consider improving the article. For help on inserting references, see Referencing for beginners, or ask at the help desk. Once you have provided at least one reliable source, you may remove the {{prod blp}} tag. Please do not remove the tag unless the article is sourced. If you cannot provide such a source within ten days, the article may be deleted, but you can request that it be undeleted when you are ready to add one. -- Alan Liefting (talk - contribs) 05:22, 4 May 2012 (UTC)

Transferi[edit]

E, pozdrav, samo da vidim sa tobom nesto u vezi transfera. Vidim da si dodao Jelovca u List of Serbian football transfers winter 2011–12. U redu, znam da je otisao i sve to, ali, mislim da bi njegov odlazak bolje bio ubacen u listu odlazaka sad sledeceg leta. Evo zasto, kada zavrsi zimski prelazni rok samo slobodni igraci mogu jos da se dodaju klubovima. Pa prema tome, svaki igrac kojeg neki klub angazuje tokom drugog dela prvenstva moze i treba da se ubaci u zimsku listu jer su tu pojacanja za prolecnu polusezonu. Ali, kad se radi o odlascima, te odlaske pri kraju sezone je mozda bolje ubaciti u sledecu listu, jer on je bio zimsko pojacanje, ali ne zimski odlazak, nego vise letnji. Ovako imamo Jelovca ponovljenog i medju pojacanjima i medju odlascima na istoj zimskoj listi, a to ima logike u slucaju kao recimo od Maria Bozica u Borcu koji ga je angazovao ali i prodao jos pre pocetka polusezone, a Jelovac je drugi slucaj, jer je on igrao polusezonu a napustio je pred kraj, a to onda nije bas jasno ako je ponovljen i u dolascima i u odlascima. Ne znam da li sam bas ovo najjasnije objasnio, i voleo bi da cujem sta mislis o ovome. FkpCascais (talk) 20:28, 6 May 2012 (UTC)

To. Super, ostavi ga tamo pa ce mo ga lako prebaciti. Mozda je jos malo rano za novu listu, ja sam ih pravio obicno posle zadnjeg kola pa opet u pocetku samo ima po nekoliko imena i takva ostane sve do pocetka priprema, tako da nije hitno. FkpCascais (talk) 20:53, 6 May 2012 (UTC)

User:Ssucur[edit]

Hello. The above user is persistently changing Serbian footballer infobox stats from league only to all competitions figures. They've been explained to and warned, see User talk:Ssucur, but I've no desire to see them blocked for disruption. Was wondering whether they might be Serbian and not read English well enough to understand? Could you possibly find the time to explain to them in Serbian that the infobox stats are supposed to be for league matches only? thanks, Struway2 (talk) 10:46, 20 May 2012 (UTC)

You rule[edit]

Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
For your excellent work in keeping 2011–12 Serbian SuperLiga and other related articles impecable! FkpCascais (talk) 05:23, 25 May 2012 (UTC)

E, izvini tek sam sad gledao moju talk page i video tvoju poruku od 23. Maja... Ma blokirali su me zbog diskusije sa dva hrvatska editora Direktor i producer na clanku Yugoslav Partisans gde sam diskutovao sa njima na Talk:Yugoslav_Partisans/Archive_4. Onda sam ih reportovao... i znas kako funkcionisu politicke teme, meni lupise 6 meseci ban na sve teme vezane za Balkan pod veoma subjektivnim izgovorima, a njima nista. Ja nisam znao ovo za ban kako funkcionise i mislio sam da mogu da editujem normalno samo ne teme zbog kojih je problem nastao. Izgleda da sam samo fudbal mogao da editujem vezano za nas... A ja sam editovao neke druge clanke kao Serbian Railways i druge. I jos me blokirao nedelju dana posto sam prekrsio ban. U stvari su me tuzili zbog ovoga, tako to ide kad se upetljas u politicke i istorijske teme a oni imaju zastitu, ali pao je i slavni Rim a istorija se ponavlja ;)

E super sto si napravio List of Serbian football transfers summer 2012, to je to :) FkpCascais (talk) 02:16, 28 May 2012 (UTC)

Hi Nightfall[edit]

I see you super busy on Serbia articles, you may be interested to see I just added Article Alerts to the foot of WikiProject Serbia. cheers! In ictu oculi (talk) 22:38, 27 May 2012 (UTC)

Do you know where is the football Yugoslav first league all-time table???--Nado158 (talk) 12:45, 6 June 2012 (UTC)

I am sure a saw the table. First was Red Star, then Partizan, Hajduk, Dinamo, Vojvodina, FK Sarajevo ect ect.--Nado158 (talk) 13:02, 6 June 2012 (UTC)

http://www.bihsoccer.com/Tabele-prvi-i-drugi-liga-Jugoslavije.html

Djokovic[edit]

Zasto uporno stavljate zastavicu nepostojece drzave Srbije i Crne Gore u kutijicu, mogu da razumem da se to navede u tekstu a ovako se samo zbunjuju ljudi i pitaju iz koje je drzave ovaj covek? Nemoj shvatiti nista pogresno ali ja sam to promenio jer nema smisla, njegova drzava je Srbija a ne DZ Srbija i Crna Gora. Pozdrav.--Soundwaweserb (talk) 12:32, 13 June 2012 (UTC)

