AQUATERRA

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
AQUATERRA.ua
AQUATERRA № 2'2011
Країна видання  Україна
Тематика акваріумістика, тераріумістика, екологія та природоохорона
Періодичність виходу 4 рази на рік
Мова російська
Адреса редакції Україна Україна, м. Чернігів, вул. Інструментальна, 1
Головний редактор Кравчинський А. В.
Видавець ТОВ «Скриптмедіа»
Засновник ТОВ «Скриптмедіа»
Засновано 2006
Обсяг 80 стор.
Наклад 7000 примірників
Передплатний індекс 09445 (в Укрпошта або в ДП «Преса»)

aquaterra.ua

AQUATERRA.ua — кольоровий російськомовний міжнародний науково-популярний журнал про акваріумістику та тераріумістику, екологічний туризм і природоохорону. Єдиний журнал подібної тематики в Україні.

Редакція знаходиться у Чернігові. Заснований у листопаді 2006 року як оновлений варіант акваріумного журналу «Просто акваріум», який видавався з травня 2003 року. Зокрема, переважно акваріумістична тематика журналу була розширена за рахунок матеріалів з тераріумістики, яскравих розповідей про подорожі до екзотичних країн, а також освітлення гострих проблем екології та природоохорони. До того ж, було покращено якість фотографій, дизайну, поліграфії і друку та змінено формат на зручніший — із A4 на B5.

Журнал надає інформацію про утримання та розведення декоративних риб, безхребетних тварин і рослин у морських та прісноводних акваріумах, а також про екзотичні й ендемічні земноводні тераріумні тварини, про секрети квітучих палюдаріумів, про екологічний туризм та захоплення дайвінгом заради підводної фотографії. Журнал поєднує науковий підхід із емоційною насиченістю та яскравістю викладу.

Місія журналу:

Через захоплення рукотворним куточком природи формувати відповідальне ставлення людства до навколишнього світу в ім'я майбутніх поколінь.

З 2009 року журнал є інформаційним партнером Фонду дикої природи WWF.[1]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Наші друзі та партнери — WWF Дунай-Карпатська програма. Архів оригіналу за 15 вересня 2011. Процитовано 16 вересня 2011.

Посилання[ред. | ред. код]