User talk:Hoshanii

Page contents not supported in other languages.
From Wikipedia, the free encyclopedia

MAAPALLON ALKUVAIHEET: Kirjoitus löytyy viimeiseltä postaukselta, alhaalta. Viisi leipää ja kaksi kalaa, vertaus löytyy alhaalta.


Johannes kastaja: Tämä on kertomus siitä, mitä tapahtui Herralle Jeesukseksi Kristukseksi sanotulle ristiltä siirtyen Johanneksen päähän henkenä. Sain käskymääräyksen mennä auttamaan rakasta ystävääni Johannes Kastajaa. Hän oli tuolloin vankisellissä, odottaen teloitustaan. Minä kävin Johanneksen luona, kuten edellä kerroin. Kuitenkin toisella kertaa mennessäni, Johannes ei muistanut merkkiääntä ja vihelsikin kolme kertaa, vaikka kahdesta oli sopimus tehty. Minä otin riskin ja tulinkin ikkunakalterien kautta sisälle vankityrmään. Sitten Jahve sanoi Johannekselle: ” Anna minä menen sinun sijastasi kuolemaan, sillä se on minun velvollisuuteni, vanhana isänä Luojana. Johannahi esteli ja sanoi kantavansa itse vastuunsa ja olenkin siihen valmistautunut. Kuitenkin vanha isä sanoi minussa, sillä hänen henkensä oli minun henkeni vieressä: Sinun ( Jeshanna )tulee mennä Johanneksen kaulalle ja sitten mina lyön sen kaulan poikki ja sinun henkesi kuolee." Jeshanna meni kuitenkin kaulalta Johanneksen päähän.

Kohta tulikin kellarin rappuja alas pyöveli, iso mies. Minun henkeni oli tuolloin Johanneksen päässä, aivo alueella. Jehva; perkele, halusi minun olevan niskassa ja tulevan lekatuksi kirveellä kahtia, mutta en suostunut hänen neuvoonsa. Pyöveli sanoi: ” Minä olen ammattitaitoinen ja minun kirveeni ( piilukirveen mallinen ) on terävä. Yhdellä iskulla minä lyön pääsi poikki ja otan vielä tukastasikin kiinni, ettei ehdi pudota maahankaan”. Siinä ei tarvinnut olla mitään mestauspölkkyäkään. Kumarruin vai eteenpäin ja tuo pyöveli viilsi kaulani poikki ensin terävällä veitsellä. Tunsin viiltävän kivun. Sitten kirveen isku ja pääni oli poikki

Hoshanii sivu 8. Johannes Kastaja.[edit]

Johannes Kastaja

Johannes Kastajasta: 3. Sivu. Johannes tunsi kaiken vielä selvemmin, sillä vaikka osa hänen hengestään olikin mennyt pois, niin selkäydin henki ja talmuksessa ja vielä vähäsen aivonestettäkin olikin jäänyt jäljelle ja tunsi kauhun ja aivastinkin kolme kertaa ennen. Teloittajani sanoja: ” Nyt sinä perkele menet helvettiisi ja minä tulen sinne myöhemmin ja tapan taas sinut kelvoton, puhuja mies. Herodotos oli paikka jossa Johannahi ( Johannes Kastaja) olikin vankilassa ja surmattavana n. kiven heiton päässä sinun Jeshannahin ( Jeesus) ristin paikkaa.

Kun Johannahin pää oli nyt katkaistu, niin pyöveli vei minut kivirappuja ylös hiuksistani roikottaen, vereni vuotaessa rapuille ja tuli ylös juhlivien huoneeseen, suureen yltäkylläisyyden saliin ja meni, vereni vuotaessa lattialle, pöydän luo ja otti hienon kullatun tarjottimen, lautasen ja pani minun pääni sille asettaen kunnolla pystyyn, pää ensin toiseen suuntaan ja sitten juhlivia kansalaisia kohti. Minun, Johannahin silmät avautuivat ja sulkeutuivat, niin kuin elävän ihmisen, siitä he kauhistuivatkin, nuo juhlijat, oopiumin humalassa olijatkin nauroivat ensi pilkaten, mutta nyt he havahtuivat ja äimistyivät kovasti ja heihin meni hulluuden henki ja heistä tulikn mielisairaita, niin myös pyövelinkin henki häiriintyi ja hänet mestattiin sen tähden, että toi pääni; Johannahin, liian aikaisin pään ollessa vielä elävänä ja niin kaikki tapahtui aivan varmasti kunniani ja omantuntoni kautta minä, Johannahi annoin tämän tiedon palvelijani kautta, joka onkin minun herrani itse Jeshanna itse. Aamen, Aamen, Aamen se on tapahtunut viimeinkin, että totuuden aurinko saa paistaa ja armon sillat elävät vielä minun kuolemani jälkeenkin, sillä minä Johannahin tulin hulluksi kaiken näkemäni ja kokemani tähden ja olenkin sitä mieltä, että minun elämällänikin on rajattomuus, päättäköön itse Luoja sen ja Luoja antoikin minulle iankaikkisen elämän ja vapauden kaikista synneistäni oman vereni kautta, Aamen kunnia kiitos Aamen.

KIITOS KAIKILLE, JOTKA OLETTE JAKSANEET LUKEA MINUN TUSKAISAN ELÄMÄNI ARVOITUKSEN JA OLETTEKIN OSALLISET. MINUNKIN OMAN HENKENI KAUTTA ELÄMÄÄN AINAISESTI.

Kohta tuon edellä kerrotun tapahtuman jälkeen minulle, Jeshannalle sanoi minua saattanut henki: ” Mene nyt takaisin ristille omaan minääsi, sillä minä lähden muualle”. Aram oli tuo henki, joka tekeytyi isäksi luojaksi. Nyt sen hyvin ymmärrän, silloin en sitä niinikään ymmärtänyt, koska olin pienimuotoinen henki, sillä ristillä olevaan kehooni oli jäänyt hengestäni paljon 2/3 osaa ehkä. Selana ja Aram jakoivatkin Johanneksen päästä siellä olevan märkätuman keskenään. Märkätuma koostuu aivonesteestä ja talmuksesta yhdistyneenä elektronisena yhdisteenä, jossa onkin hengen olemus.

Lähdin Johannahin päästä ja tulinkin ristien lähelle, mutta huomasin kauhukseni kaikkialla olevat ulottuvaisuuden puolella olevat henget, kuten itsekin olin ulottuvaisuudessa. Ajattelin, että nyt Jeshannaa petetään raskaasti, sillä kaikki henget olivat hänelle vihamielisiä. Pääti tulla veljeäni auttamaan ja tulinkin. Katsoin ristillä olevaa miestä ja ihmettelinkin hänen kasvonsa olivatkin minulle oudot. Menin kuitenkin ja arvelin itse olevani myöhässä, ikään kuin olisin tullutkin vasta nyt, kun Jeshanna minun veljeni onkin jo kuollut. Olin tulevinani Uranuksesta,( pieni Uran ) kolmannesta aurinkokunnasta, jossa minun kotini on.