Zdravo! Ko i kako si izracunao prosek gledalaca SL? Samo rpeko tm.com???Hvala--Nado158 (talk) 14:16, 13 June 2012 (UTC)

Igraci[edit]

Brate, ne bi trebao da pravis clanke igracima sve dok ne naprave prvi nastup u nekoj ligi sa ove liste, jer do tada ne prolaze kriterium da bi mogli da imaju clanak, kriterijum definisan ovde. Jedino sto nekog igraca moze da spase je da ima nastup za seniorsku reprezentaciju... Znam da ce verovatno uskoro Marko Bakić nastupiti za Zvezdu, i ne brini, necu sigurno ja da ti ga naimenujem za brisanje, ali nemoj da se cudis ako ga neko drugi naimenuje. A inace bi trebali vise oko ovoga da se pobrinemo, jer ti si barem ovde vec stariji editor i znam da pravis clanke igracima koji su potencijalno dobri, ali bi trebali da budemo primer i brisemo gomilu clanaka koju razni IP prave a koji isto ne prolaze kriterijum i koji bi fakticki trebali da sacekaju da igrac napravi prvi nastup da bi mu pravili clanak. Pozdrav! FkpCascais (talk) 03:02, 5 July 2012 (UTC)

Pa da, eno Stefana Aškovskog su vec naimenovali za brisanje... Znam da nisi ti, ali te je clanke od tih klinaca iz Partizana isto neko drugi napravio cim su potpisali, i nema sanse da ih odbranim, jer nemaju kriterijum da prodju, kao ni Bakic... :( FkpCascais (talk) 03:08, 5 July 2012 (UTC)
Nije liga "more notable" nego je stvar da li je "fully professional" ili nije. Igrac je taj koji postaje "notable" jer ima nastup u "fully pro" ligi. Sve te lige sto si nabrajao kao primer jesu "fully profesional" iako to mozda tebi zvuci nelogicno, a crnogorska nije... Pre godinu dana su crnogorska i bosanska liga bile tema i pale su opet dok je albanska recimo prosla. Razumem tvoj rezon, ali moras prvo da potvrdis te lige. Sto se tice evropskih utakmica, opet moras da dokazes da je Mogren "fully professional". A to da je bio prvak crnogorske lige tek nema veze sa temom. Bolje prvo resiti to pitanje profesionalnosti lige i kluba, pa onda pravi clanke... Ne bih ja imao nista protiv da CG i BIH lige budu "pro", cak naprotiv, ali nam treba dokumentacija gde ce to da pise, a za sada takva dokumenrtacija nije nadjena. Ako nadjes nesto u vezi ovoga mozemo da otvorimo ponovo temu i trazimo da se promeni status. Ali do tada nazalost mislim da igraci sa iskljucivo nastupima u CG i BiH ligi nemaju pravo na clanak... Ne znam da li mozes da nadjes izvor u kojem ces naci potvrdu da je jedan individualan klub iz jedne od ovih dve liga "fully professional", sumnjam da to ima negde napisano (da je Mogren, recimo, fully pro). FkpCascais (talk) 17:06, 5 July 2012 (UTC)

Pomoć[edit]

Ćao, ja sam nova ovde i treba mi pomoć. Jel može ovu stranicu da preimenuješ sa Katarina Karpež na Katarina Krpež http://en.wikipedia.org/wiki/Katarina_Karpe%C5%BE? nisam primetila da piše Karpež kad sam počela da pravim stranicu. Ako ne može jel mpžeš bar da je obrišeš napisaću novu? Hvala --Backij (talk) 13:06, 5 July 2012 (UTC)

hvala puno i hvala za savet ;) --Backij (talk) 14:41, 5 July 2012 (UTC)

Pitanje[edit]

