Brukerdiskusjon:M14

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Hei, M14, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. mvh Shauni 28. des 2006 kl. 10:44 (CET)

Som jeg oppfatter det er det vanlig å oppgi andre wikipediaer som kilde for det en skriver, om ikke anna så i redigeringssamendraget. Når du i Hellisøy fyr skriver rett av wikipedia på nynorsk bør det etter mi mening opplyses om. Det er altså ikke avskriften jeg reagerer litt på (det er jo det vi er til for!), men manglende kildeangivelse. Og om du oppgir Norges fyr som kilde uten å ha lest boka sjøl er det ikke bra. Som kilder oppgir man bare det man sjøl har lest og kan verifisere. --Ekko 14. jan 2007 kl. 10:43 (CET)

Hei. Jeg har forholdt meg til det som står på siden Wikipedia:Bruk av kilder: Merk: En Wikipedia-artikkel kan ikke brukes som en kilde for en annen! Jeg er enig i at jeg likevel kunne ha skrevet i redigeringssammendraget at jeg brukte Wikipedia på nynorsk som utgangspunkt for artikkelen. Jeg skal huske det hvis det blir aktuelt igjen!M14 15. jan 2007 kl. 02:28 (CET)

Tja, nå står det ikke kilder i teksten med litteratur. Det er lov til å samle et utvalg bøker for videre lesning, og som ikke nødvendigvis referer til kilder. Direkte kilder kan man derimot samle under referanser. Det er riktig at vi ikke referer til en annen Wikipedia som kilde. --Finn Bjørklid 15. jan 2007 kl. 02:37 (CET)
Men Finn, det betyr i tilfelle at artikkelen er udokumentert og uten kilder!. (Forutsatt at M14 ikke har lest boka jeg brukte som kilde). Vedkommende har altså ikke brukt nynorsk wikipedia som kilde (men skrevet rett av artikkelen) og oppgir litteratur vedkommende ikke har lest. Da har man altså skrevet en artikkel man ikke kan gå god for så vidt jeg skjønner. (Advarsel: Kildebruk og kildekritikk er en kjepphest for meg). --Ekko 15. jan 2007 kl. 09:50 (CET)

Nimrod-ekspedisjonen er utmerket – takk til finishhjelperne også[rediger kilde]

Artikkelen om Nimrod-ekspedisjonen, som du har bidratt aktivt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at den typen samarbeidet er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen, og gratulerer med «din andel» av utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh MHaugen 26. mar 2010 kl. 20:14 (CET)

Steinkjer–Vist[rediger kilde]

Hei! Jeg så deg her. Vet du også om denne strekningen har status som motortrafikkvei? (siden du ikke har satt på noe symbol for det) Mvh Ooo86 18. okt 2010 kl. 16:01 (CEST)

Hei. Nei, den er ikke skiltet som det, i hvert fall. Mvh. M14 18. okt 2010 kl. 16:04 (CEST)
Ok, takk. Jeg antok at det var bevisst utelatt, men ville spørre. Mvh Ooo86 18. okt 2010 kl. 18:24 (CEST)

Skismøring[rediger kilde]

Jeg ser du har flyttet oppslaget skismørning til skismøring. Jeg - og også ordboka - ville heller hatt det flyttet til skismurning. Kfr. ordboka:

  • skismurning: smurning som brukes for at *ski (II) skal gli godt og ikke glippe
  • skismøring: 1 - det å smøre *ski (II)
  • skismøring: 2 - skismurning

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Cornelis har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Ooo86 20. nov 2010 kl. 12:29 (CET)

På Ål Stasjon[rediger kilde]

Teksten var blitt litt upresis, men som du ser i kommentaren i teksten så tror jeg den er omtrent riktig nå. Stå på, beklager om jeg la meg opp i redigeringene dine men tror vi bør høre på tekstforfatteren! =) — Jeblad 21. jan 2011 kl. 15:20 (CET)

Ingen grunn til å beklage, det er jo et dugnadsprosjekt! =) — M14 22. jan 2011 kl. 00:36 (CET)

Hei. Bra at du justerer på artikkelen om Birger Ruud. Jeg hentet informasjon om medaljer fra en:Birger Ruud. Her står det «Individual large hill». Og på de:Birger Ruud står det «Großschanze» --- Thomas Bjørndahl (d | b) 21. feb 2011 kl. 13:35 (CET)

Liste over dekorasjoner godkjent til bruk på norsk militær uniform, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:GL. På vegne av alle oss som synes at den typen samarbeidet er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen, og gratulerer med «din andel» av utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen 1. mar 2011 kl. 19:56 (CET)

Mange takk fra meg også! Man blir alltid litt blind i forhold til egen tekst, så det er alltid godt med mer enn ett par øyne, slik at språkfeil lukes ut. Også takk for kommentarer og forslag, som bidro til å gjøre listen bedre, synes jeg. Vennlig hilsen, Ordensherre 1. mar 2011 kl. 20:19 (CET)

Porsgrunds Porselænsfabriks Ærespris[rediger kilde]

Takk for lenkefiks på Torget-etterspurt hjelp på nevnte artikkel. Se også artikkelens diskusjonsside for mitt spørsmål om hjelp til oppdatering. Mvh artikkeloppretter --Migrant 10. jun 2011 kl. 16:30 (CEST)

En stjerne til deg![rediger kilde]

Stjerna for briljante ideer
En god dag å utvide artikkelen om Ørland hovedflystasjon. Takk for fin innsats og god taiming. M Haugen 24. nov 2011 kl. 09:48 (CET)

Bruce Springsteen er anbefalt – takk til finishhjelperne også[rediger kilde]

Artikkelen om Bruce Springsteen, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at den typen samarbeidet er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen, og gratulerer med «din andel» av utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen 19. des 2011 kl. 08:42 (CET)

Kjell Aas - kat:Norsk idrettsleder ?[rediger kilde]

Hei. Jeg ser at Kjell Aas har fått kategorien Norske idrettsledere av deg her. Kunne du enten utdypet det litt i artikkelen (siden det ikke står noe slikt i selve artikkelen) eller fjernet kategorien, hvis så ikke stemmer allikevel ? Det var ikke mye Pål N. fant om Kjell Aas ved hjelp av bare aftenposten, det idrettslederengasjementet som det gikk an å finne ut noe av, var at han var idrettsoffiser for ettellerannet da han var rømling i Sverige før han kom seg til Little Norway. Det står idrettsleder et par ganger ifm 50-60 og 75 års jubileer men aldri noe mer enn det. Mvh --Migrant 3. feb 2012 kl. 16:36 (CET)

Hei. Mitt eneste grunnlag for å legge han til i kategorien var at det stod i artikkelen at han var idrettsleder i Sverige under krigen. Den opplysningen ble lagt til her. Det kan nok diskuteres om dette gjør han kvalifisert til å være i kategorien. Du må gjerne fjerne han fra kategorien dersom du mener han ikke hører hjemme der. Mvh. M14 4. feb 2012 kl. 05:57 (CET)
Tja, han skulle da være ca. 15 og et halvt år da krigen brøt ut og ca 21 år da krigen var over, så hvor mye idrettsleder han var da, kan det jo spørres om. Men om det var krig eller ikke har jo lite med kategorisering å gjøre, ihvertfall i dette tilfellet. Jeg lar han stå så lenge, la heller til en annen artikkel i samme kategori: Marit Myrmæl. Mvh --Migrant 4. feb 2012 kl. 09:28 (CET)

Liste over norske militære bidrag i utenlandsoperasjoner etter 1945, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:GL. På vegne av alle oss som synes at den typen samarbeidet er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen, og gratulerer med «din andel» av utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen (diskusjon) 9. apr 2012 kl. 19:22 (CEST)

Statoil Fuel & Retail[rediger kilde]

Hei! Er Statoil Fuel & Retail artikkelen og Statoil Norge to artikkler som omhandler samme emne? Det virker ihvertfall sånn, med tanke på at begge artikklene nevner mye om bensinstasjonene med navn "Statoil". Dette er isåfall selskapet Kanadierne kjøpte opp fra Statoil(54%?) og resten av aksjene kjøpte/kjøper de fra aksjonærene slik at de eier ca. 90%. Jeg tror det kan være greit å flette Statoil Norge artikkelen inn i Statoil Fuel and Retail artikkelen. Eller? 83.108.197.72 2. mai 2012 kl. 10:51 (CEST)[svar]

Hei. Ja, jeg er enig i det. Mvh. M14 (diskusjon) 2. mai 2012 kl. 17:13 (CEST)[svar]

Patruljør?[rediger kilde]

Hei! Som en aktiv og dyktig bidragyter på Wikipedia kan du kanskje ha behov for tilgang til flere verktøy. Med disse kan du følge opp endringer på artikler ved å få mulighet til å godkjenne bidrag fra uerfarne brukere, samt effektivt kunne tilbakestille vandalisme. Gi meg beskjed dersom du ønsker denne oppgraderingen! - mvh 4ing (diskusjon) 31. mai 2012 kl. 21:56 (CEST)[svar]

Hei. Ja, gjerne det! Mvh. M14 (diskusjon) 31. mai 2012 kl. 21:58 (CEST)[svar]
Flot, da har du blitt "oppgradert". Trå varsomt, da dette er verktøy som bør brukes med forsiktighet. Spør gjerne dersom du er usikker på noe. - mvh 4ing (diskusjon) 31. mai 2012 kl. 22:04 (CEST)[svar]
Takk for det! Mvh. M14 (diskusjon) 31. mai 2012 kl. 22:29 (CEST)[svar]