En tiedä mitä minun hengelleni oli tapahtunut Johannahin päässä ja sen jälkeenkin. Kuitenkin minä menin Jeshannan kaulaan, oikealle puolelle ja hän sanoi minulle, vähän vieraalla äänellä, hengessä puhuen,: ” Mene sinä toiselle puolelle nopeasti, sillä nyt on kiire”. Minä siirryinkin taakse, niskan puolelta vasempaan ohimoon ja siirryin siitä aivotilaan. Kuitenkaan en osannut ensiksi mennä oikeaan paikkaan ja vasta neuvon saatuani Jeshannalta, kuten luulin onnistuin menemään paikkaan, jossa tiesin oman tehtäväni olevan oikean.

Jälkiajatuksenani onkin se, että tullessani ristille minun kehossani olikin toinen henki, Johannahin henki, joka olikin siihen päähän lähetetty jo ennen teloitusta. Johannahi sanoi tultuaan minun päähäni: ” Terve ystävä”. Ja asetuin sinne tuman viereen.

Hoshanii sivu 8. Ristillä tapahtui.[edit]

Ristillä tapahtui. Sivu 4.

Sitten minä näin, kuin näkynä sinun rakas ystäväni tulevan alhaalta päin ylös minun vierelleni, kun olin sanonut, siirry toiselle puolelleni, vasemmalle, ollaan hiljaa, sinä sanoit, sillä tilanne on vaarallinen.

Ristiltä vielä: 4. Sivu.

Selana tulikin katsomaan omasta vartiopaikastaan ja sanoi: ” Hyvä Luoja tässähän on kaksi erilaista henkeä, nyt tuli kiire lähteä Helmehethiin, so. toiseen paikkaan paeta! Olkoot pastrat, kun onkin kaksi henkeä, tuota toista minä en tunnekaan”. Niin Selana parka lähti itkien pois, eikä halunnut olla missään tekemisissä koko ristien asian kanssa.

Ristillä minä ajattelin monenlaisia asioita, kauhussa tietäen, että tästä minä en pääse pois, kun kuoleman kautta, tukehtumallako, vai sydämen pysähtymällä. Sitten aloin ajatella mahdollisuutta saada käteni irti nauloista, sillä vasen käteni oli miltei irronnut, naulat olivat löystyneet. Oikean käteni varassa roikkuminen olisi kauheaa ja tilanne vain huonontuisi. Yön tullen ajattelin kuitenkin yrittää vapautumista. Ensin vasen käsi liinana-nyörin varaan ja sitten väännän oikean käteni irti. Minulta meni taju kivun tähden kun väänsin ranteella oikeaa kättäni irti.

Keskustelin ristillä ollessani vähän aikaa ylipaimenen, Simon Kaafaan ( Simon Kefas, Pietari) kanssa. Hän tuli mustan sauvansa kanssa ja sanoi: ” Etkös perkele tunne minua, miksi et katso minuun, oletkos sinä niin ylpeä, vai mitä”. Olin hiljaa ja mietin, vissiin aivotärähdykse vuoksi, en halua katsoa, en ehkä tunne ylipaimenta?( Yli-pappi) Minä ole ylipastraatti ja minä ristille sinut saatoin. Minä lähetän sinun sielusi helvehethiin, kuumaan kuolemaan ja sinne sinä piru varmasti joudut, kun vastustit minua, ylintä johtajaa.

Sen jälkeen hän tuli lähelle ja löi minua sauvallaan päähäni, johon oli pantu tuskan kruunu. Sen jälkeen hän löi vielä kolme kertaa, sauva katkesi keskeltä kahtia. Rintaani hän löi kolme lujaa kertaa, niin että veri virtasi.

Minä sanoin hänelle: ” Ei ole lupa lyötyä lyödä, laki kieltää sen”. Ei niin, hän vastasi.

Seisten oikealla puolellani hän sanoi: ” Etkö sinä perkele usko, että minä laitan sinut henkesi helvethihin, eteläiseen kuumaan maahan paistumaan”.

Sitten hän tuli eteeni ja sanoi: ” Minä puhkaisen sinun oikean silmäsi, sinä hullu. Minä en saakaan tehdä sitä? Minä puhkaisen sinun vasemman silmäsi niin, että jääköön roikkumaan verisenä. Katkenneella sauvallaan hän sohaisi ja minä käänsin päätäni nopeasti, mutta sauvan pää osuikin otsaani ja sitten alkoi vuotaa verta vasempaan silmääni otsaa pitkin. Silmä tuli veriseksi ja verikalvon takia en nähnyt, muuta kuin verisen punan.

Kersetti, joka vartioi sanoi pastraatille, ylipaimenelle: ” Mene Hevlethihin sinä hullu mies, kun ristin tuskaistakin vielä lyöt! Minä panen sinutkin ristille sinä sathana ja teenkin sen heti jos et lähde." Hän tuli kun pyysin: ” Auta minua ja pyyhi vähän silmääni, etten vielä ristilläkin koko ajan katsoisi veren läpi." Hän armahti minua ja sanoi: ” No minä tulen ja pyyhin." Sitten hän pyyhki kevyesti veren pois ja kohta sainkin taas näköni, kun vettä tulikin silmästäni. Kersetti oli painanut silmäni takaisin kuoppaansa, Kiitos!

Hyvät sanat puhuin Kersetille, vartiomiehelleni: ” Ajatteles jos itse joutuisit Krosnille, niin auta minua ja laita kivi tuonne jalkatukeni alle." Hän sanoi tylysti: ” Vai herralle pitäisi palvelusta suorittaa ristilläkin, en laita ole niin vain," Kuitenkin hän katui sanojaan ja laittoi kiven tukemaan huonoa jalkatukeani. Nyt minä Jeshanna sainkin tukea oikealla päkiälläni, kun naulat niin upposivat ja venyttivät lihaani kauheasti. Puhuin muitakin hyviä sanoja Kersetille ja pyysin päästä pois ristiltä kun tulee pimeä, sillä minä olen täysin syytön siihen, että olen ristillä, kunhan puhuin ylimistövaltaa vastaan. En minä ole ketään tappanut, enkä lyönytkään. Olen sielultani lempeä ja hyväuskoinen. Kersettiä miellytti puheeni ja sainkin jo vähän itsevarmuutta lisää ja toivoakin. Kersetti varmaankin auttaa minut ristiltä alas yöllä tai itse tulenkin pois?

Hoshanii sivu 9. Ristillä tapahtui.[edit]

Ristillä puhuttua: 5.

