Användare:CFCF

Från Wikipedia



Om mig

Läkarstudent från Göteborg. Dessutom springer jag häck och jobbar vid sidan om plugget som tränare.

Jag har i bagaget kurser i kognitionsvetenskap, idrottsmedicin och idrottsvetenskap utöver läkarstudierna.

Mina verk

Medicin och anatomi är mina huvudämnen, men ibland skriver jag även om andra ämnen som konst och teknologi. Jag är mest aktiv på engelska Wikipedia, men försöker att finna tid för svenska Wikipedia så ofta jag kan. Jag har bland annat översatt artiklar som del i det medicinska översättningsprojektet.

Sedan 2015 sitter jag i styrelsen för WikiProject Med Foundation, en internationell stödorganisation för allting som engagerar Wikimedia rörelsen och medicin/hälsa.

Me on en:Locrum, 2014

Contact

nobordersE-mail


Intressedeklaration

Wikimedia Foundation

Sedan 2014 har jag fått ersättning från Wikimedia Foundation i form av enskilda stipendium för att arbeta med ett medicinskt översättningsprojekt som fokuserar på språk i tredje världen. Sedan 2016 har jag även ett bildprojekt i görningen, ännu ej något att visa upp.

SBU

Sedan 2016 har jag i perioder arbetat som Wikipedian in Residence (WIR) vid Statens beredning för medicinsk och social utvärdering (SBU) och för Wikimedia Sverige. Målet med WIR-perioden är att tillvarata SBUs expertis och kunnande för att sprida högkvalitativ information på Wikipedia.

Jag har i egenskap av WIR eget ansvar för alla mina egna redigeringar och även vilka ämnen jag väljer att redigera. Alla redigeringar gjorda då jag arbetat vid SBU har antingen skett:

Redigeringar som inte tydligt märkts på detta sätt har ingen koppling till SBU och har skett i egenskap av mig som privatperson. Jag har inte varit involverad vid pågående projekt i egenskap av WIR

  • För att se hur SBUs mål är kompatibla med Wikimedia rörelsens, se: SBUs metodsida och om SBU. SBU skall enligt lag eftersträva neutralalitet.