Takker og bukker :) Per_Blindheim
--Pmt (diskusjon) 16. jul 2012 kl. 01:20 (CEST)

Gratulerer, nå begynner artikkelen om G4S å ta form. Orker du å se på all vaktvirksomheten?[rediger kilde]

Her fikk du gjort en viktig ryddejobb og dette kan du åpenbart mye om, men orker du fortsette? Dette er fortsatt noe snaut. Dette er et veldig stort selskap og det er en ikke liten forvirring i Wikipedia om vaktselskaper og sikkerhetsselskap. Sjekk ut kategorien (Kategori:Sikkerhetsselskaper) med tilhørende herligheter (artikler). Her er mye som er kildeløst, noe som er reklameartikler (selskapene er for små eller egentlig ikke sikkerhetsselskap og i alle fall ikke vaktselskap), Noe er interessant, men så dårlig kildebelagt at det er betenkelig (Special Intervention Group). Bare å få sortert hva som faktisk er godkjente vaktselskap er en viktig oppgave. Jeg mener jeg fant en liste på www.politi.no med selskaper godkjent av Oslo politidistrikt, men nå finner jeg den ikke igjen. Artiklene vekter og ordensvakt vil trenge overvåkning og bør omskrives når departementet får bestemt seg for hva utdanningskravene skal være. vaktvirksomhetsloven er så knøttete at det er en skam. Klarer du å ta tak i denne jungelen? Stallo (diskusjon) 13. jan 2013 kl. 12:17 (CET)

Takk for det. Jeg kan nok ikke spesielt mye om dette, men er som deg interessert i at Wikipedia skal være oppdatert. Det er mye en kan finne ved søk på Internett :-) Begrepet sikkerhetsselskap er slik jeg oppfatter det noe selskapene kaller seg selv, og da blir det gjerne en direkte oversettelse fra engelsk. Jeg mener vi når det er mulig primært bør holde oss til de begreper som er beskrevet i vaktvirksomhetsloven. M14 (diskusjon) 13. jan 2013 kl. 15:09 (CET)
Ser så mye bedre ut nå. Sikkerhetsselskap tror jeg hvemsomhelst kan kalle seg. Hva de kaller seg er heller ikke det sentrale, men vaktvirksomhetsloven gir en tillatelse til en viss type virksomhet, altså en tillatelse for politiet til å godkjenne arbeidet til selskapet. De enkelte vaktselskap godkjennes av de enkelte politidistrikt hvor de har kontoradresse. Enkelte av selskapene, ikke alle, i G4S gruppen har egen tillatelse fra politiet i Norge til å drive vaktvirksomhet i Norge og de tror jeg burde vært identifisert. Det er minst 2 av G4S'ene som har slik tillatelse, den ene er vel G4S Aviation Security på Gardermoen, om G4S har flere Aviation Security som driver med kontroll på andre norske flyplasser, eller om det er ett selskap, vet jeg ikke. Jeg starta i artikkelen om ordensvakter som hadde gått litt overbord i kursmateriale fra ordensvaktkurs, «maltrakterte» den, men underveis fant jeg jo diverse annet som var relatert til vaktvirksomhet. Securitas har tre artikler og Nokas har to. (Men jeg tror at i alle fall noen av disse har markedsførings/informasjonsavdelinger som følger med på hva som skjer med omtaler av dem selv, enkelte av tidligere endringer i G4S'ene tydet på det).) Det er nok et grunnproblem at artiklene vaktvirksomhetsloven, vaktselskap og vekter trenger utbedring. Livvakt var heller ikke særlig grei. Det kan fort være noen 10-tusener vektere og ordensvakter som gjerne vil at jobbene deres skrives om på en skikkelig måte. Dette er tema det er tydelig at mange er interessert i å finne noe om og det bør ha en skikkelig forankring i norsk lov. Stallo (diskusjon) 13. jan 2013 kl. 17:22 (CET)

Ezzex' brukerdiskusjonsside har jeg lagt igjen et spørsmål som også du kan tenkes å ha en mening om, siden du er aktivt med på å vedlikeholde oversikten over verdenscupvinnere i skisport. Jeg ser gjerne dine synspunkter også, selv om dette neppe et et tema for Torget. TorSch (diskusjon) 20. jan 2013 kl. 14:47 (CET)

Ikke historisk nok?[rediger kilde]

Hei! Jeg stusset litt på denne endringen. Julemøtet i 1888 er sentralt i færøysk historie, og hører da hjemme i Kategori:Færøyenes historie? Hvis du tenker på årstallskategorien, blir vel dette en tilleggskategorisering, og Kategori:Færøysk politikk er ikke fullt ut dekkende her? Mvh Ooo86 (diskusjon) 3. feb 2013 kl. 10:45 (CET)

Hei. Ja, det er absolutt historisk. Grunnen til at jeg fjernet kategorien var at kategori:1988 på Færøyene er en underkategori av denne kategorien. Det skulle vært forklart i en redigeringsforklaring, men jeg brukte hotcat og der er det ikke mulighet for redigeringsforklaring. Mvh. M14 (diskusjon) 3. feb 2013 kl. 13:52 (CET)
Hvis man gjør en endring på en kategori (med HotCat), og førsøker å legge til (plusse på) en annen kategori, men ombestemmer seg (avbryter) og vil bare gjøre en endring på den ene kategorien så dukker det opp Lagre helt inntill ordet kategori først ved kategori-opplistingen der og velger den. Da kan men gi en redigeringsforklaring skulle jeg mene, riktignok uten å være superkyndig på dataen, men det har fungert for meg ihvertfall.
Om du i hele tatt forstod noe av det jeg prøvde å beskrive i dette innlegget. Se også internlenken til Hotcat tidligere i innlegget for utdypende og trolig bedre forklaring. Mvh Migrant (diskusjon) 3. feb 2013 kl. 15:24 (CET)

Nydelig kilde til velferdsstaten[rediger kilde]

Den kilden du la inn i artikkelen var nøyaktig det jeg så etter, makan til nydelig, kjappt og presist arbeid er sjeldent !!. Har du lyst til å skrive om velferdsstaten, kan du noe om det??. Her står problemene i kø for det finnes også en artikkel som heter den norske velferdsstaten, men jeg går for å prioritere den generelle først, når den er i boks kommer nr 2 antagelig litt av seg selv. --Stallo (diskusjon) 3. feb 2013 kl. 20:03 (CET)

Takk for det. Jeg har lagt inn enda en potensiell kilde av samme forfatter, så det er bare å skrive! M14 (diskusjon) 3. feb 2013 kl. 20:40 (CET)
Er det rart at dette prosjektet går fremover med hjelp hele tida. Bukker og takker !!! ( og så fikk jeg enda en bok å lese som er superrelevant for eksamen i folkerett og engelsk grammatikk), men det er jo gøy å lære noe nytt som ikke er relevant på arbeidsplassen ! Stallo (diskusjon) 3. feb 2013 kl. 21:06 (CET)

Takk for god hjelp med Aftenpostens gullmedalje[rediger kilde]

Artikkelen om Aftenpostens gullmedalje, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:GL. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 12. feb 2013 kl. 22:06 (CET)

Hei M14. Ser du masseendrer rødlenkede skøyteartikler med West Allis til en lenke til selve skøytebanen Wisconsin Olympic Ice Rink. Nå er det er ikke jeg som har lagt inn alle de rødlenkede orda, men banen er jo bare en del av bydelen i Milwaukee skulle man tro West Allis, Wisconsin (en) og det var egentlig derfor jeg i noen artikler prøvde å skille disse. Med en artikkel til hver, se f.eks oversikten over Verdensmesterskapet i sprint på skøyter. Bare så du er klar over hva jeg mener som bør med og ikke. Jeg lar disse endringene dine stå så lenge, siden jeg også tildels liker flere blålenker enn rødlenker i en artikkel. Lykke til videre med redigeringen. Mvh Migrant (diskusjon) 25. feb 2013 kl. 20:12 (CET)

Alf Storelvmo[rediger kilde]

Hei! Du opprettet en gang denne artikkelen. Heter vedkommende Alf eller Alv? Det er opprettet omdirigeringer (ikke av deg) som fører ingen steder hen. Jeg kan slette omdirigeringen til Alv Storelvmo og flytte artikkelen dit dersom det er riktig navn. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 3. mar 2013 kl. 20:47 (CET)

Hei. Ifølge skattesøk og Norske skiløpere : skihistorisk oppslagsverk i 5 bind er Alf Storelvmo riktig skrivemåte. Jeg oppfatter det slik at «Alv Storelvmo» er en seiglivet skrivefeil. Mvh. M14 (diskusjon) 3. mar 2013 kl. 20:55 (CET)
Ok. Referansene i artikkelen har med v. Men da lar jeg det stå. Kanskje du kunne tilføye det på diskusjonssiden? Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 3. mar 2013 kl. 21:00 (CET)
Jeg har føyd til en opplysning i selve artikkelteksten. Mvh. M14 (diskusjon) 3. mar 2013 kl. 21:10 (CET)

Takk for god hjelp med Endurance-ekspedisjonen[rediger kilde]

Artikkelen om Endurance-ekspedisjonen, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 3. mai 2013 kl. 09:45 (CEST)[svar]

Orginal forskning[rediger kilde]