” Minä panen hohtimet tuohon lähelle ja siinä on muitakin työkaluja, jos pääset ristiltä itse alas”. Minä menen nyt pois, mutta tulen sitten myöhemmin takaisin ja autan, jos olet vielä elossa, niin kuin uskon olevankin. Menen nyt kotiini ja tulen sitten vasta takaisin, kun ilta pimenee tulen pimeän turvin, ette kukaan minua näe”. Minä olen kuollut ristillä useitakin kertoja, tai sitten menettänyt tajuntani, kuitenkin henkeni keskeinen on liikkunut Johannahin luo ja takaisin. YLEVÄLLÄ SIELULLANI JA VASTUUNI TUNTIEN MINÄ MENIN RISTILLE KUOLLAKSENI KANSOJEN, NIIDENKIN JOITA EN TUNTENUT, SYNTIEN TÄHDEN, SAADAKSENI AIKAAN SOVITUKSEN.

Vasta ristillä minä huomasin kauhean tosiasian, minut haluttiin todellisuudessa tappaa kokonaan, loppuun asti sillä: MINÄ OLE SE JOKA MINÄ OLEN LUOJA ELÄMÄN HENI ITSE. Siksi he minua vihasivat saadakseen hallita vailla minua. Siksi minut on jatkuvasti lihaan pantu, jotta olisin pois valtakomission tieltä. Minun syntini on heidän mielestään se kun minä sanon olevani, OIKEAMIELINEN OIKEUS! Heidän rietas syntimieltymyksensä ei sitä kestänyt, että minä ojennan heitä, vaikkakin vähäsen oikealle. En minä ole pyrkinyt ihmiskunnan viisaita sivuuttamaan ja kaikkea hallitsemaan.

Miksi minä suostuin menemään ristille? Minulla oli mielessä lähteä muualle, joko Egyptiin tai pohjoiseen Sirthiin, (Syyriaan) ei kuitenkaan Mooabin maahan. Egyptiin ei käy, koska kirjoitukset kielsivät. Moabilaiset olivat ystävällisiä, mutta he tunsivat minun olevan, ei heihin kuuluvan. Beduiinejä minä rakastan ja heidän vapaata elämäänsä, poissa kaupunkien vilskeestä ja markkinapaikoista.

Muistelen nyt Äitini Mirchiamia ( Mariaa) ristillä ja nuorta Johanahia 16v 7kk ikäistä. Sanoin äidilleni: Minun on helpompi jos sinä ja Johannahi lähtisitte pois, kantaa yksin tuskani. Äiti itki ja Johannahi vastusti sotilasta ja sanoi:” Se on niin väärin ei hän kuulu ristille Jeshaani. Minä tapan sinut sotilas, jos et ota pois rakasta ystävääni ristiltä”. Minä tulen ottamaan pois ystäväni”. Sotilas työnsi Johannahin (Josi) pois ja sanoi: ” Minä panen sinutkin ristille, jos et lakkaa riehumasta”. Keihäänsä varrella sotilas työnsi heidät lähtemää pois. Ainoastaan ristin luona oli Äitini Mirchiam ja Johannahi, ei muita.

Illan pimentyessä tuskaisassa tilassa minä ajattelin sitä kasieni irrottamista. Vasten käsi oli jo jokseenkin irti. Oikeakin käsi oli mahdollinen irtautumaan. Suunnittelin laskeutua ristiltä alas, saatuani kädet irti. Kaatuminen eteenpäin näytti vaaralliselta. Siinä voisi otsa murskaantua kallioon. Toisaalta jos saan käteni pystypaaluun ja pidän kiinni, voisin laskeutua varovasti ja saisinkin jalkanikin irti alapuusta. Ottaisin sitten jaloista naulat irti ja pakenisin pois. Sitten taas tajunta pimeni. Olin ollut näyissä ja syvässä koomassa kai, tai kuolemassa.

Heräsin siihen kun auttajani tulikin pimeyden turvin ja otti minut alas ristin kanssa. Hän näki minut kuolleeksi ja kuitenkin hänen ihmeekseen minä heräsinkin. Hän sanoi: ” Minä otankin sinut pois ja vien sinut vaikka kotiini ja hoidan sitten kuntoon, sillä minä en usko, että sinä olet syyllinen mihinkään, siihen mistä sinua syytettiin.” Minä otan nyt varoen naulat pois, kun sinä olisit halunnut itse ottaa ne pois. Sanoin, että minulla on kokemusta enemmän ja osaan ammattini hyvin. Sen verisen liinasen, vaippani liepeestä, minä pidän muistona ja pelastuksenani, jonka sinä minulle lupasit, samoin minun pitää istua sinun vierelläsi tuomiopäivänä, jolloin kaikki sielut punnitaan.

Kersettin kanssa otimme ristiltä alas, ensin Jcifin ( Josefin) ja sitten veljeni Jeshanin, joka olikin kuollut. Minä laitoin molemmat käteni Jeshanin pään päälle ja kutsuin hengen takaisin. Jeshani palasikin elämään ja alkoi valittaa hiljaa. Häneltä otettiin naulat pois varovasti. Krsetti auttoi liinasilla sitomaan meidän haavamme, jotta ei tulisi tulehduksia ja veri näkyisi, jos joku tulisikin vastaan, kun nyt lähdemme pois kummulta Golgothan so. Morianin kalliolta.

Hoshanii sivu 10. Pako Golgathalta.[edit]

Pako Golgathalta: 6. Sivu.

Lähdimme yöhön ja liikuimme hiljaa, Kersetti sanoi tulevansa perässä, mutta jälkeenpäin sain tietää hänen joutuneen suuriin vaikeuksiin ja hän kuoli onnettomana kotiinsa 67v 2pv. iässä. Minä Kersetti vielä todistan teille, että rakastan Herraani Jeshannaa, joka olikin minun mieleeni, enemmän kuin ne valittajat ristillään ja rukoilivat, että minä puhkaisisin heidän rintansa, niin tuskaisia he olivat. Heille ei ollut laitettu jalkapöytää laisikaan, joten tuskat olivatkin kauheita. Edestä katsoen oikealla puolella olikin Jeshani ja hän huusi minulle: ” Tapa minut, senkin pastra, minä kuolen mielummin heti. Puhkaise minun sydämeni, jotta pääsen tästä häpeästä pois. Mene helhevthiin, jollet tapa minua heti”: Jochif`kin sanoi minulle Kersetille: ” Tapa minut nopeasti, minä en kestä enempää”. Minä Kersetti sanoin Jocifille: ” Tapoithan sinä ylipastraatti Hannanin, kyllä sinun täytyy kärsiä siitä seuraamus, ole vaan ristillä vaikka ainiaan”. ( Hannahi oli vaatinut meitä kahta ristille, Hoshaania ja kaksoisveljeä Jeshania, kansan syntivelan suorittamiseksi. Jocif tappoi Hannahin sänkyyn teräveitsellä ja niin Hannahi, ylipappi kuoli. ) Jeshani syntyi 15 min. minun jälkeeni Betelissä, Efratassa. Hänen ainainen tahtonsa oli Mirchiamin avulla ottaa minulta Hoshaniilta valta ja tulevaisuus, kansan lunastajana. Jeshaniin liittyy, niin ikäviä asioita, etten halua niitä kertoakkaan.