zasto postoji kategorija sportisti Srbije i Crne Gore? to mi se cini nepotrebno s obzirom da se svakako nalaze pod katergorijama sportisti Srbije i sportisti Crne Gore?
Sta se podrazumeva pod Olimpijcima Srbije i Crne Gore? Olimpijci sa igara 1996, 2000, 2004 ili samo 2004? hvala :) --Backij (talk) 20:52, 9 July 2012 (UTC)
Meni je Srbija primarna al nesto mi jako bode oci :D, ovako....skontala sam...spojili su SCG I SFRJ....onda Olimpijci od SCG su ovi 2004 i 2006, al u kategoriji Olimpijci SCG stoje i macevaoci, a 2004 nismo imali macevaoce na Olimpiajdi....kako onda ovu devojku da prebacim pod jugoslovenske macevaoce a ovo za SCG da obrisem? (izvini sto komplikujem)
i vidim da su Hrvati stavli u svoje razne kategorije sve sportiste Jugoslavije etnicke Hrvate :D mozemo i mi tako onda...ipak Srbi ne postoje od 2006 vec mnogo ranije
hvala....ima tu bas puno posla a i mnogo gresaka
jel su dobre ove stranice za Olimpijce 2012? nazalost za vecinu ima jako malo informacija --Backij (talk) 22:07, 9 July 2012 (UTC)
Ma, kako god, ali ako su to vec uradili nemaju pravo da se bune ;)
Razumem ja to, ali olimpijci sa OI 1996 i 2000 nalaze pod kategorijom Jugoslavija kao i osvajaci medalja za Jugoslaviju (osim Tamare :d), mi sad imamo 3 opcije..... sve njih mozemo da vratimo pod kategorije SCG, da Tamaru prebacimo u Jugoslaviju, ili da ne radimo nista, haha :D
da, olimpijci sa te stranice ;) vidim da se trudis oko toga :) za neke je bas tesko naci reference (gde je rodjen Drenovak? :O nijedan pogodan clanak nisam nasla :D).
Pa za sve je kriva Olimpijada 2004., neka druga interesovanja te sasvim slucajno povezu i tako....:)
inace ima jedan dobar forum na kojem pratimo sve o OI 2012, Totallympics...tamo sam aktivan clan, nadam se da ces pogledati cisto da cujem kako ti se cini ;) --Backij (talk) 09:17, 10 July 2012 (UTC)


Ma ovo ti je najbolji forum na svetu, hahah salim se....al stvarno je dobar i zarazan i ima dosta clanova sa vikipedije i informacije sa svetskog kadetskog prvenstva u strelicarsvu :D

Glupo mi je to sad da uradim, sta ako neko dodje i sve opet rekategorizuje :/, nzm....inace koje to kategorizovao, neko nas ili stranac?

aaaaaaa....ja sam to htela da napisem...nema veze :D....imamo puno sportista :D nisam ni mislila za sve, samo za olimpijce...ok je ovaj clanak, samo sto nmg da nadjem mesto rodjenja :(, onaj na srpskoj vikipediji sto sam napisala dosta je slab :/ --Backij (talk) 11:35, 10 July 2012 (UTC)

E da, sad sam se setila neceg, kada sam napisala clanak za Maru Kovacevic, stavila sam kategoriju jodoka at the 2000 summer olymics, ali nista nisam stavila olympic judoka of yugoslavia, scg......i onda je neko stavio nju u kategoriju olympic judoka of yugoslavia — Preceding unsigned comment added by Backij (talkcontribs) 11:47, 10 July 2012 (UTC)ja nisam mogla ono do kraja da citam, i onako je problem opet isti pa moramo sve ispocetka, sad cu da kom. ovu novu diskusiju --Backij (talk) 12:34, 10 July 2012 (UTC)

Izgleda da SCG nikog ne zanima :D --95.85.151.183 (talk) 10:08, 11 July 2012 (UTC)

Prlainovic[edit]

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_talk:Articles_for_creation/Eldar_Rid%C5%BEal kakve veze ovo ima sa Prlainovicem? --Backij (talk) 12:03, 14 July 2012 (UTC)

bzvz....videla sam da u olympic water polo players od Serbia stoji njegova stranica i taj talk page (kao i u serbian water polo players), jel moze to nekako da se ukloni iz nasih kategorija? --Backij (talk) 12:10, 14 July 2012 (UTC)

hvala i izvini sto te zamaram sa tim glupostima :D--Backij (talk) 12:14, 14 July 2012 (UTC)

London[edit]

Jel se slazes da imamo 115 ili 116 sportista u Londonu? vidim da to stalno nesto menjaju i dodaju gluposti, takodje i 15 i 14 sportova?

Po meni bi trebalo da bude 115 i 15, tako je Divac rekao, to bi bar trebalo biti zvanicno --Backij (talk) 14:13, 21 July 2012 (UTC)

EN Wiki[edit]

Is there, communication must be in English only? Greeting! --Kolega2357 (talk) 01:53, 7 August 2012 (UTC)

Pročitao sam na nekom sajtu ili nekom forum ne znam sad tačno kom da na EN Wiki može samo registrovani korisnik može da pravi članke, da li je to tačno? Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 10:34, 7 August 2012 (UTC)

Gde se ovde nalaze šabloni za korisničke strane? Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 10:42, 7 August 2012 (UTC)

Fastest recorded tennis serves[edit]

Kako bi se ovaj naziv mogao najpravilnije prevesti? Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 16:22, 8 August 2012 (UTC)

Hvala za prevod. Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 16:34, 8 August 2012 (UTC)

Info[edit]

Poz, samo da ti javim nesto. U WP:FOOTY postoji vec neko vreme dogovor da se kategorije od liga, kao Category:Serbian SuperLiga players ubacuju u clanke tek kada igrac debituje. To se uradilo jer se otkrilo da je postojao broj clanaka koji je imao ligaske kategorije a nikad nisu debitovali, upravo zato sto su editori svima ubacivali kategoriju pre vremena... Pa zato ih ni ja ne ubacujem u ove clanke sto pravim tokom leta pre nego sto liga pocne, a ne zato sto zaboravim :) FkpCascais (talk) 18:14, 12 August 2012 (UTC)