Hei, jeg ser du har lagt tilbake referansen der den orginale forskningen kom inn. Jeg skjønner godt motforestillingen mot å stryke referensiert tekst. Jeg har gått igjennom kilden det viser til, etter tips fra Ingunn Holm (arkeolog hos Riksantikvaren). Og referansens teorier rundt svedjebruk skiller seg såpass fra hva som er etablert innenfor arkeologien på feltet at det beste er å stryke hele teksten. Derfor blir det litt bakvendt å beholde referansen (siden ingen deler av den opprinnelige teksten har brukt den referansen som kilde). Profoss (diskusjon) 30. jun 2013 kl. 00:42 (CEST) (ps. tommel opp for oppdatering av statsoverhoder foresten, det er en viktig jobb :)

Hei. For andre lesere, så gjelder det dette. Selv om det avviker fra det som er etablert, så er ikke dette etter mitt syn original forskning, så lenge det kan belegges. Brukeren som la det inn refererte til denne kilden i redigeringsforklaringen. Jeg ser at denne faglige uenigheten burde gått fram av artikkelen, men da burde det etter mitt syn vært tatt opp på diskusjonssiden først før en går til det drastiske skritt å slette. Kun ment som konstruktiv kritikk. Mvh. M14 (diskusjon) 30. jun 2013 kl. 01:08 (CEST)
Selvsagt, jeg ser at det kan oppfattes som lite demokratisk overkjøring, men jeg er usikker på hvorvitt det kan beskrives som en faglig uenighet og hvor mye plass som bør gis til fringe theories. Egentlig burde det vært en diskusjon hvorvitt informasjonen skulle inn i første omgang, da det forandret artikkelen rimelig kraftig. Profoss (diskusjon) 30. jun 2013 kl. 01:17 (CEST)
Ikke første gangen. Nå resatte jeg artikkelen til før Profoss edit 29. jun 2013 kl. 20:28‎ og tok det som en sak i Diskusjon:Svedjebruk. --Andrez1 (diskusjon) 30. jun 2013 kl. 02:52 (CEST)

En kopp kaffe til deg![rediger kilde]

Takk for å ha rettet opp mine hastig skrevne kråketær i artikkelen om fedrekvoten! Petter Bøckman (diskusjon) 9. jul 2013 kl. 18:11 (CEST)

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 01:31 (CET)[svar]

Bratholm 1[rediger kilde]

Hei Ser ut til å være Salvesen og ikke Solberg Salvesen er listet i boken om Kompani Linge B1 som skutt i Tomsø i 1943, Solberg er bare nevt i fortellingen inne i boken uten fornavn eller lignenede Så jeg er enig med din retting --Pmt (diskusjon) 18. nov. 2013 kl. 06:50 (CET)[svar]

Administrator?[rediger kilde]

Nå som åremålsvalget på administratorer er avsluttet, er det på tide å se seg om etter nye kandidater til dette "vervet". Som en solid og aktiv bidragsyter på Wikipedia tror jeg du kan ha god nytte av de ekstra knappene, og jeg håper du har lyst til å bli nominert. Gi meg beskjed dersom jeg skal nominere deg. I så fall må du legge inn epostadresse i brukerprofilen din, slik at du kan nås på epost (dette er et krav for å bli administrator, jfr. WP:A). - mvh 4ing (diskusjon) 26. nov. 2013 kl. 15:40 (CET)[svar]

Jeg takker for tilliten og sier meg villig til å stille til valg som administrator. Jeg har lagt til e-postadresse. Mvh. M14 (diskusjon) 28. nov. 2013 kl. 13:40 (CET)[svar]
Flott, jeg vil sette opp avstemningsside i løpet av en dag eller to. - mvh 4ing (diskusjon) 28. nov. 2013 kl. 23:32 (CET)[svar]

Administrator[rediger kilde]

Hei! Gratulerer, du er nå administrator. Bruk knappene med fornuft, og ikke være redd for å spørre andre administratorer om hjelp. Send meg gjerne en e-post, så skal jeg få deg lagt deg til på epostlista for administratorer (frivillig, men anbefalt). Cocu (d) 6. des. 2013 kl. 19:22 (CET)[svar]

Hei, kan du bidra til å forbedre denne artikkelen, takk: Iglesia del Pueblo Guanche.--193.152.175.93 15. des. 2013 kl. 14:00 (CET)[svar]

Mal:Felttoget i Norge i 1940[rediger kilde]

Hei og godt Nyttår. Har du noen kommentarer til å endre tittel i denne Malen; |tittel = Angrepet på Norge i 1940 til |tittel = Felttoget i Norge i 1940 ?. Jeg syns den tittelen gir litt bedre dekning de hendelsene som ble gjort for å stoppe angrepet på norge som f.eks Gulltransporten og 17. mai 1940 pluss at alle slagene / kampene ikke bare involverer angriperne men også de andre deltagerne i felttoget. mvh --Pmt (diskusjon) 1. jan. 2014 kl. 13:18 (CET)[svar]

Hei og godt nyttår. Jeg synes det er en god idé å endre tittelen. Det bør etter mitt syn være en egen artikkel om felttoget i Norge, slik som på engelsk en:Norwegian Campaign – det er tidligere såvidt nevnt på diskusjonssiden. En endring av malen kan være et skritt på veien. Mvh. M14 (diskusjon) 1. jan. 2014 kl. 13:33 (CET)[svar]
Helt enig. Endrer tittelen nå...Har klødd lenge i fingrene. Angrepet på Norge i 1940 bør absolutt flyttes tilbake til Weserubung. mvh --Pmt (diskusjon) 1. jan. 2014 kl. 13:37 (CET)[svar]

Dødsdato[rediger kilde]

Hei. Husker jeg spurte en gang på Torget/Tinget, men husker ikke svaret, men mener å tro det var at dødsdatoer skulle oppgis i norsk tid. Det var derfor jeg satte inn 4. desember, i og med at han døde etter midnatt, norsk tid. Tar jeg feil, eller skal det være amerikansk dødsdato? Bør dette presiseres? Mvh TorbjørnS (ʦ) 5. jan. 2014 kl. 02:02 (CET)[svar]

Hei. Både fødsels- og dødsdato oppgis vanligvis i den lokale tidssonen, det ble diskutert her: Wikipedia:Tinget/Arkiv/2011-18#Tidssoner. Det kan være en idé å presisere dette. Mvh. M14 (diskusjon) 5. jan. 2014 kl. 10:04 (CET)[svar]
Ok. Da husket jeg feil. TorbjørnS (ʦ) 5. jan. 2014 kl. 20:22 (CET)[svar]

Per Blindheim og Vinterkrigens minnemedalje; svar[rediger kilde]

God Aften

Spennen på Blndheims vinterkrigsmedalje er LAPPI. mvh --Pmt (diskusjon) 26. jan. 2014 kl. 22:55 (CET)[svar]

Takk for svar! Mvh. M14 (diskusjon) 26. jan. 2014 kl. 22:58 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 7 og 8[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 07 i 2014. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 07, 2014: Vinter-OL 2014 {{UK premie|lyslilla|uke=07|år=2014}}
Boten funket ikke denne gangen, så den kommer personlig og litt på etterskudd =) Hilsen Løken (diskusjon) 26. feb. 2014 kl. 22:30 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 7–8[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 07–08 i 2014. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 07, 2014: Vinter-OL 2014 {{UK premie|lyslilla|uke=07|år=2014}}
Husk at denne ukens konkurranse er Kvinnedagen. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 4. mar. 2014 kl. 11:39 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med Johan Augustinussen[rediger kilde]

Artikkelen om Johan Augustinussen, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 18. jun. 2014 kl. 20:35 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med Kåre Opdal[rediger kilde]

Artikkelen om Kåre Opdal, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 3. okt. 2014 kl. 06:38 (CEST)[svar]

Artikler for årstall og datoer[rediger kilde]

Hei! Jeg så du akkurat fikset noen skrivefeil på 30. januar. Jeg la merke til at personen ble lagt til tidligere idag, men ble i tvil om linjen burde fikses eller slettes. Hva er egentlig inklusjonskriteriene for disse artiklene? Og nå spør jeg fordi jeg lurer, ikke fordi jeg er uenig i endringen. --Chameleon (diskusjon) 6. okt. 2014 kl. 20:25 (CEST)[svar]

Hei. Det er jeg ikke sikker på jeg heller, så det ble skjønnsmessig. Jeg ser han er inkludert i tilsvarende artikkel på engelsk wikipedia. Etter at du spurte har jeg funnet noe om det her, men det er ikke vedtatte kriteria det heller. M14 (diskusjon) 6. okt. 2014 kl. 21:15 (CEST)[svar]
OK. Antar noen har en plan. --Chameleon (diskusjon) 6. okt. 2014 kl. 21:59 (CEST)[svar]

Hei M14. Ser det er du som er hovedbidragsyter på denne gode artikkelen. For en tid siden så spurte jeg om noe på artikkelens diskusjonsside om noe som jeg foreløpig ikke har fått noen svar på ? Det gjelder hans idrettslige aktivitet/karriere. Hva mener du om den og eventuelt hvor i artikkelen passer den best inn ? Jeg mener at også det bør få sin tilmålte plass for å vise hans mangefasetterte personlighet og interresseområde. Jeg kan også tenke meg at hans idrettslige aktivitet var noe som la bakgrunnen for hans senere fysisk krevende ekspedisjoner. Mvh Migrant (diskusjon) 23. okt. 2014 kl. 13:27 (CEST)[svar]

Takk for det, Migrant. Artikkelen har fortsatt et forbedringspotensial. Jeg har kommentert på diskusjonssiden. Mvh. M14 (diskusjon) 23. okt. 2014 kl. 20:56 (CEST)[svar]
Takker for ditt svar både her og der i denne saken... :-) Mvh Migrant (diskusjon) 24. okt. 2014 kl. 00:06 (CEST)[svar]


Wikimedia Norges julebord[rediger kilde]

Tradisjonen tro blir Wikimedia Norges julebord også i år avholdt i andre etasje på Gamle Rådhus i Oslo, og det skjer 8. desember kl 18.00. Det blir premiering av vinnerne av Wiki Loves Monuments, og styret vil i tillegg markere valget av Årets Wikipedianer.

