Користувач:Tviy Dzen

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Твій Дзен - (Tviy Dzen) з англійської (Your [1]Zen). Відчуття ідеального моменту, спокою, внутрішньої тиші, балансу. Кожен з нас переживав цей стан, під час прогулянки під дощем, вдихання аромату чашки кави, відпусканню власного страху. Цей стан схожий на легкість та впевненість наповнений свободою від минулого та майбутнього, тут і зараз, без зайвих думок.

Не обов'язково займатися медитацію, щоб пережити такий стан. Умиротворення доступне нам в кожному моменті, навіть під час готування їжі, прибирання кімнати, виховання дітей. Глобально можно відчути Дзен під час смерті або народження. Це усвідомлення істин, зустріч з Духом, розмова з Богом, Радість без причин, Спокій під час хаосу. Медитація вчить нас переживати цей стан, як у практиці так і частіше помічати його в повсякденному житті , де б ми не були і щоб ми не робили.

  • У 2021 році 8 жовтня на одній з харківських квартир був створенний проект з назвою Tviy Dzen (дата першої публікації в Instagram [1]).

Телеграм канал проекту

Його цілі:

  1. Легкий доступ до езотиричних вчителів та Гуру;
  2. Об'єднання знань в єдину духовну енцеклопедію;
  3. Поширення технік медитацій;

Місія - ”Нехай будуть всі істоти і всіх світах вільні та щасливі.”

СEO проекту та за сумісництвом тренер з медитацій Богдана Назаренко [2] автор проекту практикує медитацію з 2014 року.


На сьогодні проект допомогає українським воїнам у відновленні психологічно стану після повномаштабного вторгнення 24.02.2022 та повернення до нормального життя, через техніки медитації абсолютно безкоштовно. Також проект запускає Марафони, Челенджи, для додаткої мотивації займатися медитацією та вчитися жити свідомо.


Проект співпрацює з IT компаніями, для зниження стресу працевників, підвищення продуктивності через розслаблення, наповнення концентрацією через техніки дихання та пропанує корпоративну медитацію.

Спробувати медитацію можно на youtube [3]

Tviy Dzen об’єднує: йогу, дощечки садху, тантру, суфізм, іслам, буддизм, ведичні традиції, християнство, католицизм, протестантизм, шаманізм, індуїзм і так далі.

Свобода Віросповідування в Україні [4]

Проект Tviy Dzen, відкриває вам дивовижний світ, в якому через медитацію ви можете відчути Єдність з усіма живими істотами, свою власну силу та опору, та пробудити свій Дух.

  1. Zen. Wikipedia (англ.). 9 березня 2023. Процитовано 20 березня 2023.