PS: Vidim da redovno uredjujes Smederevo, pa ako mozes ili znas odnekud, kazi mi puno ime novog igraca Lukasa da bi ga nasao i da bi znali tacno ko je. Ako ne znas nema veze, sacekacemo pa ce se valjda negde pojaviti. Bas zeznuto sto o Smederevu ima jako malo podataka online :( FkpCascais (talk) 18:16, 12 August 2012 (UTC)

Da, za kategorije klubova je kriterijum mnogo siri (neki cak stavljaju i klubova iz youth career, neki ne), ali se ovo za ligu specificno diskutivalo pa se ovako zakljucilo. Pocelo je sve oko MLS (Americke lige) gde je deo tima valjda prijavljen za MLS ligu, a deo nije pa igra neke lokalne lige, pa onda se preslo bilo ka to da li prijavljeni igraci bez nastupa imaju pravo na kategoriju (zakljucak, ne) pa je debata onda prosirena na druge primere, zemlje i lige, i sve je zavrsilo sa time da se kategorije na spisku koriste samo kad igrac ima zvanican nastup. Trazio sam ali nema sanse da nadjem tu debatu na Wikipedia talk:WikiProject Football‎ jer je bilo pre oko godinu dana, ali steta sto ne mogu... vec neko vreme se prica kako zele da naprave stranu sa svim tim zakljuccima sa tih debata, sto bi bas bilo korisno i svi bi onda znali za njih.
Sto se Smedereva tice, mislim da je bas u dobrom pravcu. I danas se to potvrdilo. :) FkpCascais (talk) 20:04, 12 August 2012 (UTC)
Dok sam pisao napisao sam ti "na spisku" a zaboravio sam da stavim "spisak"... Mislio sam na ove: Category:Association football players by competition. FkpCascais (talk) 02:04, 13 August 2012 (UTC)

Administrator[edit]

Jel znaš možda pravila kako se ovde admini biraju? Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 22:15, 13 August 2012 (UTC)

Nikola Aksentijević[edit]

Hi Nightfall87,

I am sorry to say that there are no reliable sources that currently confirm Nikola Aksentijević's move to Vitesse. 80.254.148.99 (talk) 14:29, 31 August 2012 (UTC)

There is ton of article in Serbian newspapers confirming this transfer. Even interviews with player about that. Also he is in Vitesse according to Transfermarket. Nightfall87 (talk) 14:35, 31 August 2012 (UTC)

FK Partizan[edit]

Pozdrav! Clanak List of FK Partizan official European matches mora da se spoji sa clankom FK Partizan in European football. Utakmice vec postoje u ovom drugom clanku. Sta predlazes? Mozda imas bolje resenje :) (Nightwolf87 (talk) 15:22, 22 September 2012 (UTC))

Ja sam vise za ovu tvoju tabelu zbog boja i linkova sezona. Cini mi se da je preglednija. Prebaci tvoju tabelu u clanak FK Partizan in European football :). Jel si primetio da se vise radi na samom clanku Fk Partizan? User:Nado158 i ja hocemo da ga dovedemo do GA statusa. Ako imas nekih predloga, slika itd mozes da pomognes. (Nightwolf87 (talk) 15:36, 22 September 2012 (UTC))

Hahahpa ja tek sad primetio razliku. Nightwolf i Nightfall hahah, pa vi ste dvoje. Ko je sad ko :P?--Nado158 (talk) 17:15, 22 September 2012 (UTC)

Kolega2357[edit]

Jel ću moći još kutijica da stavljam na svoju korisničku stranu? Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 21:24, 26 September 2012 (UTC)

Dodao sam malo pre veliki broj kutijica na svoju korisničku stranu pa zato pitam. Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 21:30, 26 September 2012 (UTC)

Jelic u Smederevu?[edit]

Sajt NFT ima u clanku Petar Jelić da je on u Smederevu. Ovaj je Petar Jelić, verovatno ga se secas iz vremena kada je igrao za OFK-u. Je li znas mozda nesto, je li tacno ili nije? FkpCascais (talk) 23:40, 1 October 2012 (UTC)