Det er valg mellom pinnekjøtt og lutefisk på Gamle Rådhus, og prisen for juletallerken per person er kr 400 for ikke-medlemmer, og kroner 200 for medlemmer. Drikke betales av hver enkelt. Påmelding kan skje innen 23. november enten ved å bruke skjemaet her (innlogget), eller ved å sende en mail til erlend@wikimedia.no.

Husk å oppgi navn og ønsket meny. Betaling skjer enten på forhånd (konto 1503 08 00866) eller kontant ved ankomst på Gamle Rådhus.

Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 14. nov. 2014 kl. 15:44 (CET)[svar]

Problemer med å legge inn sportsarrangementer på Forsidemalen[rediger kilde]

Hei prøver å legge inn verdenscupen på Lillehammer under sport på forsiden. Jeg skriver den inn men den kommer ikke ut på forsiden. Det til tross for at det kun er et annet sportsarrangement på forsiden for tiden. Kjetil Eggen (diskusjon) 5. des. 2014 kl. 12:24 (CET)[svar]

Håndball[rediger kilde]

Heisann, legger merke til at du flikker litt på håndballartikler. Ta gjerne del i ukens konkurranse. =) Mvh. lil2mas (diskusjon) 9. des. 2014 kl. 23:14 (CET)[svar]

En stjerne til deg![rediger kilde]

Korrekturstjerna
Takk for omdirigering av Bok & Media! Eg er ikkje Wikipedia-kyndig, og kjenner ikkje til rutinar rundt omdirigering og slikt, men kunne ikkje la vera å redigera innhaldet då eg såg at Wikipedia ikkje hadde fått med seg navne-endringa. Takk for at du ryddar opp etter sånne som oss! Øyvind Angelskår (diskusjon) 12. des. 2014 kl. 09:38 (CET)[svar]

Invitation to Medical Translation[rediger kilde]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!
I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Hei M14. Ja greit at du fjernet den, men jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle få det frem tydligere at også andre nasjoner med kvinner har tatt både trippelseire og 4-dobbelt i OL. Se en:List of Olympic medalists in cross-country skiing#Medal sweep events og her en:List of Olympic medalists in speed skating#Medal sweep events. I mitt hode leste jeg det som 12. gangen for Norge at det ble trippelt norsk i OL-historien og 1 gangen blant kvinnene uansett nasjon med tre fra samme nasjon på topp-tre. (Dårlig ordlegging (er nok for trøtt), men håper du forstår hva jeg mener ?) Er det noen mulighet for omskriving for å gjøre mitt poeng tydligere ? Mvh Migrant (diskusjon) 16. feb. 2015 kl. 23:45 (CET)[svar]

Hei Migrant, jeg forstår hva du mener. Jeg har utvidet artikkelen litt. Mvh. M14 (diskusjon) 17. feb. 2015 kl. 13:27 (CET)[svar]

Mulig brudd på din opphavsrett[rediger kilde]

Hei, du har bidratt til artikkel om 17. mai (grunnlovsdag) og deler av teksten du og andre har bidratt med har blitt brukt av firma Privatmegleren i en annonse over to sider i avisen Dagens Næringsliv 16. mai i år. Jeg har opprettet en tråd om dette på Torget og jeg har også fått kontakt med en advokat, Jon Wessel-Aas, som er villig til å følge opp saken for deg, i prinsipp vederlagsfritt.

Vi ønsker jo at vårt stoff brukes av flest mulig, slik sett er det hyggelig at firmaet Privatmegleren bruker vårt stoff. Mindre hyggelig er at de ikke viser til hvor det kommer fra, på tross av at de gjorde det samme i fjor og at jeg da skrev til de og påpekte saken, hvorpå de lovte «bot og bedring».

Annonsens fullstendige tekst finner du her (en underside av min brukerside). Jeg har gått gjennom alle revisjonene i artikkelen for å finne ut hvem som har lagt inn hva. De revisjonene jeg har funnet som passer har jeg lagt inn til høyre for tekstblokkene, så det er bare å klikke på de for å sjekke om du anser at det er korrekt.

Dersom du ønsker å følge opp saken så ta gjerne kontakt med meg, enten via min diskusjonsside eller via e-post, så skal jeg videreformidle det til nevnte advokatfirma. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 20. mai 2015 kl. 20:49 (CEST)[svar]

Artikkelen om Liste over forfattere i Norsk Salmebok 2013, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:GL. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 6. sep. 2015 kl. 21:47 (CEST)[svar]

Åge Aleksandersen[rediger kilde]

Hei. Jeg setter pris på Wikipedia-arbeidet ditt men når jeg skriver "Åge Aleksandersen Band" i Åge Aleksandersen-artikkelen og du endrer det til Åge Aleksandersen og Sambandet så må jeg nesten få påpeke at Åge Aleksandersen Band gjelder det bandet som Åge hadde med seg på plateinnspilling og turné i de årene Sambandet var oppløst, altså 1987 til 2003. Ellers kjempefint at du passer godt på Wikipedia-artiklene! Mvh Bruker:Thomasarnesenhines

Fylkesvei 65[rediger kilde]

Dersom Fv65 er skiltet ved Bårdshaug går jeg ut ifra at Fv463 bare gjelder strekningen mellom Forve bru og Høgkjølen. Øyesyn burde være bra nok referanse – dersom skilt er satt opp vil det sikkert ikke endres med det første, jeg flytter derfor det tilsvarende veistykket fra Fv463 til Fv65. En skriftlig referanse ville naturligvis være optimal, men jeg har ikke funnet noen i farten. Mvh BjørnN (diskusjon) 6. okt. 2015 kl. 12:48 (CEST)[svar]

De nye vegnummerne er nå kommet på plass på Vegvesenets kart, så da er vel alt i orden. Mvh BjørnN (diskusjon) 6. okt. 2015 kl. 13:44 (CEST)[svar]

Imponerende[rediger kilde]

Din primærkilde fra 1944 i Nora Brockstedt imponerer. Takk. 89.8.194.212 9. nov. 2015 kl. 05:27 (CET)[svar]

Åremålsvalg november 2015[rediger kilde]

Hei. Det nærmer seg nytt åremålsvalg og du er på valg i denne omgangen. Valget starter 15. november kl. 00:00. Det har tidligere kommet ønske om at de som er på valg bekrefter kandidaturet på valgsiden, blant annet her. Jeg har derfor satt inn et eget avsnitt for bekreftelse under navnet ditt og ber deg bekrefte om du stiller til gjenvalg eller ikke. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 11. nov. 2015 kl. 13:07 (CET)[svar]

Hi M14. This vandal may also be blocked here, i.e. after en.wikipedia and Commons. --Leyo (diskusjon) 21. nov. 2015 kl. 00:13 (CET)[svar]

Thank you for informing me. M14 (diskusjon) 21. nov. 2015 kl. 07:06 (CET)[svar]

Private straffesaker[rediger kilde]

Hei! Takk for at du har hjulpet meg med sidene "mine".

Jeg har nylig levert en masteroppgave om Private straffesaker. I følge mine undersøkelser fins det ikke andre jurister som har forsket på private straffesaker. Disse to momentene gjør at ingen er bedre kompetent enn meg til å skrive juridiske artikler om private straffesaker.

Apropos skrivingen. Takk for at jeg får lov til å forfatte artikler om private straffesaker. Det er en stor glede for meg. Jeg brenner for private straffesaker og har planer om å arbeide som påtalejurist i private straffesaker i fremtiden.

Jeg flyttet siden privat straffesak til private straffesaker. Men denne ble flyttet tilbake en som kaller seg Asav. Kan du forklare meg dette?

Mvh Påtalejurist 30. nov 2015 kl. 19:59 (CET)

Hei Påtalejurist! Bare hyggelig å kunne hjelpe nye, seriøse bidragsytere. Jeg ser at du har funnet ut hvordan du flytter sider, det er bare å prøve seg fram her. Du har flyttet de artiklene du opprettet som var i bestemt form, ref. det som Bruker:Bjørn som tegner skrev på din diskusjonsside om at det er wikipedia-sedvane at artikkelnavnet skal være i ubestemt form. Når det gjelder «Privat straffesak» kontra «Private straffesaker» er begge i ubestemt form, det ene er i entall det andre i flertall, så jeg pinger Bruker:Asav så Asav eventuelt kan forklare deg selv hvorfor artikkelen ble flyttet. I formen «Privat straffesak» blir artikkeltittelen tilsvarende som for artikkelen Straffesak, noe som kan være en fordel.
Nå mener jeg uansett innholdet er det viktigste, så det er bare å fortsette å skrive, og fortsett å spørre om det er noe du ikke forstår med en gang. Vi har alle vært der engang. Fortsett med det gode arbeidet! Mvh. M14 (diskusjon) 30. nov. 2015 kl. 23:28 (CET)[svar]
Grunnen er at éntallsformen er i vanlig bruk på norske Wikipedia (Oppslaget er f.eks Bil, ikke Biler; det siste er en omdirigering til Bil, slik Private straffesaker nå fører til Privat straffesak. Det skal også være overensstemmelse mellom oppslagsordet og selve artikkelen, og den begynner med ordene Privat straffesak, altså i éntall.
Forresten omkalfatret jeg også kategoriene; det er slik at den mer spesifikke kategorien (f.eks. Privat strafferett er del av den mer generelle, Strafferett, som igjen er del av en overordnet Lov og rett-kategori.) På den måten får man et fungerende hierarki innen kategoriene. Bidrag til juridisk stoff er svært velkomment, her er det mye som gjenstår på norske Wikipedia. Men husk konkrete referanser! Asav (diskusjon) 1. des. 2015 kl. 06:19 (CET)[svar]