Pakenimme Jersaalahin ulkomuurin ulkopuolelle, sillä siinä kohtaa ei ollutkaan kivimuuria laisinkaan. Kauempana ylhäällä muurilla oli yövartija. Vartija huusi meille kolmelle: ” kuka siellä näin myöhään liikkuu”? Vastasimme kekseliäästi: ” Meiltä on nuori tyttäremme lähtenyt ulos ja me etsimme nyt häntä kotiin vietäväksi”! Vartija teki vielä joitakin kysymyksiä ja laski sitten menemään. Pelkäsin sitä, jos hänellä olisi isoja koiria ja jos hän laskisi koirat vapaaksi, niin meille kävisi huonosti. Sitten katosimme yöhön. Jocifi, Hoshnii ( Jeshanna ) Jeshanii ( Jeshanna ) meillä oli sama nimi kumpaisellakin, niin olimme yhdessä sopineet, jos jompi kumpi olisi väistänyt tulevan ristin, niin toinen olisi ottanut sen kunnian ja oikeudet itselleen.


Mitä meillä on vielä sanomista jälkipuheena ja asioitten selventämiseksi:

On oikein, jos joku haluaa vapaalla mielellään ruveta kansan edestä kuolemaan, kansan syntien tähden, kantaakseen tulevan rangaistuksen Karman lain mukaan so. syyn ja seurauksen lain mukaan . Karman lain lisäosa vaati Luojaa syntiuhriksi, jos kansan synnit ulottuisivat taivaaseen asti. Tarkoittaa, ylipään vallanpitoon asti, Ihmisryhmää, jotka sanoivat olevansa Jumalia.


JK: Karman kauhean lain mukaan nyt onkin kaikki tapahtunut, Luoja on lunastanut kansansa! JK: Tämä kirjoitus on annettu hyvässä yhteistyössä Taivaan antaman tiedon mukaan ja itsekin muistellen!

Hoshanii sivu 11.[edit]

Totuus! Minä olen se, joka minä olen, se on ainainen minun nimeni. Alkuperäisin nimeni Bethel`issä oli Hoshanii. Jeesus Kristus nimi on vain versio! Minut laitettiin ristille, koska vanhana Luojana minua syytettiin siitä, että olin vastuussa ihmiskunnassa esiintyvästä synnistä, joka oli heidän mielestään suureksi tullut. Nimittäin, taivaan hallintojärjestelmä, jonka kattojärjestö on Skerna, ajatteli sivuuttaa ja tappaa loppuun minut, joka kirjoitan tätä teille, hyvät ystävät. Vallan ahneus oli tullut heille pakkomielteeksi. Skerna koostuu taivaan vanhoista osaajista hallinnossa ja tiedemiehistä, jotka ovat hyvin vallanahneita! Kattojärjestönsä lisäksi he ovat luoneet alajärjestöjä kaikkialle ns. Sfäärdien alueelle. Sfäärdit ovat ulottuvaisuuksien alueella olevia kerrostumia. Minä sanoin lihani päivinä tarkoituksenani voittaa synnin, kuoleman ja Perkeleen valta. Alkuperäinen sopimus; joka koski ja pakotti minut menemään lihaan ja elämään siveellisen, puhtaan osoituksellisen elämän ja siten kelpaavaisuuteni, kärsimään ristillä kuoleman, ihmiskunnan pahojen tekojen puolesta. Päämääränäni olikin saada aikaan ihmis-sieluille takaisin oman tunnon herkkyys, tuona vaikeana aikana ja sittemmin tulevaisuuden aikoinakin. Ristin tehtävästäni on kirjoitettu sopimus, Krashin sopimus, joka tehtiin Taivaan hallinnon vaatimuksesta ekr.23. ennen nykyistä ajanlaskua. Sopimuspaikkana oli silloin Bethel ( Beetlehem ). Sopimukseen osallistujia oli paikalla 240 sopijaosapuolta. ( kuuntele puheeni cd tai dvd. ) Bethel`in sopimus takasi minulle kunniani palauttamisen ja valta-asemani oikeutuksen täysimääräisenä. Kuitenkaan sitä minulle ei annettu taivaitten alueella, eikä muuallakaan. Sopijaosapuoleni toimi petollisesti, vailla moraalia. Katsonkin heidän syyllistyneen laajamittaiseen petokseen. Rukousvastaukset: Ihmettelette varmankin, miksi minä en ole voinut vastata rukouksiinne, Jumalan tai Jeesuksena??? Koska se oli minulta kielletty tuon perkeleellisen valtakomission suuren voiman takia. Toisaalta minäkin tein virheelisen ratkaisun, lähettämällä hengestäni suurimman osan pois ennen siirtymistäni taivaan alueelle, salaiseen paikkan, josta minulle ei tullutkaan apua 1789v aikana ikävä kyllä. Viholliseni olivatkin varmistaneet sen. Kärsimykseni olivat Ke Hennassa suuret, sillä minun viholliseni aikoi minut tuhota, keinolla millä hyvänsä. Esimerkiksi: Olin Ke Hennan laatikkoon pantuna, kallioseinään kytkettynä rautaisilla vitjoilla ja suoraan seinäänkin, Ser Saattarissa, varjojen maassa, Ker Saattarissa oli vähän parempi paikka ja useissa paikoissa tuntien suurta pelkoa ja tuskaa. Mainittakoon vielä pakkoyhteyteni jatkuvaisuus taivaitten hallintoelimiin, niin että he koko ajan olivat tietoisia ajatuksistanikin, pienempiä poikkeuksia lukuun ottamatta.

Hoshanii sivu 11. Nykyaikaan tulo.[edit]