Da, i ja sam video da nema na netu nigde nista. NFT nekad ume da ubode tako neku vest i budu prvi; recimo za Mangu su bili prvi sajt koji mu je bio upisao novi izraelski klub dok mnogi jos nisu ni znali gde je i sta je, ali isto tako nekad umeju da se zalete i upisu probe i ostave ih neko vreme iako igrac nije potpisao... Mozda je to bio slucaj Jelica, mozda je bio na probi posto je ovog leta ostao bez kluba, ali definitivno niti je igrao do sada niti se Smederevo igde spominje kao njegov novi klub. Ovo se pojavilo ovih dana, jer sam pre nedelju dana gledao sve nase klubove na NFT i Jelic jos nije bio upisan u Smederevu, tako da ili su ga uzeli upravo ovih zadnjih dana kao slobodnog igraca, ili se neko zaleteo u sajtu i pogresno ubacio Smederevo. Nema frke, samo sam hteo da ti javim posto znam da pratis dosta klub i da vidim da li znas sta. Javi ako nadjes nesto negde ako ispadne da je tacno. FkpCascais (talk) 23:55, 1 October 2012 (UTC)
Haha, ja necu sigurno dok se ne proveri bolje a nesto mi to malo cudno jer video si verovatno na sajtu koliko ima napadaca i dopsta njih novih tako da mi nesto nije logicno da su i njega jos uzeli, ali... Bre, ceo tim se izmenio ovog leta.
Nego, znas onaj clanak koji si napravio, Lucas Marques da Silva, na zvanicnom sajtu pise da je igrao za meksicki Cruz Azul pre dolaska u Smederevo, ali sam vec trazio i ne mogu bas nigde da nadjem bas nista o njemu u tom klubu... Srbijafudbal isto spominje klub ali su to ubacili tek kad je podatak izasao na zvanicnom sajtu. FkpCascais (talk) 00:13, 2 October 2012 (UTC)
Ubacio sam sve podatke u clanak jer, kao sto kazes, zvanicni sajt treba da bude "kao" pouzdan, ali sam pitao jednog kolegu editora koji edituje meksicki fudbal (ovde) i on potvrdjuje ono sto sam sumnjao jer sam i ja trazio i nisam nigde nista nasao, da izgleda da nema nijedan ligaski nastup za Cruz Azul. Meksicka liga je dosta pracena, pratim je i ja jer sam tamo i ziveo jedan period zivota a fudbal im je ludilo, i cak bi i Soccerway imao tu informaciju jer prate meksicku ligu, ali nemaju nista za njega u Krus Asulu. Ja cak nisam nigde nasao nikakvu vest ni da je potpisao uopste za Cruz Azul, jer mogao je da potpise pa da ne igra, ali cak ni to ne mogu nigde da nadjem. Mozda je bio samo na probi, mozda je uzet i negde pozajmljen a najverovatnije je da je mozda igrao samo za rezervni tim... Sacekacu da vidim da li ce Jogurney nesto naci i ostavicu za sada sve kako stoji, mada mislim da moze vec da se obaci 0 (0) bez problema, al sacekacu. FkpCascais (talk) 18:21, 2 October 2012 (UTC)
Sinoc, sinoc sam to ubacio, pa sam hteo da mu nadjem nastupe/golove i video da nema nigde nista o njemu, tako je i pocela tema pa sam ti je spomenuo ovde. FkpCascais (talk) 18:35, 2 October 2012 (UTC)

Fastest recorded tennis serves[edit]

Ajde molim te proveri ovaj članak i vidi šta je dodavano u njega jer su ne moguće neke stvari? --Kolega2357 (talk) 08:54, 7 October 2012 (UTC)

Pogledaj četiri zadnje revizije stalno je menjano za Raonica a za Iznera. --Kolega2357 (talk) 10:10, 7 October 2012 (UTC)

Ajde molim te reci nekom od admina zaštiti članak već nekoliko puta se unose lažni podaci. --Kolega2357 (talk) 19:58, 11 October 2012 (UTC)

Evo pogledao sam na ITF Tennis, ATP World Tour i Davis Cup sajt ne piše nigde. --Kolega2357 (talk) 20:21, 11 October 2012 (UTC)

October 2012[edit]

Please do not remove content or templates from pages on Wikipedia, as you did to Andrija Kaluđerović, without giving a valid reason for the removal in the edit summary. Your content removal does not appear constructive and has been reverted. Please make use of the sandbox if you'd like to experiment with test edits. Thank you.--Oleola (talk) 13:23, 7 October 2012 (UTC)

Ways to improve Eurocup Basketball 2012–13 Regular Season Group F[edit]

Hi, I'm Astropiloto. Nightfall87, thanks for creating Eurocup Basketball 2012–13 Regular Season Group F!

I've just tagged the page, using our page curation tools, as having some issues to fix. Hi, I recently reviewed your articles on Eurocup Basketball statistics. Could you consider consolidating those articles into the main article?

The tags can be removed by you or another editor once the issues they mention are addressed. If you have questions, you can leave a comment on my talk page. Or, for more editing help, talk to the volunteers at the Teahouse. —Preceding undated comment added 20:24, 13 October 2012 (UTC)

Disambiguation link notification for October 14[edit]

Hi. Thank you for your recent edits. Wikipedia appreciates your help. We noticed though that when you edited Euroleague 2012–13 Regular Season Group C, you added a link pointing to the disambiguation page Marko Popović (check to confirm | fix with Dab solver). Such links are almost always unintended, since a disambiguation page is merely a list of "Did you mean..." article titles. Read the FAQ • Join us at the DPL WikiProject.