Håndball-VM[rediger kilde]

Hei M14, hjalp deg å unngå WP:3RRHåndball-VM 2015 for kvinner. =) Føler din siste redigering gjør at innledningen flyter bedre, men må innrømme at «Håndball-VM» ser mye bedre ut enn «håndball-VM»... Da ser det nesten bedre ut at hele "ordet" skrives med små bokstaver; «håndball-vm», men det blir vel kanskje også frarådet av Språkrådet? Mvh. lil2mas (diskusjon) 8. des. 2015 kl. 19:52 (CET)[svar]

NIVs Ærespris vs NIVs Sportsjournalistpris[rediger kilde]

Hei M14. Tror du har blandet litt her... Vinner av NIVs ærespris 2015 var Daimi Akin (D. Akin, ref) og ikke Esten O. Sæther. Beklager at jeg sendte den takken for jeg trodde du hadde oppdatert riktig, men jeg så feil på hvilken pris han hadde fått. Ps. Det er foreløpig ikke opprettet noen navigasjonsmal for vinnerne av Sportssjournalistene siden journalistene vanligvis ikke er notable. Fikser du opp feilen din i malen og presiserer hvilken pris E.O. Sæther har vunnet ? Se din egne innlagte referanse for tydliggjøring av hvilken pris han vant. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 3. jan. 2016 kl. 00:42 (CET)[svar]

@Migrant: Takk for at du sa fra. Da er det rettet! Mvh. M14 (diskusjon) 3. jan. 2016 kl. 01:03 (CET)[svar]
Jeg småfikset litt på artikkelen om E.O. Sæther. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 3. jan. 2016 kl. 01:44 (CET)[svar]

Areal for Kvinnherad[rediger kilde]

Heisann,

Ser at du endret arealet til Kvinnherad. Problemet er at de tallene du ser på oversikten på websiden allerede er avrundet. De egentlige tallene (som ligger i excel-arket) er følgende: land: 1090.72471778568 og vann: 46.2478685222742. Når du summerer og avrunder til to desimalplasser i etterkant, blir resultatet 1044,48. Så da er spørsmålet om man skal runde av før eller etter summering. Stigmj (diskusjon) 5. jan. 2016 kl. 17:21 (CET)[svar]

Har for øvrig oppdatert alle tall slik at de nå bør stemme med websidene til kartverket. Har også lagt med en forklaring på hvordan jeg har gjort dette på Maldiskusjon:Kinfo/areal_land/Norge.
@Stigmj: Hei. Jeg synes du fant en god løsning her. På artikkelen Kvinnherad hadde en IP-adresse i 2013 lagt inn et mindre areal enn det som framgikk av infoboksen. Jeg oppdaterte dette (denne diffen) slik at det nå stemmer med Kartverkets tall. Jeg ser av historikken i malen at Kvinnherads areal har økt med ca. 10 kvadratkilometer selv om et område ble overført fra Kvinnherad til Jondal i 2013. Årsaken er formodentlig nye beregningmetoder? Mvh. M14 (diskusjon) 6. jan. 2016 kl. 00:52 (CET)[svar]
Det kan være enten noen nye beregningsmetoder, eller at noe har endret seg i matrikkelen (dvs. at de har blitt enige med grensekommuner at grensene skal endres av en eller annen grunn). Vi bruker nå i hvert fall kartverkets data og de benytter matrikkelen som datagrunnlag som igjen oppdateres av kommunene selv og må følgelig anses som autoritative på dette punktet. Stigmj (diskusjon) 6. jan. 2016 kl. 11:11 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med Lerchendal gård[rediger kilde]

Artikkelen om Lerchendal gård, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 23. jan. 2016 kl. 15:13 (CET)[svar]

Tusen takk for at du gjenopprettet Wikipedia:Underprosjekter/Matematikk/Liste over matematikere! Kunne du også gjenopprette Liste over matematikere (E) og flytte den til matematikkprosjektsiden Wikipedia:Underprosjekter/Matematikk/Liste over matematikere (E)? Iceblock (diskusjon) 4. feb. 2016 kl. 23:51 (CET)[svar]

Det er utført. Mvh. M14 (diskusjon) 5. feb. 2016 kl. 00:04 (CET)[svar]
Tusen takk! Iceblock (diskusjon) 12. feb. 2016 kl. 19:54 (CET)[svar]

Rødlenker i avsnittet om Norske TV-kommentatorer under Sotsji-OL 2014[rediger kilde]

Hei M14. Jeg så det var noe oppdatering på denne Vinter-OL 2014-artikkelen, og stussa over at det bare var en rødlenke på Andreas Ygre Wiig, den burde vært blå tenkte jeg og hadde først tenkt å lage en omdirigering, men da så jeg at kommentaren der at den nettopp var slettet for å gjøre plass til artikkel, men det er jo nå gått en ørliten stund siden slettinga var blitt gjort. Så hva skjedde, usikker på hva som skulle være artikkelnavn eller glemt å flytte artikkelen ? Håper det enes om noe snart for å fikse flere blålenker til selve artikkelen, som per 28. apr. 2016 kl. 00.45 (CEST). Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 28. apr. 2016 kl. 00:49 (CEST)[svar]

Tillater meg å svare her... Den ble merket med {{hurtigslett|[[Andreas Wiig]] skal flyttes hit.}} av Theilert, men siden ble ikke flyttet etter sletting av omdirigeringen. Jeg flyttet derfor Andreas Wiig til Andreas Ygre Wiig. Cocu (d) 28. apr. 2016 kl. 09:44 (CEST)[svar]
Takker for flere blålenker og flytting. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 28. apr. 2016 kl. 15:17 (CEST)[svar]
Takk til dere alle tre. Fint det ordnet seg. Jeg burde selvfølgelig sjekket dette før jeg ga meg for kvelden. M14 (diskusjon) 28. apr. 2016 kl. 20:40 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med Ole Wilhelm Lund[rediger kilde]

Artikkelen om Ole Wilhelm Lund, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 18. mai 2016 kl. 19:15 (CEST)[svar]

Malen som forsvant og kom tilbake[rediger kilde]

Heia :) Så du slettet og gjenopprettet Mal:Artikler som relaterer til borgerlønn. Jeg lurer på om ikke et bedre navn kan være det kortere Artikler relatert til borgerlønn? Er usikker, hva mener du? Mvh Noorse 5. jan. 2017 kl. 17:05 (CET)[svar]

Hei. Et godt forslag! Mvh. M14 (diskusjon) 5. jan. 2017 kl. 17:12 (CET)[svar]
Ok, da er jeg bold og flytter og fikser :) Fortsatt godt 2017! Mvh Noorse 5. jan. 2017 kl. 17:21 (CET)[svar]

Takk for at du la merke til rotet mitt!--Telaneo (Diskusjonsside) 19. jan. 2017 kl. 14:57 (CET)[svar]

Ingen årsak. Det kan skje den beste! M14 (diskusjon) 19. jan. 2017 kl. 14:58 (CET)[svar]

Ref-plassering[rediger kilde]

Denne ref-en henger vel litt i løse lufta? Hvor hadde du tenkt deg å plassere den? Kimsaka (diskusjon) 21. feb. 2017 kl. 12:06 (CET)[svar]

Takk for spørsmålet. Nå er det fikset! M14 (diskusjon) 22. feb. 2017 kl. 10:08 (CET)[svar]

NOK-takk[rediger kilde]

Takker for god avslutning på denne. Wikipedia:Flertydige titler med mange lenker til er fortsatt ganske innholdsrik, og der er mye jeg ikke behersker. --Bjørn som tegner (diskusjon) 14. mar. 2017 kl. 21:23 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med Global oppvarming[rediger kilde]

Artikkelen om Global oppvarming, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 6. jul. 2017 kl. 12:10 (CEST)[svar]

Artikkelen DS «Hestmanden» er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om DS «Hestmanden», som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 30. jul. 2017 kl. 23:58 (CEST)[svar]

Åremålsvalg[rediger kilde]

Hei! Om litt over en måned er det åremålsvalg på administratorer igjen, og du er en av dem som er på valg. I den forbindelse bør du bekrefte om du stiller til gjenvalg, og skrive en kort presentasjon på valgsiden. Dersom du ikke ønsker gjenvalg du gi beskjed under denne meldingen eller på valgsiden. Du kan også gi beskjed på e-post. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 5. okt. 2017 kl. 14:20 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med Elvemusling[rediger kilde]

Artikkelen om Elvemusling, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 11. nov. 2017 kl. 19:18 (CET)[svar]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 29. mar. 2018 kl. 20:41 (CEST)[svar]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 13. apr. 2018 kl. 03:39 (CEST)[svar]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 20. apr. 2018 kl. 02:48 (CEST)[svar]

Nyttårskonserten[rediger kilde]

Takk. Du slo meg med et halvt minutt eller så. :-) Jeg så at konserten ble lagt inn i aktuelt, så jeg syntes vi måtte ha med det folk eventuelt kunne få ut av en sørgelig tynn artikkel. Haros (diskusjon) 1. jan. 2019 kl. 12:34 (CET)[svar]