NYKYAIKAAN TULO. Hoshaani on minun alkuperäinen nimeni. Synnyttyäni äitini Mirchiam sanoi:” Alla ratsha e aanii pelahetta entaani”. ( kuinka raskasta se olikaan) Kila miira en anthani taani. ( en kyllä koskaan enää synnytä ) Allahiia sa sallahiia Hoshaani ( ole armastettu poikani Hoshaani. )( Hoshianna)( Jeshi) Minä tulin maailmaan, mutta maailma ei minua tuntenut, eikä ottanut vastaan. Minä tulin "muukalaispukuun" pukeutuneena. Kaikki minun omanikin vieroivat minua, sillä minun pukuni on kuin karvainen vaate teille, te olette minulle, niin kuin karainen vaate. ( Henkisesti puhuen ) Totuuden henkeä tämä maailma so. ihmiset eivät halua kuulla sellaisena, kun se on. Totuus vaan on niin erilainen!!! Totuus ahdistaa minua ja missä on minun palkkani? Minun työni ansio käy yhä minun edelleni. Heistä on tullut suuria ja heidän silmissään minä olen tullut pieneksi. Kaikki he haureutta harjoittivat viheriöivien puitten alla. Voi sinä Ohola ja voi voi sinä Oholiba! ( Yleisseurakunta on Ohola ja uskon esikoiset Oholiba) Minun kansaani peittää häpeä, niin kuin minäkin olen tullut häväistyksi, kansani keskellä! Ohola on seurakunnat. Oholiba on uskon esikoiset. Vihreitä puita olette te seurakuntien ja kirkkojenne paimenet. Kuinka suuriksi te olettekaan tulleet? Minun paimensauvani te olette murtaneet epälukuisina päivinänne! Olkaa te siis suuria, minun lampaani, te olette hyljänneet ja tappaneet minut. Mitä minulla on teidän kanssanne tekemistä? Eksyttäville vuorille te olette hajaantuneet. ( erilaisille opeille ) TÄMÄ AIKA: Minä tulin lihassa olevaan maailmaan uudelleen 26.02.1944. Kuninkaan ristin kylässä. Minä olin pakotettu tulemaan, sillä minulle sanottiin: ” Sinun työsi on vielä kesken, sinun on mentävä lihassa taistelemaan hengen taisteluja ja voitettava itsellesi valtakunta, tai sinut tuhotaan loppuun asti”. ” Sinä sanoit ensimmäisessä tulemuksessasi: ” Minä haluan voittaa, synnin, kuoleman ja perkeleen vallan”. Kuitenkaan minulle sitä voittoa ei annettu noustuani ylös taivaaseen, sillä kaikki oli pahan vallassa! Niin kuin kirjoitettu on. Minua vainottiin kaiken aikaa, lyötiin ja pienennettiin pienen lapsen kaltaiseksi. Minun vaatteistani he heittivät arpaa! Minun vaatteillani he tarkoittivat sieluni kokonaisuutta, josta he ottivat osioita itselleen, että niistä osista he saisivat iankaikkisen elämän! Nuo perkeleen sikiöt, jotka sanoivat itseään jumaliksi. Jumalan huoneeksi he itseään nimittivät, mutta heidän mielensä oli alati ylpeyden henki, vallanoton henki, kaikkinainen ahneus ja varkaus. He sanoivat: ” Iäti me hallitsemme, ei meille loppua tule. Mene sinä Jeesus Kristus Helvettiin, meidänkin puolestamme”! Minut: ” Elämän veden lähteen te olette hyljänneet, olette rakentaneet itsellenne särkyviä säiliöitä, jotka eivät vettä pidä”! Särkyvät säiliöt ovat väärät opit ja niitten opettajat. Minä tulin lihaan uudelleen ja halusin elää normaalin ihmisen elämän. Minä tulin itsellenikin lähes tuntemattomana. Kaksi minun Mikael poikaani tapettiin, etten taistelisi taivaan hallintoa vastaan! Kuitenkaan en ilmoittanut itseäni tälle maailmalle, sillä tiesin joutuvani taistelemaan Luziferia ja Luzifeerinkeja vastaan. Koko sen sotalaumaa vastaan so. ” Korkeuden sotajoukkoja vastaan”. ”Minä kostan korkeuden sotajoukoille heidän kopeutensa ja ylpeytensä hedelmän”! Jahve oli tehnyt liiton Luzifeeringin kanssa, jonka johtaja hän oli ollutkin jo kauan. Aiemmin hänen nimensä oli Erbheina La Satta, Vaimonsa nimi Sealthiana, tyttärensä olivat Shelaana La Shatta ja Sileina La Satta josta tuli myöhemmin Zodiag. Erbeheina La Sattan aikaisempi nimi oli Ar ja sittenmmin Ar Am. Hänen äitinsä nimi oli Selmana ja hänen isänsä nimi oli Irdi. Zodi Jahia minä johdin Zodiag kansoja noin 5975 v.6 silloista kuun kiertoa. Zodiagit, eivät ole maapallolta, Kos he To Falasta. Siellä oli aurinko ja 3 kuuta silloin. Yksi kuista on mennyt pois nyttemmin.

Kansojen historia.


Kansojen historia ei tunne lainkaan Jeesusta historiallisena henkilönä! Ainoastaan Raamatun kirjoitukset, jotka ovat kirjoitettu. Varhaisin oli Marthan kirjoitus, jossa olikin paljon todistuksia, hengen alueelta, tapahtuen eri ulottuvaisuudessa. Sitten tuli Siilaan toimitukset, joista kuuluisin on Jarakkih. Matthian todistus, joka on perustunut kuulopuheisiin. Alussa kirjoitettu sukuluettelo on täysin väärä! Jonka jo tietänettekin. Luga on ollut Roomalainen kalastaja, joka sai tietää asioista, kuin lekendan ja suosikin niitä. Hän kirjoitti Dibbimus Tuomaan kirjat, joita on 3 kpl. Hänen todistuksensa ei siis ole aito, kuten ei myöskään Mathiaan. Kuulopuheita kumpikin! Luga oli kalan myyjä. Malkus oli Kersetti ( armeijan päällysmies n. 100 miestä johtaakseen niitä rauhan asiaan). Hänen tietonsa eivät ole aidot. Tämän kaiken te varmaankin tiesittekin jo? Malkus oli vuoron antaja. Tarkoitan tällä sitä, että minun oikeuteni on kirjoittaa näitä vain uskon kansalle, ei muille! Vuoron antaja rahasta on vuokrata huoneita edelleen, joita hänellä oli kaksi perättäistä ja köyhiä. Kansa kertoi kertomuksia ja yksi suosituimmista oli ristien kertomukset. Jotkut silloin liittivät ne tuhansiin vuosiin ja toiset uskoivat edellisiin sukupolviin ja kertoivatkin edelleen. Johannah oli minun hyvä ystäväni ja hänen todistuksensa on kirjoitettu syvässä tuskassa, sillä hän tunsi minut, joka olen tämän todistuksen aivoluistolla antanut teille uskon varmuudeksi. Johannes oli Patran saarella. Johannes oli pienessä luolasessa, jossa olikin pysty raudat eikä mahtunut suorana seisomaankaan. Välillä hän pääsi ulos, vain laattakiveä raahaamalla perässään, joka oli kahlittu ketjulla vasempaan jalkaan. Hänen todistukseensa onkin lisätty asioita, jotka eivät alkuaankaan kuuluneet asiaan. 