It's OK to remove this message. Also, to stop receiving these messages, follow these opt-out instructions. Thanks, DPL bot (talk) 11:06, 14 October 2012 (UTC)

Nenad Prokić[edit]

Da li možeš na ovom članku da staviš odgovarajuću kutijicu za političare kao što ima na srpskoj Wikipediji i da neke linkove koji su već u članku iskoristiš za reference? Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 20:24, 28 October 2012 (UTC)

Jerzy Janowicz[edit]

Ovaj teniser je napravio senzaciju i rekord u tenisu odservirao je 231 km na čas. Imam referencu da dodam za servis ali ne znam kako zo u tabeli da uradim. Da li znaš kako to da uradim? --Kolega2357 (talk) 22:09, 1 November 2012 (UTC)

Rivalstvo Đokovića i Troickog[edit]

Kako da prevedem ovaj naziv na engleski jer hoću ovde da napravim članak? Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 20:04, 5 November 2012 (UTC)

Pa dobro neću ga praviti ako će ga brisati. Zbog čega bi ga obrisali? --Kolega2357 (talk) 20:07, 5 November 2012 (UTC)

Ovde sam počeo da radim na članku da li će tu moći da ostane tu? Da li možeš da mi pomogneš malo u radu sa ovim člankom? Pozdrav! --Kolega2357 (talk) 21:16, 5 November 2012 (UTC)

Pomoć[edit]

Šta da radim u ovakvim slučajevima? --Kolega2357 (talk) 19:56, 4 December 2012 (UTC)

Disambiguation link notification for January 10[edit]

Hi. Thank you for your recent edits. Wikipedia appreciates your help. We noticed though that when you edited Dušan Lajović, you added a link pointing to the disambiguation page Andrey Kuznetsov (check to confirm | fix with Dab solver). Such links are almost always unintended, since a disambiguation page is merely a list of "Did you mean..." article titles. Read the FAQ • Join us at the DPL WikiProject.

It's OK to remove this message. Also, to stop receiving these messages, follow these opt-out instructions. Thanks, DPL bot (talk) 11:46, 10 January 2013 (UTC)

ITF Futures[edit]

There is no result for the Men's doubles in Plantation yet, so please, do not add some false scores there. Thanks. (Do not copy the 2012 results, because they are not accurate.) Catgamer (talk) 23:06, 11 January 2013 (UTC)

Please just add names and results to the ITF Men's Circuit overview page once all tournaments are finished and not when you think it is right to do it, because otherwise we will miss some tourneys or count them twice once it gets more loaded in the tables. Thanks (e.g. add the results Monday if all tourneys are finished up to that point or Tuesday, if you like to edit the tables.) Catgamer (talk) 20:01, 21 January 2013 (UTC)

January 2013[edit]

I noticed that you have posted comments to the page User talk:Backij in a language other than English. When on the English-language Wikipedia, please always use English, no matter to whom you address your comments. This is so that comments may be comprehensible to the community at large. If the use of another language is unavoidable, please provide a translation of the comments. For more details, see Wikipedia:Talk page guidelines. Thank you. Gtwfan52 (talk) 19:49, 19 January 2013 (UTC)

Disambiguation link notification for January 20[edit]

Hi. Thank you for your recent edits. Wikipedia appreciates your help. We noticed though that when you edited 2012–13 KK Crvena zvezda season, you added a link pointing to the disambiguation page Nebojša Joksimović (check to confirm | fix with Dab solver). Such links are almost always unintended, since a disambiguation page is merely a list of "Did you mean..." article titles. Read the FAQ • Join us at the DPL WikiProject.

It's OK to remove this message. Also, to stop receiving these messages, follow these opt-out instructions. Thanks, DPL bot (talk) 11:30, 20 January 2013 (UTC)

Marinci[edit]

Zdravo! Jel mozes da glasas da opstane strana Marinaca navijaca Spartaka an strani Marinaca? I sta ti mislis da opstane ili da se izbrise strana TS i Ekstrema navijaca FKNP?I tamo razgovaramo o tome? Ja nisam siguran zbog razlicitih stvari ;)--Nado158 (talk) 14:04, 26 January 2013 (UTC) ?--Nado158 (talk) 11:16, 31 January 2013 (UTC)

Lista[edit]

Zdravo :) Tih lista ima raznih, ja sam se najvise ugledao na francusku i italijansku jer kad sam poceo da editujem ova lista mi je bila prvi projekat i tada su mi editori tih dve listi pomogli.

Kapiram te probleme koje spominjes, i ja sam sam gledao uvek kako na najbolji nacin da ih resim.

Ogranicavanje liste na samo period od 2006 pa na sada je nesto sto bi najvise mrzeo. Nekako mi je taj nas fudbal uvek u kontinuitetu bio (isto drustvo, ista mafija, isti glavni klubovi, mnogi igraci, itd.). Meni je od pocetka bas bio cilj da lista bude infrmativna, posto kod nas ljudi iovako ne znaju za te strance, pa da znaju barem jos od pocetka fudbala kod nas pa do sada. Francuska i italijanska lista imaju sve te igrace jos os 20-tih i 30-tih itd. Nemacka nema jer se desila specificna stvar: Lattoufedisco je pravio polako tu listu u sandboxu i pojavio se neki lik copy/pastevao je i napravio kao clanak, sa tim da je lista totalno inkompletna i u stvari pocinje od tog nekog perioda do koga je Lattoufedisco stigao dok je pravio :) ince ideja je da je kompletira ali nije jos stigao...

