Потребител беседа:93.152.175.226

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Версия от 09:30, 27 септември 2020 на Iliev (беседа | приноси) (Относно блокирането Ви от PSS 9)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)

Относно блокирането Ви от PSS 9

Относно: m:Special:Diff/20479595/20484443

Здравейте! Отговарям Ви тук, тъй като иначе няма как да Ви изпратя уведомление за отговора и може да не го забележите. Преди всичко: абсолютно сте прав(а) и искрено съжалявам, че ботът Ви е попречил на нормалната комуникация в Уикипедия. Грешката на бота е чисто техническа, а не следствие от някаква принципна политика. Тъй като виждам, че използвате статичен (т.е. постоянен) IP адрес, погрижих се ботът да не Ви притеснява повече.

Малко по-дълго обяснение: ботът е просто набор от алгоритми, и, честно казано, не изключително умни. За тази липса на умност основна „заслуга“ има авторът им, т.е. аз. Има толкова много неща, които може – а и трябва – да бъдат подобрени, но, за съжаление – всички тук сме доброволци – все не успявам да намеря време. От друга страна, в огромна част от случаите ботът всъщност се справя задоволително добре и спестява много работа на редакторите в почистване на т.нар. вандализми. Това е причината, поради която все пак продължава да работи, дори в това си далеч от идеално състояние. Няколко пъти беше спиран, но именно редактори поискваха да бъде пуснат отново.

Надявам се, че някой ден ще успея да отговоря по-добре на тези очаквания на общността на редакторите, но за момента Ви се извинявам още веднъж.

Не на последно място: благодаря Ви, че ми писахте, и да, абсолютно сте прав(а) също за ролята на беседите – благодаря Ви, че взимате състоянието на статиите в Уикипедия присърце!
— Luchesar • Б/П 09:30, 27 септември 2020 (UTC)[отговор]