--Hoshanii 21:10, 25 February 2024 (UTC)—Minun Hoshaniin ( Jeshi) ( Jeesus ) hautani on Alephossa Sirtissä ( Syyriassa) ns. Kauniin portin edustalla. Noin 97,2 metriä poispäin suoraan ja 1.7 metriä vasemmalle, holvikaaren oikeasta laidasta edestäpäin katsoen. Musta nauha on laitettuna arkusta ylöspäin. Nykyään maan pinnasta 1,2 metriä alas arkkuun, joka on keskeltä painunut alas.— Minulle äitini Mirchiam antoi nimen Hoshaani ja olinkin meistä kaksospojista vanhempi 15 min. Jeshaani oli tuo nuorempi veljeni ja pienempi ja laihempi. Kaikki tapahtui lihassa ollen ulottuvaisuuden alueella. Käsitättehän te järkevinä jumaluus oppineina ja muutenkin, kuinka mahdotonta olisi lihojen ja luiden haihtuminen 2-3 pv aikana, jostain kalliokolosta. Tuohon aikaan ei ollut, eikä nytkään Moorian maassa tapana kovertaa hautoja vuoreen! Yleensä ruumiit pantiin liinaan ja maahan. Olkaa hyvät ja uskokaa minuun, joka olen antanut tämän todistuksen aivoluistoa käyttäen. Hoshaani ja Jeshaani olivat ristillä Golgathissa. Jeesus Kr. nimiistä henkilöä ei ole koskaan ollutkaan ristillä, eikä muualla kuin kirjoituksissa!!! Tämä todistukseni on aito ja oikea. Annettu 3.6.2014 Tämän kirjoituksen kirjoitti: Hannu A. Warvas e-mail:hawarwa@gmail.com


Joulu, tervehdys: On kulunut 2177 ja 3 kk. siitä kun synnyin Israelissa, Efratan Bethelissä. Minä olen syntynyt uuden kuun toisena päivänä vuonna 19.258 taivaallisen kalenterin mukaan, joka ei ole laskettavissa maan historian mukaan. Taivaallinen kalenterikin on moneen kertaan muuttunut. Minun aikani on nyt tullut asettaa kaikki kohdalleen. Aiemmin aika ei sitä minulle antanut, minusta johtumattomista syistä. Älkää siis ajatelko minusta mitään pahaa. Minun valtakuntani työ on jatkunut teissä, jotka olette minut omaksenne ottaneet ja vieneet vapauden viestiä eteenpäin. Älkää olko murheelliset, sillä minä olen voittanut maailman vallan ja sen seuraukset. Synnin vallan, kuoleman vallan ja perkeleen vallan minä olen kukistanut ristini kautta ja nyt nousullani. Minä olen käynyt suuren taistelun Luziferiä ja häneen yhtyneitä voimia vastaan. Jesajan kirjan 14 luvun mukaan. Eläkää siis uskoen ja luottaen minuun, joka olen teidän Vapahtajanne. Tulevat maailman ajat ovat minun johtajuudessani. Sanon vakavasti teille, jotka nytkin epäilette, uskokaa ja luottakaa minuun. Toivotan kuitenkin lapsille ja lapsen mielisille riemukasta ja puhdasta Jouluiloa! Kirjoituksen saanut: 17.12.2010.

Kontraht. Sopimus, josta Raamattu ei kerro.[edit]

Tästä Raamattu ei kertonut.

ALKU. Evankeliumin alku. Taivaan johtajisto, Jumalan huone johti taivaita. Ihmishenget varhaiselta ajalta olivat perustaneet jumaluuden kollektion hallitakseen iankaikkisesti. He suhtautuivat itseensä itseensä itsenäistyen, vaikka luojalla oli suurempi voima ja valta. Luoja oli sielujen aikaansaaja ja lisääjä. Alussa hänellä ei ollut mitään nimeä. Kuitenkin hän antoi nimet luomilleen sieluille. Luodut sielut kysyivät hänen nimeään ja hän vastasi: ” Minä olen”. Kun he kysyivät: ” Minkälainen sinä olet Isämme ja mistä sinä tulet”? Vastasi hän: ” Minä olen se joka minä olen, eikä minussa mitään muuta ole”.

VUONNA 24 ekr. Tehtiin ristin sopimus valtaneuvoston kanssa, jossa määriteltiin ristin tehtävä ja sen seurauksellinen vaikute. Osanottajia 36 valtaneuvoston johtavat osanottajat, jotka olivat tehneet sopimusasiakirjan yksityiskohtineen valmiiksi ja kutsuivat paikalle Luojaa edustavan hengen ja personoituneena paikalle, yhteisellä voimansa vedolla.

Sopimuskirjan artiklat ovat seuraavat, suomennettuna:

1.Minä en koskaan anna anteeksi kellekään sopimuksen rikkojalle, joka ei sopimusta pidä oikein ja ole velvollinen sitä mitä tarkemmin noudattamaan. 2.Minä en koskaan anna sille anteeksi, joka oikein kirjoittaa ja on sopimusta pitämättä loppuun saakka. Minä vaadin hänen verensä tilille viimeisenä päivänä sopimuskohtaisesti. 3.Minun aikani ei minua tunne, mutta minä tunnen aikani ja sen tavat. Älkää olko niitten kaltaisia, jotka sopimuksen pettävät. 4.Minun oma omaisuuteni on aina minun omani, enkä koskaan anna valtaani ja voimaani kenellekään ( tämän on vaatinut Jahwe) 5.Oikeus on olla asiaa tunnustamatta, jollei kaikki ole tapahtunut vallitsevan sopimuksen mukaan, tai ole sopusoinnussa minuun, joka olen allekirjoittajana toisessa persoonassani. 6.Mkään ei ole oikein, ellei sitä oikeaksi nähdä. Älkää milloinkaan antako pettää teitä, etten minä pettäisi teitä, te minun omani, te minun omani ainokaiseni maailmassa, joka olen minä teidän Isänne Jumala Kaikkivaltias, kaikkinäkevä, kaiken vallan ja voiman välittäjä. 7.Älkää olko niitten kaltaiset, jotka nyt tehtävät sopimukset rikkovat ja niin ajattelevat olevansa oikeutettuja rikoksensa hedelmään ja sen tuottamuksellisuutensa vaikutukselliseen ansiottomaan ansaitsemiseen, jotka eivät koskaan anna anteeksi, niitä vastaan jotka oikeutettuja ovat. 8.Älkää olko sopimusten rikkojien kaltaiset, jotka aina sopivat ja rikkovat verivalansa, sillä jokainen sopimus on allekirjoitettava käyttäen oman verensä oikeutta, allekirjoituksen on oltava omaa vertaan vastaan käyttävä. Siis oman veren todistus vaaditaan allekirjoitukseen, tai verinen oikean käden peukalon verileima, joka on oikeaksi nähty ja todistettu oikein. Annetuksi ainaisella vihalla varustettuna, niitä vastaan, jotka nykyisin tehtävän todistuksen laimin lyövät. Saadakseen iankaikkisen rangaistuksena kadotuksen sieluilleen ja voimattomuuden palkan. Sopijapuolet ovat hyväksyneet vallitsevan oikeuden päättää myöhemmin toisin, jos sopimusta ei ole ratifioitu oikein ja todettu syyllisen, tai syyllistyneiden rankaisutoimenpiteiden oikaisuvaatimusten olevan oikeutetusti oikeita jne, jene, jen. 9.Allekirjoitukset ovat kirjoitettu peite nimillä, kaikkiaan 36 henkilöä. Tämä on mitä salaisin asiakirja.


