Вікіпедія:500000

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Проєкт.

Незабаром українська мовна версія Вікіпедії перевищить півмільйона статей. Придумай логотип для цієї події!

Хоч і невеликими кроками, але наближається півмільйонна стаття українською мовою у Вікіпедії. Ми хотіли б попросити вас, вікіпедисти і вікіпедистки, а також прихильники і прихильниці проєкту, розробити логотип для цієї події. Логотип буде використовуватися на головній сторінці Вікіпедії, на місці звичайної картинки, при досягненні позначки у 500 000 статей, а також на сувенірах та промоційних матеріалах. Автор переможного проєкту, на додаток до задоволення від споглядання своєї роботи на найбільшому (як за відвідуваністю так і за кількістю матеріалів) україномовному сайті у світі, також отримає від Громадської організації «Вікімедіа Україна» пакет невеликих сувенірів Вікіпедії.

Ви можете черпати натхнення з уже створених логотипів, викладених тут і тут. Вибір між різними пропозиціями зробить спільнота української Вікіпедії шляхом голосування.

Умови[ред. код]

  1. Дизайн логотипа повинен використовувати «Глобус», який є найважливішою частиною поточного, офіційного логотипа Вікіпедії, яке доступне за адресою: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wikipedia-logo-v2.svg ; не допускається зміна форми і оригінальних пропорцій «глобуса», натомість дозволяється зміна кольористики і поєднання з іншими графічних елементами і текстами.
  2. Логотип мусить бути виконане в цілковито векторному форматі SVG і не може містити растрових об'єктів. Код файлу мусить пройти позитивний тест на відповідність рекомендаціям W3C за адресою: http://validator.w3.org
  3. Автор мусить зробити доступними свої роботи на умовах ліцензії оригінального «Глобуса» (GNU Free Documentation License 1.3 або CC BY-SA 3.0). При наявності на логотипі тексту він має бути виконаний вільними шрифтами.
  4. Пропоновані логотипи повинні бути завантажені у Wikimedia Commons за період з 1 липня 2013 до (дата поки не визначена) з 0:00 до 23:59 за київським часом. Час і дата завантаження визначаються записами в історії змін файлу в програмному забезпеченні Wikimedia Commons.
  5. Переможний логотип буде обраний у ході голосування, яке відбудеться на спеціальній сторінці в українській Вікіпедії. Голосування буде проходити у тижневий період (дати поки не визначені). Дійсність голосів буде визначатися за датою і часом їх фіксації за допомогою програмного забезпечення Вікіпедії. Голосування є відкритим для користувачів, які до 1 липня мали зареєстрований рахунок протягом не менше трьох місяців і мали щонайменше 300 невидалених редагувань в українській Вікіпедії.

Пропозиції[ред. код]

Пропозиція 1[ред. код]

Див. також[ред. код]