Artikkelen om Konsekvenser av global oppvarming, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 5. jan. 2019 kl. 15:04 (CET)[svar]

Hei, tror at denne kan stenges uten å vente på bidrag. Du trenger ikke arkivere denne forespørselen ;) Mvh Noorse 28. jan. 2019 kl. 10:39 (CET)[svar]

Forslag til Mal:Nye[rediger kilde]

Hei M14. Jeg ønsker å foreslå din oversatte prislisteartikkel (Skieur d’Or) til forsidens Mal:Nye. Så jeg bare lurte på om det er noe du vil pirke på i artikkelen før jeg forslår den på forslagssiden Maldiskusjon:Nye ? PS. Hva synes du om en navigasjonsbunnmal for vinnerne. Og hva med en blålenke til Serge Lang (en, de) ? Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 28. jan. 2019 kl. 18:44 (CET)[svar]

@Migrant: Takk, hyggelig det. Ja, jeg kan se på de to tingene, gi meg et par dager. Det er også en statistikktabell i den tyske artikkelen som jeg ikke oversatte, den bør vel også være med da. Mvh. M14 (diskusjon) 29. jan. 2019 kl. 00:05 (CET)[svar]
Liker Da legger jeg den inn på onsdag kveld som et forslag, den blir jo ikke lagt ut på Mal:Nye med det samme, så det går nok bra. Jeg blir borte fra torsdag tilogmed søndag kveld men logger på da tenker jeg før jeg finner senga. Jeg skal på Hamar å se på verdenscup på skøyter og har avtalt med en fotograf for å få noen flere skøytebilder på commons. Vi wiki'es hilsen Migrant (diskusjon) 29. jan. 2019 kl. 00:17 (CET)[svar]
Jeg melder meg også på her; jeg mener at Skieur d’Or også kan nomineres som God liste. Her er det jo blått-i-blått hele veien, og jevnt gode artikler. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 30. jan. 2019 kl. 10:28 (CET)[svar]
@Orland: Det hadde jeg ikke tenkt på, men når du sier det, er jeg selvfølgelig med på det. Jeg anser meg ferdig med artikkelen nå. Mvh. M14 (diskusjon) 30. jan. 2019 kl. 14:22 (CET)[svar]
Er det da nødvendig med Mal nye-oppslag også. Jeg er litt usikker på hvilken tekst som skal brukes for å få den inn der, men som sagt listen er innenfor en god liste ville jeg også tro! Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 30. jan. 2019 kl. 19:58 (CET)[svar]

Lista Skieur d’Or, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en God liste. På vegne av alle oss som setter stor pris på bred og grundig behandling av viktige emner: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere lister eller andre gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 6. feb. 2019 kl. 20:47 (CET)[svar]

Serge Lang i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Serge Lang har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 27. feb. 2019 kl. 18:05 (CET)[svar]

Verdenscupen i langrenn[rediger kilde]

Hei! Jeg tror jammen vi holdt på med oppdatering av Verdenscupen i langrenn samtidig... Ser at du har oppdatert tabellen for enkeltutøveres seiere, en tabell jeg også holdt på med å utvide. Har satt inn en egen kolonne for seiere i tourer (minitourer, TdS og verdenscupfinaler), slik at det ikke «flyter sammen» med distanseseiere. Hva synes du, er det en grei løsning? Mvh. Knuteinar (diskusjon) 25. mar. 2019 kl. 16:21 (CET)[svar]

@Knuteinar2309: Hei. Det synes jeg ser veldig bra ut. Godt jobba! Mvh. M14 (diskusjon) 25. mar. 2019 kl. 19:49 (CET)[svar]

Artikkelen om Norgesmesterskapet på ski 1962, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 13. apr. 2019 kl. 08:04 (CEST)[svar]

Vebjørn Rodal[rediger kilde]

Hei M14. Tusen takk for oppdatering av Liste over norske idrettspersoner på sokkel, men jeg har en mistanke om at du kanskje tilogmed i det minste fall kanskje kan ha en idé om omtrentlige koordinater for selve plasseringen av statuen også utifra bilder i artikkelen som du bruker som referanse. Jeg selv har aldri vært i Berkåk, så kan ikke med sikkerhet plassere den i tettstedsbilde fra med zooming på google maps og dens streetview, men kanskje du klarer det. Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 13. sep. 2019 kl. 20:35 (CEST)[svar]

@Migrant:. Bare hyggelig. Jeg skal se hva jeg får gjort. Mvh. M14 (diskusjon) 16. sep. 2019 kl. 11:21 (CEST)[svar]

Stafett[rediger kilde]

Hei M14. Takker så mye for utvidelsen av artikkelen stafett, men ble litt usikker på begrepet lagsprint som du innfører i artikkelen. For etter min oppfattelse så betyr ikke/utføres ikke lagsprint på samme måte i henholdsvis langrenn som er den idrettsgrenen du omtaler den utføres i, i denne artikkelen på samme måte som i banesykling (kort beskevet i artikkelen her Banesykling#Lagsprint (Olympic sprint)) og som i hurtigløp på skøyter (artikkelen mangler info om øvelsen). Men jeg ser at FIS bruker team sprint som begrep på sin resultatliste ihvertfall i verdenscup nr 9 i 2018/19 i Dresden, Tyskland hvor det ble arrangert denne øvelsen. Jeg ser jo også at Norges Skiforbund på resultatlista for denne øvelsen i langrenn i Norgesmesterskapet på ski 2018 ? Tror nok at denne forskjellige utførelsen av lagsprint-øvelsen i de forskjellige idrettsgrener bør utdypes i en egen artikkel om lagsprint. Er det noe du vil skrive om/hjelpe til med å skrive om ? Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 30. okt. 2019 kl. 01:04 (CET)[svar]

@Migrant: Takk for tilbakemelding, og for ros nedenfor. Lagsprint er blitt en vanlig benevnelse på langrennsøvelsen, og ettersom ordet brukes forskjellig i flere idretter kan det som du skriver, være en ide med en artikkel noe tilsvarende den om stafett. Jeg kan bidra. Alternativ er å ha en pekerside med lenker til andre artikler. Engelsk Wikipedia har en:Team sprint om sykkeløvelsen. Jeg ser for øvrig at NAOB bare nevner langrenn under oppslagsordet lagsprint. Mvh. M14 (diskusjon) 30. okt. 2019 kl. 09:34 (CET)[svar]
Nederlandsk wikipedia har en pekerside til lagsprint på sykkel og lagsprint i hurtigløp på skøyter -artikler. På sidene til Norges Skøyteforbund ligger det en oversettelse (80 A4-siders .pdf-dokument) av International Skating Unions offisielle konkurranseregler som ble akseptert på den sist avholdte offisielle ISU-kongress i juni 2018. PS. Jeg reiser bort neste helg 7.-11. november, så da blir jeg ikke aktiv på wikipedia. Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 30. okt. 2019 kl. 17:00 (CET)[svar]

En stjerne til deg![rediger kilde]

Den originale stjerna
Du tildeles denne originale stjerna som et synlig tegn på din utrettelige jobb med forbedringer og utvidelser av sportsartikler på NO:WP også med fokus på gode referanser. Migrant (disk.bid.) 30. okt. 2019 kl. 01:17 (CET)[svar]

Åremålsvalg[rediger kilde]

Hei! 15. november er det åremålsvalg på administratorer igjen, og du er en av dem som er på valg. I den forbindelse bør du bekrefte om du stiller til gjenvalg, og skrive en kort presentasjon på valgsiden. Dersom du ikke ønsker gjenvalg kan du gi beskjed under denne meldingen eller på valgsiden. Du kan også gi beskjed på e-post. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 31. okt. 2019 kl. 19:07 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med «Konsekvenser av global oppvarming for havet»[rediger kilde]

Artikkelen om Konsekvenser av global oppvarming for havet, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 22. nov. 2019 kl. 17:57 (CET)[svar]

Artikler i «Arbeid pågår»-modus[rediger kilde]

Hei, M14. Jeg ser du har vært inne i Øyvind Brandtzæg-artikkelen og lagt inn lenke til TV-serien. Fine greier! Jeg vil bare forsikre meg om at du ikke gjør noen større endringer før jeg er "ferdig", dvs har fjernet "Arbeid pågår"-malen. OK? Kjersti L. (diskusjon) 27. jan. 2020 kl. 14:25 (CET)[svar]

@Kjersti Lie:. Hei. Jeg mener jeg har stor respekt for arbeid pågår-malen, så det skjer ikke. Jeg ser for øvrig at du har fjernet merket nå. For øvrig godt jobbet og fint initiativ! Mvh. M14 (diskusjon) 28. jan. 2020 kl. 00:11 (CET)[svar]
Takk! Kjersti L. (diskusjon) 28. jan. 2020 kl. 00:17 (CET)[svar]

Aktuelt-mal oppdatering[rediger kilde]

Hei takker for oppdatering om kunnskapsminister, men synes den er noe ufullstendig og halvveis. Det var jo en endring til i regjeringen da, siden fiskeri- og sjømatminister også ble ny, men er ikke han interessant nok eller er ikke den biografi-artikkelen god nok for forsiden ? Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 18. mar. 2020 kl. 18:31 (CET)[svar]

@Migrant:. Hei. Takk for tilbakemelding. Har satt han inn nå. Du må gjerne oppdatere malen du også, når du ser noe mangler. Mvh. M14 (diskusjon) 18. mar. 2020 kl. 18:47 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med Vippepunkt (klima)[rediger kilde]

Artikkelen om Vippepunkt (klima), som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 18. mai 2020 kl. 17:32 (CEST)[svar]

