Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:MMAFix

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, MMAFix, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

Geanixx 12. jun 2009 kl. 19:21 (CEST)

Hei, og takk for alle kampsportartiklene du bidrar med. Det hadde vært fint om du kunne bruke et annet ord enn det engelske event, som ikke finnes i norsk språk. Vær også klar over at på norsk bruker vi ikke komma mellom dato og årstall. - mvh 4ing 19. okt 2009 kl. 14:34 (CEST)

Jeg har lurt litt på den selv, «event» er vel et ord som er ganske innarbeidet i norsk jf. «eventbyrå» ol. men det kan jo tyde på at det er en lettvint løsning. Jeg ser vel at begivenhet er muligens en løsning, men det er vel ikke alle som er akkurat enig at det er en begivenhet. Tips mottas med stor takk. Takk for det andre tipset, skal rette dette. MMAFix 19. okt 2009 kl. 14:43 (CEST)
Der ja, arragement var jo et veldig bra forslag. Så ikke at du hadde rettet det alt jeg. Takker! MMAFix 19. okt 2009 kl. 14:45 (CEST)
Jeg tror ikke vi skal la «eventbyråer» overta styringen over norsk språkutvikling. Jeg har vært innom et par av artiklene du har opprettet, men overlater resten til deg :-) 4ing 19. okt 2009 kl. 14:48 (CEST)
Det skal jeg være enig i, som sagt, var nok en lettvint løsning. Det skal jeg fikse, takk igjen. MMAFix 19. okt 2009 kl. 14:49 (CEST)
Jeg fikset litt på {tl|Mal:Infoboks MMA arrangement}} også. Du får se om du er enig, eller om du har en bedre løsning. - 4ing 23. okt 2009 kl. 14:57 (CEST)
Kan absolutt ikke klage på de endringene. Ser helt fint ut. Takker. MMAFix 23. okt 2009 kl. 15:00 (CEST)

Særskriving[rediger kilde]

På norsk bruker vi sjelden særskriving, vi skriver f. eks. lettvektkamp, ikke lettvekt kamp. Jeg har rettet dette i et par av dine artikler, men ser i etterkant at det burde holde å skrive bare vektklassen. Det er jo underforstått at det er kamper, dessuten står det i overskriften. - 4ing 21. okt 2009 kl. 13:36 (CEST)

Ja, du sier noe der... kan vel egentlig bare droppe kamp? MMAFix 21. okt 2009 kl. 13:47 (CEST)