Keskustelu käyttäjästä:S93

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Arkistot: 1
Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Kolmerohkeaamiestä.PNG, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Johney 19. lokakuuta 2007 kello 15.45 (UTC)

arkistoinnista[muokkaa wikitekstiä]

liian tuoreita asuioita ei saa arkistoida ja arkisron täytyy toimia, sinun ratkaisiu ei toiminut, joten laitappa viitaus arkistoon kuntoon äläkä arkistoi liian äkkiä--Musamies 19. lokakuuta 2007 kello 17.44 (UTC)

Hei! Muistathan kirjoittaa yhteenvedon muokkauksista sille varattuun kenttään. Yhteenvedon kirjoittaminen on erittäin suotavaa, sillä se helpottaa muutosluetteloiden (kuten Tuoreet muutokset -toimintosivun ja artikkelien historioiden) selailua sekä säästää artikkelin muokkaamiseen aikaisemmin osallistuneiden käyttäjien (= artikkelia tarkkailevien) käyttäjien aikaa, koska heidän ei tarvitse tarkastaa jokaisen muutoksen tarpeellisuutta erikseen. Kiitos! --str4nd (jutskaa) 5. marraskuuta 2007 kello 14.08 (UTC)

Kyllä minä olen yhteenvetoja toisinaan kirjoittanut. Lupaan kirjoittaa tästälähin muokkauksiin yhteenvedot. --S93 5. marraskuuta 2007 kello 14.12 (UTC)

Kuvagalleriat[muokkaa wikitekstiä]

[1] Mikäs idea tässä oli? Poistit paljon tietoa, ymmärrän kuvien poistamisen, mutta siinä oli paljon muutakin juttua. Älä poista niitä, ja katso myös kuvien käytettävyys.. Tuollaisessa ei ole mitään järkeä, kun poistetaan toisten työtä. --kallerna 11. helmikuuta 2008 kello 14.46 (UTC)

Juu, anteeksi. Ajattelin että artikkeli näyttäisi noin paremmalta, mutta antaa olla kuten se ennen oli. -S93 11. helmikuuta 2008 kello 14.50 (UTC)

Minityngistä[muokkaa wikitekstiä]

Tervetuloa Wikipediaan! Kirjoitit Wikipediaan minitynkäartikkelin. Wikipediaan halutaan kuitenkin mieluummin laajoja artikkeleita, joten harkitse, voisitko lisätä perustietoja aloittamaasi artikkeliin. Kirjoita jatkossa uudet artikkelit vähintään tyngiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. Siliamaav 11. helmikuuta 2008 kello 17.26 (UTC)

Selvä, anteeksi. Lisäsin tietoja ja yritän lisäillä niitä vielä myöhemminkin. -S93 12. helmikuuta 2008 kello 19.31 (UTC)).

Muistathan lisätä käyttöoikeuden lisäämiisi kuviin[muokkaa wikitekstiä]

katsoppa mallia kuvasta Kuva:Madonnajumpsingle.JPG, lisääthän sen jatkossa kansikuviin--Musamies 21. helmikuuta 2008 kello 20.07 (UTC)

Selvä --S93 22. helmikuuta 2008 kello 12.50 (UTC)

käyttöoikeus[muokkaa wikitekstiä]

Lueppa tarkkaan tuo käyttöoikeus, jos otat videoasta kuvan niin sinun täytyy tehdä artikkeli siitä videosta ja käyttää siinä sitä kuvaa ei muualla, näin minä tulkaaan tuota tekstiä.--Musamies 24. helmikuuta 2008 kello 12.02 (UTC)

Saman viitteen toistuva käyttö[muokkaa wikitekstiä]

<ref name="livenation">{{Verkkoviite | Nimeke = Welldonesta Live Nation Finland | Ajankohta = 6.2.2008 | Osoite = http://meteli.net/uutiset/3210|Julkaisija=meteli.net | Luettu = 23.3.2008}}</ref>

Hei! Jos haluat käyttää yllä olevan kaltaista ”nimettyä” lähdeviitettä usemmassa kohtaa artikkelia, ei tarvitse kopioida koko rimpsua uudelleen, sillä pelkkä alkuosa vinoviivalla päätettynä riittää. Siis tähän tapaan:

<ref name="livenation" />

Lopussa oleva vinoviiva on oleellinen, muuten ohjelmisto luulee ref-elementtiä uuden viitteen aluksi. Projektisivulla Merkitse lähteet on aiheesta lisää. Yst. terv. –Kooma (di algo) 23. maaliskuuta 2008 kello 12.31 (UTC)