Takk fra meg også, satte pris på dine kommentarer og omfattende korrektur! Vennlig hilsen Frankemann (diskusjon) 18. mai 2020 kl. 22:08 (CEST)[svar]

Avstemning om referanser fra Wikidata[rediger kilde]

Hei, Erik F har startet en avstemning på Tinget om hvorvidt vi ønsker å stanse ordningen der referanser i infoboksen blir hentet fra Wikidata. Bakgrunnen er at dette har vært et stridstema siden det ble innført for ca ett år siden. Ordningen med referanser fra Wikidata ble iverksatt basert på en "avstemning/meningsmåling" som Jeblad arrangerte for ett år siden. Mange viste ikke helt hva dette innebar og få deltok. Vennligst stem For For eller Imot Imot, og så kan du eventuelt komme med en presisering etter stemmen, slik flere andre har gjort. Avstemningen vi foregå over 2 uker.--Ezzex (diskusjon) 20. mai 2020 kl. 19:31 (CEST)[svar]

Å skille klinten fra hveten[rediger kilde]

Hei. Generelt er det veldig positivt at du tar avgjørelser slik at slettediskusjonene ikke blir hengende i det uendelige, men akkurat i dette tilfellet, mener jeg det faktisk var mer enn flisespikkeri om det skulle slettes eller omdirigeres (jf. diskusjonen), og det var tilsynelatende "slett" som hadde overvekt. Kanskje den skulle ha fått stå litt til så noen flere fikk uttalt seg, eller om det skulle tas en avgjørelse per nå, burde det være slett. Et tilleggsargument er at Wiktionary-artikkelen faktisk har nøyaktig samme historikk, noe som ellers ofte er Bruker:Dyveldis (fornuftige) argument for å foretrekke løsninger som ikke sletter folks positive bidrag fra historikken. Og igjen, egentlig vil jeg takke deg for at du tar avgjørelser så man kommer videre, men akkurat her synes jeg avgjørelsen ikke stemte med hvor diskusjonen bar. Mvh. --2A02:587:C438:A33E:6481:29B6:ACB0:6577 27. mai 2020 kl. 10:43 (CEST)[svar]

Takk for tilbakemelding. Ja, det vil ofte være delte meninger, og slettediskusjoner skal stå minst en uke. Det heter seg at hvis minst én etablert bruker har alvorlige innvendinger mot sletting, skal man være forsiktig med å slette. Mvh. M14 (diskusjon) 29. mai 2020 kl. 13:48 (CEST)[svar]
Takk for svar. Jeg er enig i prinsippet med at man er forsiktig med sletting hvis det kan unngås, men jeg så ingen «alvorlig» innvending her, snarere et forsøk på å «redde» et positivt bidrag, men:
  1. Bidraget er reddet ved at artikkelen med historikk finnes på Wiktionary
  2. Det er klare innvendinger mot omdirigeringen
Konkret betydning av drøfting er etter hva jeg forstår å skille nyttig fra unyttig del av samme plante, mens uttrykket «skille klinten fra hveten» dreier seg om å skille to ulike planter fra hverandre. Den metaforiske betydningen er vel heller ikke sammenfallende. Altså er dette en slags trivia-sammenheng: to ganske lignende prosesser i landbruk er opphav til to ulike uttrykk på norsk. Forbindelsen er likevel for tynn, mener jeg, for å være omdirigering, og som det også ble nevnt, ved å slette vil man heller få opp ulike relevante artikler (f.eks. klinte) via søkemotoren. Beklager å mase om en bagatell, men synes altså denne ble avsluttet med en uheldig løsning. Mvh. --2A02:587:C40B:8166:3CC5:D92:E970:4435 1. jun. 2020 kl. 22:45 (CEST)[svar]

Kanalen (Trondheim) i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Kanalen (Trondheim) har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen Vennlig hilsen Erik d.y. 11. jun. 2020 kl. 19:54 (CEST)[svar]

Sletting?[rediger kilde]

Hei! Hvorfor ble Klokkeriet slettet? Som en av verdens største klokkeforum, og når over 1% av Norges befolkning er medlem bør vel firmaet være relevant for Wikipedia? Bedriften har en offentlig profil og snakkes mye om blant mennesker mellom 20 og 50 år. Fredrikluigi (diskusjon) 18. sep. 2020 kl. 08:28 (CEST)[svar]

@Fredrikluigi:. Hei! Jeg beklager at jeg bare skrev «ikke relevant for wikipedia». Slettebegrunnelsen burde vært lenket til Wikipedia:Hva Wikipedia ikke er#Wikipedia er ikke et sted for egenreklame. Mvh. M14 (diskusjon) 21. sep. 2020 kl. 09:35 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med Økologi[rediger kilde]

Artikkelen om Økologi, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 21. nov. 2020 kl. 17:47 (CET)[svar]

Takker så mye for korrekturlesning og konstruktive kommentarer! Vennlig hilsen Frankemann (diskusjon) 21. nov. 2020 kl. 19:19 (CET)[svar]


Hei, M14! Tusen takk for din merking av meg som Seriøs bruker - hyggelig! Jeg ser på brukersiden din at du har så mange flotte innstillinger, blant annet en som viser hvor lenge du har vært på Wikipedia. Det hadde vært moro å oppdatere brukersiden min med noen slike. Er det noe sted man kan se når man registrerte seg, for det husker jeg rett og slett ikke? Andre lure innstillinger jeg kan legge inn på brukersiden min? Takker for alt av tips! EllenPaulsen (diskusjon) 14. jan. 2021 kl. 10:44 (CET)[svar]

Bare hyggelig. Du kan se når ditt første bidrag var under Bidrag. Du kan prøve å legge inn denne malen: {{reditell|nowiki_p|no.wikipedia.org|EllenPaulsen}} Lykke til: Mvh. M14 (diskusjon) 16. jan. 2021 kl. 16:32 (CET)[svar]
Hmm, la inn den malen, men er litt usikker på om jeg gjorde det riktig. Skal det stå med tekst, som det gjør på brukersiden min nå? EllenPaulsen (diskusjon) 18. jan. 2021 kl. 10:22 (CET)[svar]
Det ser riktig ut. Du kan fjerne den gamle malen du har liggende nederst. Mvh. M14 (diskusjon) 18. jan. 2021 kl. 10:26 (CET)[svar]
Så bra! Jeg prøver å fjerne dette med tilleggsfunksjoner, men vet ikke om det også ligger inne i den nye malkoden? Får ikke fjernet den. EllenPaulsen (diskusjon) 18. jan. 2021 kl. 10:32 (CET)[svar]

Opprydning malnavn slettesiden[rediger kilde]

Hei

Kunne du hjelpe med å rydde i malnavnen i Kategori:Maler for slettediskusjoner? Jeg mener de bør ha selvinnlysende navn slik at det blir enklere for mindre erfarne brukere å finne riktig. De gamle formene kan jo gjerne bli liggende som omdirigeringer siden de er innarbeidet hos etablerte. Det greieste systemet er vel den som brukes for S-Flett og S-Flytt. Tilsvarende bør vi flytte til henholdsvis S-Behold, S-Slett, S-Hurtigbehold, S-Hurtigslett, S-Vent, S-Omdiriger (i stedet for Redirect). Mvh. --2A02:587:B946:8D35:D4C0:5C85:3480:423B 18. apr. 2021 kl. 09:16 (CEST)[svar]

Det finnes en Mal:S-Oversikt, hvor malnavnene er slik jeg foreslår, bortsett fra at jeg mener omdiriger også bør ha imperativform. Kunne du hjelpe med dette? --2A02:587:B946:8D35:6D4C:A33C:869E:11E5 22. apr. 2021 kl. 21:19 (CEST)[svar]
Har endret til omdiriger i oversiktsmalen. Ser at der er det liten bokstav etter S-. Samme for meg hvilken variant som velges bare det er likt for alle. --2A02:587:B946:8D35:9E:42D5:206B:1B54 23. apr. 2021 kl. 07:12 (CEST)[svar]

Politikere som bytter parti[rediger kilde]

Jeg ser at du har gjeninnsatt noen gamle kategorier for Hilde Opoku som har byttet parti to ganger. Det er mange slike bytter, og praksis er som oftest at kategoritilknytningen er begrenset til det nyeste partiet. Sjekk for eksempel Magne Lerheim, Ståle Sørensen, Geir Ugland Jacobsen. Halfdan Hegtun er et moteksempel som jeg mener er blitt feil. Før jeg tilbakestiller vil jeg gjerne vite om du er prinsipielt uenig. Gabriel Kielland (diskusjon) 3. sep. 2021 kl. 11:41 (CEST)[svar]

@Gabriel Kielland: Hei, takk for henvendelsen. Ja jeg er prinsipielt uenig – den praksis du viser til var ukjent for meg, etter mitt syn er det naturlig at kategoriene også tilkjennegir historiske forhold. Spesielt når det gjelder stortingsrepresentanter som har representert flere partier – som for Hegtun, mener jeg det blir helt feil å utelate kategori for det første partiet de representerte. Ta gjerne opp dette som sak på Tinget slik at vi kan høre flere syn på saken. Mvh. M14 (diskusjon) 3. sep. 2021 kl. 12:16 (CEST)[svar]

Substubb[rediger kilde]

I samme minutt redder vi hver vår substubb som den andre har merket. Kanskje ikke helt tilfeldig, men litt morsomt. --Avilena (diskusjon) 1. nov. 2021 kl. 20:22 (CET)[svar]