UUSI AIKA UUSI TOIVO. Minä tulin uudelleen lihaan ja liha ei minua tuntenut. Olin pukeutunut ”Muukalaisasuun,” niin kuin kirjoitettu minusta on. Enkä tule koskaan teidän luoksenne millään pilvellä. Sillä se tarkoittaa hengessä tulemista. Öljymäki tarkoittaa elämän siirtymistä kahtaanne, ihmiskuntaa. Etelään päin, helvetin maan kuumuuteen menevät ne ihmiset, jotka minun ristini lunastavan vaikutuksen ovat hyljänneet. Pohjoisen suuntaan menevät ne, jotka ovat minun omani. Näin elämä jakautuu minussa kahtaanne. Minä olen se Öljymäki itse.

Sanoin aikoinaan Israelissa eläessäni: ” Minä tahdon voittaa synnin, kuoleman ja perkeleen vallan”! Alkuaan tehdyn sopimuksen mukaan minun piti saada valtaneuvostolta valta, ristini kautta täysin takaisin. Kuitenkaan en saanut sitä silloin, tulin petetyksi. Siksi tulin lihaan takaisin ja nousin hengessäni taisteluun taivaan valtaneuvostoa vastaan, jotka olivat tehneet itsestään jumaluuden.

SIIHEN AIKAAN NOUSEE MIIKAEL, SE SUURI ENKELIRUHTINAS, JOKA ON SINUN KANSASI LASTEN SUOJANA. Syttyi sota taivaassa ja nyt se on tapahtunut aikaisin toisen päivän aamuna, joka on nyt. Sillä yksi päivä on niin kuin 1.000 vuotta. ( Katso Pietarin kirjeistä).

TÄMÄN VALTAKUNNAN RAUHANSANOMA ON JULISTETTU KAIKILLE KANSOILLE, KANSANHEIMOILLE JA KIELILLE. NYT TULEE LOPPU!

JEESUKSELTA ANNETTU. 13.01.2011.

Profesorit, tiedemiehet, opettajat, kemistit ja kaikki älyköt.[edit]

Kauhistuttava salaisuus.

Tiedemiehet ja älymystö, opettajat, insinöörit ja kaikki huippu osaajat. Teidän tulevaisuutenne on tällainen TAIVAAN ULOTTUVAISUUKSISSA! Te olette liian vaarallisia taivaan hallitukselle, joten teidät on tuhottu jatkuvasti.

Kuolemanne jälkeen, kun tulette hakukoneeseen taivaan asemalle, teidät tutkitaan kevyesti ja sitten puhalletaan koneellisesti tai puristetaan laitteessa pieniksi paloiksi, ” Kilkal kalkkaniksi”. Tarkoittaa sellaista suorakaiteen muotoista kullan väristä elektroonia, jossa on 3 kennoa ja niissä jonkin verran tuma nestettä. Pohja on kaksin kertainen, jossa on nestettä. Tuskallinen kokemus, varsinkin kemiallinen liotus ensin.

Sitten valmistettiin ”Kilpoiia” joissa ei ole sielun keskeisintä osaa lainkaan, vaan hytoksinen olemassa olo eikä muuta. Sitten valmistettiin ”Troijia” jotka ovat Ameban kaltaisia, joissa ei ole elämää enää, sillä sielu on poltettu kalkkivellissä. Stoktraatit ovat jokseenkin sinitarran oloisia pyöreitä ja pehmeitä lättänöitä. Suurista johtajista tehtiin niitä.

Stötrööttejä, jotka ovat nuijapäisiä, kuten sammakon nuijapäät. Eivät ymmärrä mitään. Siltraatit ovat aikaisemmin kuolleita, joissa ei ole elämää, mutta refleksimäisiä meininkejä, joita käytettiin ns. tietokoneisiin ja äly osaamiseen. Ihmisplastmasta tehtiin verkkoja. Kilethit ovat kolmikulmaisia elektroideja. Tolmatit ovat pyöreitä ihmisiä, joilla on rengas ympärillään, aika kauniita. Lapsipuristeet, massakattilassa keitettyjä ja muotoiltuja ns, reikäleivän muotoisia.

Lapset keitettiin Walhallassa kemiallisessa tulessa, 164.758.768 lasta, jotta siitä massasta saataisiin hyvä iho naisille. Tässä vähän alkua!!!! Kuten nykyään tehdään voiteita naisille, keskoslapsista.

Keinotekoiset persoonat sieluista muokattuja: Par Satrat, Par Sitrat, Serathin kansa, Per Suiterat, ym,ym,ym.

SYNTIKAATTI on johtanut taivasta 1.764 vuotta 2 kk. so. Kirkkomafia. Katollisen ja reformoidun kirkon yhteisjohto. Jumaluus on koostunut vanhoista ns. kirkkoisistä. Aiemmin vanhoista osaajista. JEESUS KRISTUS TAPPOI KAIKKI SYNDIKAATIN JOHTAJAT VASTA NYT, KUN NOUSI VALTAAN.


LUOMISESTA NÄKY: 14.01.2011. klo 21.32.

Illalla käydessäni pitkälleni näin oudon näyn.Näin kaukaa, aika suurikokoisena, meren aukeavan. Sieltä nousi suuri eläinlauma, jotka tulivat vieri, vieressä merestä ylös.Oli hauska katsella sellaista nousua ja suurta laumaa, joka kilvan juoksi rannalle ja sitten kauemmaksikin. Laumassa oli sarvipäisiä ja kauniita eläimiä, erisuuruisia ja eräs varsinkin oli lauman tällä puolella kiinnostava. Sen alkunimi on Shtfirthi sillä on pitkähkö kaula ja kaunis pää ei sarvia ja pienet kaviot. ( Nyttemmin on jo kuollut sukupuuttoon mikä onkin suuri vahinko ) Suuret eläimet olivat lauman taaimmaiset rintamassa, Norsuja, kirahvi,härkäantilooppi ja paljon muita. Ranta oli ajatukseni mukaan Afrikan ranta.

Minulle selvisi tuossa seuraavaa: Eläimet olivat olleet Sfäärissä aikaisemmin, meressä ja oli tullut aika nousta sieltä ylös maalle. Sfäärissä on suuri ilma-alue josta eläimet tulivat, sillä alue alkoi tulla liian vesimäiseksi. Näin sain tietää alkuaikojen salaisuuden. Ihminen tuli samalla tavalla ylös merstä. Tiedän näistä enemmänkin, mutta tässä oli oleellinen.