Iz te iste liste sam uzeo princip stavljanja sezona, a ne godina kao godina. Ako je igrac dosao kao Garido u sezoni 2012/13 te godine, odnosno sezona, treba da stoji. U sustini je bitnija sezona nego kalendarska godina. One zagradice za polusezone su mozda visak, to sam samo dodao da bi isprobao i ostavio...

To notes i additonal information moze kako god mislis.

Uglavnom ta lista i ona Jugoslovenska su mi najvaznija stvar na vikipediji, zbog njih sam i poceo da editujem vikipediju i njih jedino i popunjavam i radim cak i kad nemam vremena kao ovih zadnjih meseci... FkpCascais (talk) 19:33, 9 February 2013 (UTC)

Basketball question on KK Crvena zvezda (Red Star) and KK FMP Belgrad[edit]

Hello Nightfall87, I have a question that is semi wiki-related, it looks like you know a lot about this (and understand the Serbian language, in contrast to myself): Can you explain the relationship between KK Crvena zvezda (Red Star) and KK FMP Belgrad these days? I've read that those two clubs merged, but I'm not sure in what way. So KK FMP only plays in Serbian league and Red Star only plays in Serbian Super League, is that correct? But both belong to the same club? Bthfan (talk) 11:32, 22 March 2013 (UTC)

Thanks for the answer on my talk page! Bthfan (talk) 13:31, 27 March 2013 (UTC)

Wikipedia:Did you know[edit]

Hi! Please consider adding new, sourced articles (within 5 days of creation or 5x expansion) to the Wikipedia:Did you know, in order to enlight the community about your articles! If you have any questions, please ask me or Antidiskriminator. Thank you.--Zoupan 16:05, 28 March 2013 (UTC)

Nomination for deletion of Template:Serbia squad 2008 UEFA European Under-17 Football Championship[edit]

Ambox warning pn.svgTemplate:Serbia squad 2008 UEFA European Under-17 Football Championship has been nominated for deletion. You are invited to comment on the discussion at the template's entry on the Templates for discussion page. C679 05:21, 25 May 2013 (UTC)

Nomination for deletion of Template:Serbia squad 2007 UEFA European Under-19 Football Championship[edit]

Ambox warning pn.svgTemplate:Serbia squad 2007 UEFA European Under-19 Football Championship has been nominated for deletion. You are invited to comment on the discussion at the template's entry on the Templates for discussion page. C679 07:21, 3 June 2013 (UTC)

Nomination for deletion of Template:Serbia squad 2009 UEFA European Under-19 Football Championship[edit]

Ambox warning pn.svgTemplate:Serbia squad 2009 UEFA European Under-19 Football Championship has been nominated for deletion. You are invited to comment on the discussion at the template's entry on the Templates for discussion page. C679 07:21, 3 June 2013 (UTC)

Nomination for deletion of Template:Serbia squad 2011 UEFA European Under-19 Football Championship[edit]

Ambox warning pn.svgTemplate:Serbia squad 2011 UEFA European Under-19 Football Championship has been nominated for deletion. You are invited to comment on the discussion at the template's entry on the Templates for discussion page. C679 07:21, 3 June 2013 (UTC)

Speedy deletion nomination of List of FK Partizan official European matches[edit]

If this is the first article that you have created, you may want to read the guide to writing your first article.

You may want to consider using the Article Wizard to help you create articles.

Hello, and welcome to Wikipedia. This is a notice that List of FK Partizan official European matches, a page that you created, has been tagged for deletion. This has been done under two or more of the criteria for speedy deletion, by which articles can be deleted at any time, without discussion. If the page meets any of these strictly-defined criteria, then it may be soon be deleted by an administrator. The reasons it has been tagged are:

  • It appears to be about a person, organization (band, club, company, etc.), individual animal, or web content, but it does not indicate how or why the subject is important or significant: that is, why an article about that subject should be included in an encyclopedia. (See section A7 of the criteria for speedy deletion.) Such articles may be deleted at any time. Please see the guidelines for what is generally accepted as notable.
  • It covers a topic on which we already have an article - [[:{{{article}}}]]. (See section A10 of the criteria for speedy deletion.) Please note that this is not a comment on you personally and we hope you will continue helping to improve Wikipedia. If the topic of the article you created is one that interests you, then perhaps you would like to help out at [[:{{{article}}}]], or to discuss new information at [[Talk:{{{article}}}|the article's talk page]].

If you think this page should not be deleted for this reason, you may contest the nomination by visiting the page and clicking the button labelled "Click here to contest this speedy deletion". This will give you the opportunity to explain why you believe the page should not be deleted. However, be aware that once a page is tagged for speedy deletion, it may be removed without delay. Please do not remove the speedy deletion tag from the page yourself, but do not hesitate to add information in line with Wikipedia's policies and guidelines. If the page is deleted, and you wish to retrieve the deleted material for future reference or improvement, you can place a request here. Nightwolf87 (talk) 17:22, 20 June 2013 (UTC)

Serbian help needed[edit]