, litt av et sammentreff, det ja. M14 (diskusjon) 1. nov. 2021 kl. 20:58 (CET)[svar]
Kanskje det har noe med interesseområde og kunnskap om å gjøre ? Tusen takk ihvertfall for å utvide de små wikipedia-artiklene også. Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 1. nov. 2021 kl. 21:33 (CET)[svar]
Bare hyggelig. Greit å redde artikler som har iw. M14 (diskusjon) 1. nov. 2021 kl. 21:37 (CET)[svar]

Personer eller annet som er relatert til Lillestrøm Sportsklubb ville jeg sjekket opp mot Kanaripedia for info, så for den tidligere treneren Steinar Johannessen har du tilsvarende på Kanaripedia. Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 1. nov. 2021 kl. 22:28 (CET)[svar]

Takk for tips. M14 (diskusjon) 1. nov. 2021 kl. 22:46 (CET)[svar]

Åremålsvalg november 2021[rediger kilde]

Hei! 15. november er det åremålsvalg på administratorer igjen, og du er en av dem som er på valg. I den forbindelse bør du bekrefte om du stiller til gjenvalg, og skrive en kort presentasjon på valgsiden. Dersom du ikke ønsker gjenvalg kan du gi beskjed under denne meldingen eller på valgsiden. Du kan også gi beskjed på e-post. --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 4. nov. 2021 kl. 10:04 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med artikkelen om Bombingen av Steinkjer[rediger kilde]

Artikkelen om Bombingen av Steinkjer, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 17. nov. 2021 kl. 19:08 (CET)[svar]

Stortingspresident[rediger kilde]

25. november valgte Stortinget Masud Gharahkhani (A) til stortingspresident, så ingen grunn for å skjule det. --JOestby (diskusjon) 25. nov. 2021 kl. 11:33 (CET)[svar]

Ok. Beklager det! M14 (diskusjon) 25. nov. 2021 kl. 11:38 (CET)[svar]

How we will see unregistered users[rediger kilde]

Hei!

Du mottar denne beskjeden fordi du er administrator på en Wikimedia-wiki.

Når noen redigerer en Wikimedia-wiki uten å være logga inn viser vi i dag IP-adressen deres. Som du kanskje allerede veit, vil vi ikke lenger kunne gjøre dette i framtida. Denne avgjørelsen er tatt av Wikimedia Foundations juridiske avdeling fordi normer og bestemmelser rundt personvern online har endra seg.

I stedet for IP-adresser vil vi vise en maskert identitet. Som administrator vil du fortsatt ha tilgang til IP-adressene. Det vil også komme en ny brukerrettighet for de som trenger å se hele IP-adressa til uregistrerte brukere for å bekjempe hærverk, trakassering og spam uten å være administrator. Patruljører vil også se deler av IP-adressa uten denne brukerrettigheten. Vi jobber også med å utvikle bedre verktøy for å hjelpe til med dette.

Hvis du ikke har sett dette før kan du lese mer på Meta. Hvis du ikke vil gå glipp av tekniske endringer på Wikimedia-wikiene kan du abonneredet ukentlige tekniske nyhetsbrevet.

Vi har to forslag til hvordan denne identiteten kan fungere. Vi ønsker tilbakemelding på hvilket forslag du syns funker best for deg og din wiki, nå og i framtida. Du kan komme med tilbakemeldinger på diskusjonssida på et hvilket som helst språk. Forslagene ble posta i oktober, og vi vil konkludere diskusjonen etter 17. januar.

Tusen takk. /Johan (WMF)

4. jan. 2022 kl. 19:18 (CET)

Norgesmesterskapet i alpint 2022[rediger kilde]

Hei. Kan du se på Norgesmesterskapet i alpint 2022 en gang til? Det kan vel ikke stemme at Mina Fürst Holtmann både tok gull og bronse i samme øvelse? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 18. apr. 2022 kl. 01:54 (CEST)[svar]

Takk for at du sa fra. Det er fikset. Mvh. M14 (diskusjon) 18. apr. 2022 kl. 23:15 (CEST)[svar]

Norgesmesterskapet i alpint 2022 i Mal:Nye[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Norgesmesterskapet i alpint 2022 har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 24. apr. 2022 kl. 09:26 (CEST)[svar]

Finanskrisen[rediger kilde]

Hei. Artikkelen Jens Stoltenberg har fra før et avsnitt om #Økonomisk politikk og krisehåndtering, som delvis overlapper det avsnittet du nettopp la inn om #Finanskrisen. Kanskje du kan skrive sammen de avsnittene på noen måte? Du har kanskje allerede tenkt på det? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 5. mai 2022 kl. 11:20 (CEST)[svar]

Jeg har sett på saken og flyttet de to avsnittene sammen. Mvh. M14 (diskusjon) 5. mai 2022 kl. 15:46 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med Jens Stoltenberg[rediger kilde]

Artikkelen om Jens Stoltenberg, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 8. mai 2022 kl. 06:39 (CEST)[svar]

Hei.

Bare en liten heads up: Donasjonen til Ukraina er allerede omtalt i artikkelen om M109.Znuddel (diskusjon) 8. jun. 2022 kl. 08:31 (CEST)[svar]

Takk for opplysningen. Det ser ut til at vi redigerte samtidig – i hvert vårt avsnitt. Mvh. M14 (diskusjon) 8. jun. 2022 kl. 08:48 (CEST)[svar]

Artikkelen om Flukten fra Oslo etter 9. april 1940, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 17. okt. 2022 kl. 00:37 (CEST)[svar]

Registrering av norske luftfartøy[rediger kilde]

Ser du har endret formatet for registreringen på Amundsens fly i noen artikler, fra for eksempel N-24 til N 24. Jeg ser også at Amundsen selv i boken "Gjennem luften til 88° nord" systematisk utelater bindestreken. Men den formelt riktige registreringen for luftfartøy med norsk luftdyktighetsbevis/registrering utstedt mellom 1925 og 1931 skulle etter det jeg kan se tilsi at det hadde registreringen N-24. Se for eksempel boken til Kay Hagby "Fra Nielsen & Winther til Boeing 747" som omtaler samtlige norskregistrerte luftfartøy fra 1919 til 1998, inkludert N-24 og N-25. Artikkelen "Aircraft registration" på engelsk Wikipedia forklarer opprinnelse og formalismen. Bindestrek ser ut til å ha vært standard siden 1913, unntatt for USA som nettopp bruker prefikset N uten bindestrek. Jeg vet ikke hvor viktig dette er, men slik henger det sammen etter det jeg kan forstå. Det var neppe noen detaljert forskrift om hvordan registreringen skulle males på den gangen, slik som i dag, se BSL A 1-8 (https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2002-11-23-1332). Mvh, Deltaker (diskusjon) 3. nov. 2022 kl. 00:00 (CET)[svar]

@Deltaker. Hei. Det er riktig at jeg baserte meg på Amundsens egen bok, og dessuten Bomann-Larsens biografi om Amundsen. Hos snl.no og i aviser fra 1920-årene finner jeg heller ingen bindestrek i omtalen av «N 24» og «N 25». Jeg kan ikke se at verken Fra Nielsen & Winther til Boeing 747 eller artikkelen "Aircraft registration" på engelsk Wikipedia omtaler bindestrek kontra ikke bindestrek. Jeg har antatt at bindestrek er noe som er tilføyd i ettertid, men da du tok kontakt, måtte jeg undersøke dette nærmere. Luftfartøyregister er omtalt i luftfartsloven av 7. desember 1923, og Forsvardepartementets forskrift som det vises til, fant jeg etter hvert i Norsk Lovtidende fra 1924, der dette er omtalt på side 151 og 161. Mvh. M14 (diskusjon) 3. nov. 2022 kl. 01:20 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med Carl von Ossietzky[rediger kilde]

Artikkelen om Carl von Ossietzky, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe asom gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 3. nov. 2022 kl. 12:50 (CET)[svar]

Artikkelen Marit Bjørgen er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Marit Bjørgen, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 21. des. 2022 kl. 11:27 (CET)[svar]

Flytting[rediger kilde]

Når du flyttet Kevin McCarthy burde du også flytte alle artiklene som fremdeles lenker til det gamle navnet. Ezzex (diskusjon) 6. jan. 2023 kl. 13:34 (CET)[svar]

Takk for god hjelp med Samenes forhistorie[rediger kilde]

Artikkelen om Samenes forhistorie, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:UA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg! Mvh M O Haugen (diskusjon) 28. jan. 2023 kl. 16:21 (CET)[svar]

Request[rediger kilde]

Hello.

Can you rename the article Grensekonflikten mellom Armenia og Aserbajdsjan 2021–2022? The conflict and fighting between Armenia and Azerbaijan is still continuing in 2023.

Yours sincerely, 31.200.9.207 21. mar. 2023 kl. 18:45 (CET)[svar]

Thank you very much. 31.200.9.207 21. mar. 2023 kl. 19:13 (CET)[svar]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 13 August 2023 (UTC)

Åremålsvalg november 2023[rediger kilde]

Hei! 15. november er det åremålsvalg på administratorer igjen, og du er en av dem som er på valg. Du bør bekrefte om du stiller til gjenvalg, og eventuelt skrive en kort presentasjon på valgsiden. Dersom du ikke ønsker gjenvalg, kan du gi beskjed under denne meldingen eller på valgsiden. Du kan også gi beskjed på e-post. --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 1. nov. 2023 kl. 11:09 (CET)[svar]

Kategorisert underside[rediger kilde]

Hei, til info Bruker:M14/common.js ligger uriktig under Kategori:Nylig avdøde - mvh Mr. Hill (diskusjon) 26. jan. 2024 kl. 14:12 (CET)[svar]