Tuota en tiennytkään, kiitos :) --S93 24. maaliskuuta 2008 kello 07.31 (UTC)

Roska-artikkeli[muokkaa wikitekstiä]

Mieti nyt vähän minkälaisia artikkeleita teet. Jos levyllä ei ole edes nimeä, on turha täyttää Wikipediaa arvausotsikolla, jota kukaan ei osaa etsiä. Ole kärsivällinen ja odota kunnes albumin nimi on tiedossa, ja sitten voit tehdä artikkelinkin. --Ulrika 20. toukokuuta 2008 kello 16.22 (UTC)

Hei, lisäämäsi aiheen Maija Vilkkumaan viides studioalbumi merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan näkemyksesi aiheen keskustelusivulla neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --Ulrika 21. toukokuuta 2008 kello 01.24 (UTC)

Maija vilkkumaa[muokkaa wikitekstiä]

Miksi poistit Levymyynti-kappaleen kokonaan? Mokako vain? Kyseessä oli toukokuussa lähteistetty teksti, eli tuskin vanhentunuttakaan tietoa. --albval (keskustelu) 18. kesäkuuta 2008 kello 07.55 (UTC)

Sticky & Sweet tour[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Voisitko suomentaa artikkelin Sticky & Sweet tour. Kuten tiedät englannin kieliset artikkelit kuuluvat englannin kieliseen wikipediaan.

merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi aiheen Ian Anthony Dale merkittävyys on kyseenalaistettu ja aihe saatetaan poistaa. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen tarpeellisuuden arviointiin. Ole hyvä ja käy perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla. Huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa ja noudattaa neutraalia näkökulmaa. --85.76.76.185 25. elokuuta 2010 kello 11.53 (EEST)[vastaa]

Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston Tour nightofhunters (1).png, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto poistetaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--Musamies 6. toukokuuta 2011 kello 23.09 (EEST)[vastaa]

Merkittävyys kyseenalaistettu[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi aiheen Linsey Godfrey merkittävyys on kyseenalaistettu ja aihe saatetaan poistaa. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen tarpeellisuuden arviointiin. Ole hyvä ja käy perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla. Ota huomioon, että tietojen tulee olla tarkistettavissa ja noudattaa neutraalia näkökulmaa. --Palosirkka 28. kesäkuuta 2011 kello 11.11 (EEST)[vastaa]

Kylie Minogue[muokkaa wikitekstiä]

Hi. The article about Australian singer Kylie Minogue lacks of information and needs to be improved. Is it possible for you or another user who is interested to complete it by using information from the article on the English Wikipedia? Regards. --- Xylaria (Keskustelu) 29. elokuuta 2012 kello 22.28 (EEST)[vastaa]

seuloja-käyttäjäryhmä[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsin sinut merkittyihin versioihin liittyvään seuloja-käyttäjäryhmään. Hyöty tuosta on, että seulojana muokkauksesi merkitään automaattisesti sotkuvapaiksi ja voit merkitä muiden käyttäjien muokkauksista vapaaksi sotkuista. Ryhmää hyödynnetään myös Wikipedian sisällön analysoinnissa. Merkityt versiot -lisäosa on vielä työn alla, joten ilmoitteles jos parannusehdotuksia tulee mieleen tai ongelmia ilmenee, niin tiedämme korjata. --Zache (keskustelu) 27. syyskuuta 2012 kello 07.21 (EEST)[vastaa]

Apua gradututkimukseen[muokkaa wikitekstiä]

Hei,

kartoitan graduani varten Wikipedia-artikkeleita kääntävien käyttäjien asenteita ja kokemuksia crowdsourcing-kääntämisestä Wikipediassa.

Aihetta ei ole aiemmin tutkittu Suomessa, joten nyt on mahdollisuus tulla mukaan tekemään innovatiivista tutkimusta.

Osallistuminen käy helposti vastaamalla oheiseen kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn 19.4.2013 mennessä vastanneiden kesken arvotaan viisi paria Finnkinon elokuvalippuja. Koska Wikipediaan rekisteröityjä kääntäjiä on vähän, olisi äärimmäisen tärkeää, että kaikki vastaisivat kyselyyn.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/3FC899E6E4D87543.par

Kiitos!

Tero Laurokari Turun yliopisto ttlaur@utu.fi

Sinun tunnuksesi tullaan nimeämään uudelleen[muokkaa wikitekstiä]

18. maaliskuuta 2015 kello 03.50 (EET)

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi artikkelin Saaressa merkittävyys on epäselvä ja artikkeli saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --Vilhokki (keskustelu) 21. kesäkuuta 2017 kello 14.36 (EEST)[vastaa]