Hello Nightfall87, I'm contacting you because we need some Serbian translators to help with the deployment of the new VisualEditor on sr.wikipedia. There are help pages, user guides, and description pages that need translating, as well as the interface itself. The translating work is going on over on MediaWiki: Translation Central. I also need help with a personal message for the Serbian Wikipedians. If you are able to help in any way, either reply here, or head over to TranslationCentral. Thanks for your time, PEarley (WMF) (talk) 22:52, 26 July 2013 (UTC)

Croatian help needed![edit]

Hello Nightfall87, I'm contacting you because we need some Croatian translators to help with the deployment of the new VisualEditor on hr.wikipedia. There are help pages, user guides, and description pages that need translating, as well as the interface itself. The translating work is going on over on MediaWiki: Translation Central. I also need help with a personal message for the Croatian Wikipedians. If you are able to help in any way, either reply here, or head over to TranslationCentral. Thanks for your time, PEarley (WMF) (talk) 23:10, 12 September 2013 (UTC)

Disambiguation link notification for May 28[edit]

Hi. Thank you for your recent edits. Wikipedia appreciates your help. We noticed though that when you edited Serbia national football team 2010–2019 results, you added links pointing to the disambiguation pages Harrison and James McCarthy (check to confirm | fix with Dab solver). Such links are almost always unintended, since a disambiguation page is merely a list of "Did you mean..." article titles. Read the FAQ • Join us at the DPL WikiProject.

It's OK to remove this message. Also, to stop receiving these messages, follow these opt-out instructions. Thanks, DPL bot (talk) 08:58, 28 May 2014 (UTC)

Nomination of Stefan Stojanović (footballer born 1992) for deletion[edit]

A discussion is taking place as to whether the article Stefan Stojanović (footballer born 1992) is suitable for inclusion in Wikipedia according to Wikipedia's policies and guidelines or whether it should be deleted.

The article will be discussed at Wikipedia:Articles for deletion/Stefan Stojanović (footballer born 1992) until a consensus is reached, and anyone is welcome to contribute to the discussion. The nomination will explain the policies and guidelines which are of concern. The discussion focuses on high-quality evidence and our policies and guidelines.

Users may edit the article during the discussion, including to improve the article to address concerns raised in the discussion. However, do not remove the article-for-deletion notice from the top of the article. KDS4444Talk 05:00, 29 June 2014 (UTC)

Nomination of Saša Blagojević for deletion[edit]

A discussion is taking place as to whether the article Saša Blagojević is suitable for inclusion in Wikipedia according to Wikipedia's policies and guidelines or whether it should be deleted.

The article will be discussed at Wikipedia:Articles for deletion/Saša Blagojević until a consensus is reached, and anyone is welcome to contribute to the discussion. The nomination will explain the policies and guidelines which are of concern. The discussion focuses on high-quality evidence and our policies and guidelines.

Users may edit the article during the discussion, including to improve the article to address concerns raised in the discussion. However, do not remove the article-for-deletion notice from the top of the article. KDS4444Talk 09:06, 29 June 2014 (UTC)

Nomination of Milan Vukašinović for deletion[edit]

A discussion is taking place as to whether the article Milan Vukašinović is suitable for inclusion in Wikipedia according to Wikipedia's policies and guidelines or whether it should be deleted.

The article will be discussed at Wikipedia:Articles for deletion/Milan Vukašinović until a consensus is reached, and anyone is welcome to contribute to the discussion. The nomination will explain the policies and guidelines which are of concern. The discussion focuses on high-quality evidence and our policies and guidelines.

Users may edit the article during the discussion, including to improve the article to address concerns raised in the discussion. However, do not remove the article-for-deletion notice from the top of the article. KDS4444Talk 09:12, 29 June 2014 (UTC)

ABA Liga Category[edit]

Hi! I'm just dropping by to let you know about the new user category I think you might be interested in joining, ABA Liga supporters. Keep up the good work with your basketball-related contributions! --OxymoronNBG (talk) 21:42, 23 February 2015 (UTC)

Disambiguation link notification for November 14[edit]

Hi. Thank you for your recent edits. Wikipedia appreciates your help. We noticed though that when you edited KK Crvena zvezda, you added a link pointing to the disambiguation page Marcus Williams (check to confirm | fix with Dab solver). Such links are almost always unintended, since a disambiguation page is merely a list of "Did you mean..." article titles. Read the FAQ • Join us at the DPL WikiProject.

It's OK to remove this message. Also, to stop receiving these messages, follow these opt-out instructions. Thanks, DPL bot (talk) 14:02, 14 November 2015 (UTC)

ArbCom elections are now open![edit]

Hi,
You appear to be eligible to vote in the current Arbitration Committee election. The Arbitration Committee is the panel of editors responsible for conducting the Wikipedia arbitration process. It has the authority to enact binding solutions for disputes between editors, primarily related to serious behavioural issues that the community has been unable to resolve. This includes the ability to impose site bans, topic bans, editing restrictions, and other measures needed to maintain our editing environment. The arbitration policy describes the Committee's roles and responsibilities in greater detail. If you wish to participate, you are welcome to review the candidates' statements and submit your choices on the voting page. For the Election committee, MediaWiki message delivery (talk) 14:27, 24 November 2015 (UTC)