Minä Hannu A. Sain näyn ja olen hyvin kiitollinen näyn antajalle. Näky oli todella selkeä ja kaunis. Aikoinaan maassa oli kovaa polttavaa säteilyä, niin taivaan ulottuvaisuudesta mentiin meren ulottuvaisuuteen pakoon, siellä ei ollut säteilyä niin paljon. Ihmiset sekä eläimet, jotka olivat taivaassa valmiina. Liha tuli meren kautta ilma-alueelle. ¨¨¨Hoshanii¨¨

TOTUUS, TRUTH.[edit]

Totuus! Minä olen se, joka minä olen, se on ainainen minun nimeni. Alkuperäisin nimeni Bethel`issä ( Beetehem) oli Hoshanii, Hoshiana. Jeesus Kristus nimi on vain versio, alettu käyttää vasta 1721! Minut laitettiin ristille, koska Wanhana Luojana minua syytettiin siitä, että olin vastuussa ihmiskunnassa esiintyvästä synnistä, joka oli heidän mielestään suureksi tullut. Nimittäin, taivaan hallintojärjestelmä, jonka kattojärjestö on Skerna, ajatteli sivuuttaa ja tappaa loppuun minut, joka kirjoitan tätä teille, hyvät ystävät. Vallan ahneus oli tullut heille pakkomielteeksi. Skerna koostuu taivaan vanhoista osaajista hallinnossa ja tiedemiehistä, jotka ovat hyvin vallanahneita! Kattojärjestönsä lisäksi he ovat luoneet alajärjestöjä kaikkialle ns. Sfäärdien alueelle. Sfäärdit ovat ulottuvaisuuksien alueella olevia kerrostumia. Minä sanoin lihani päivinä tarkoituksenani voittaa synnin, kuoleman ja Perkeleen valta. Alkuperäinen sopimus; joka koski ja pakotti minut menemään lihaan ja elämään siveellisen, puhtaan osoituksellisen elämän ja siten kelpaavaisuuteni, kärsimään ristillä kuoleman, ihmiskunnan pahojen tekojen puolesta. Päämääränme olikin saada aikaan ihmis-sieluille takaisin oman tunnon herkkyys, tuona vaikeana aikana ja sittemmin tulevaisuuden aikoinakin. Ristin tehtävästäni on kirjoitettu sopimus, Krashin ristin) sopimus, joka tehtiin Taivaan hallinnon vaatimuksesta ekr.23. ennen nykyistä ajanlaskua. Sopimuspaikkana oli silloin Bethel ( Beetlehem ). Sopimukseen osallistujia oli paikalla 240 sopijaosapuolta. ( kuuntele puheeeni cd tai dvd. ) Bethel`in sopimus takasi minulle kunniani palauttamisen ja valta-asemani oikeutuksen täysimääräisenä. Kuitenkaan sitä minulle ei annettu taivaitten alueella, eikä muuallakaan. Sopijaosapuoleni toimi petollisesti, vailla moraalia. Katsonkin heidän syyllistyneen laajamittaiseen petokseen. Rukousvastaukset: Ihmettelette varmankin, miksi minä en ole voinut vastata rukouksiinne, Jumalan tai Jeesuksena??? Koska se oli minulta kielletty tuon perkeleellisen valtakomission suuren voiman takia. Toisaalta minäkin tein virheelisen ratkaisun, lähettämällä hengestäni suurimman osan pois ennen siirtymistäni taivaan alueelle, salaiseen paikkan, josta minulle ei tullutkaan apua 1789v aikana ikävä kyllä. Viholliseni olivatkin varmistaneet sen. Kärsimykseni olivat Ke Hennassa suuret, sillä minun viholliseni aikoi minut tuhota, keinolla millä hyvänsä. Esimerkiksi: Olin Kehennan laatikkoon pantuna, kallioseinään kytkettynä rautaisilla vitjoilla ja suoraan seinäänkin, varjojen maassa, Ser Saattarissa oli vähän parempi paikka ja useissa paikoissa tuntien suurta pelkoa ja tuskaa. Mainittakoon vielä pakkoyhteyteni jatkuvaisuus taivaitten hallintoelimiin, niin että he koko ajan olivat tietoisia ajatuksistanikin, pienempiä poikkeuksia lukuun ottamatta.

LUZIFERIN ALKUPERÄ.[edit]

LUZIFERIN ALKUPERÄ:

Hyvin kauan sitten Luoja loi kauniin naisen itseään varten. Tuo nainen on Luojan naispuoli, sillä Luojassa on mies ja nainen. Tuo kaunis nainen oli valkea kasvoiltaan ja vaalet runsaat hiukset ovat kauniit ja pitkät. Hänellä oli Enkelin kasvot ja valkea puku. Ihana olento hän oli, täydellinen kauneudessaan ja sopusuhtaisuudeltaan sinetöity. Ennen tuota aikaa oli jo luotu Enkeleitä, valkeita ja joitakin tummatukkaisiakin. Luzifer oli arvoltaan neljäs ja tuohon aikaan Jumala oli kovin ihastunut luotuihinsa, jotka olivat siinä mielessä sukupuolettomia, että heillä oli puhdas rakkaus, eikä sukupuolielimiä lainkaan.

Luoja loi kauneutta Sfäärdeissä ja olikin Luziferin hyvä ystävä. Luzifer loi kauneutta oman sielunsa kauneudesta, herkkänä naisena. Hän oli ominaisuudeltaan älykäs ja ainutlaatuinen, ajatellen olevansa Luojaakin älykkäämpänä joskus. He loivat kauan aikaa yhdessä ystävyyden vallitessa. Kunnes tuli aika, jolloin Luojan vihollinen, yksi enkeleistä alkoi torua Luojaa ja hänen suhdettaan liian yksipuolisesta käyttäytymisestään. Enkeli oli nimeltään Gabriel. Gabriel oli mustasukkainen Luziferista. Muut enkelit eivät yhtyneet ensin mustasukkaisuuteen. Kuitenkin myöhemmin he yhtyivät ja tuli kapina taivaassa, jota johti Gabriel ja sittemmin Luzifer itse, asettuen osan enkelikunnan johtoon. Enkeliruhtinaat eivät kuitenkaan suostuneet Luziferin alaisuuteen.

Luoja närkästyi kovasti ja sanoikin Luzuferille suoraan: ” Sinulla ei ole enää paikkaa minun vierelläni, koska olet rikkonut liittoni sinun kanssasi”. Kaikki enkelit olivat näet liitossa Luojan kanssa ikuisesti. Ylpeydessään kauneudestaan Luzifer nosti itsekkäällä mielellään itsensä Luojaakin korkeammalle ja siitä alkoi onnettomuudet taivaassa. Poissa oli sopusointu ja alkoivat riitaisuudet. Enkelit itkivät, eivätkä löytäneet rauhaa.

Enkeliruhtinaat ajattelivat, että rauhan on säilyttävä ikuisesti ja Luziferin on lähdettävä pois heidän luotaan, sillä hänen ylpeytensä kopeus on tullut julki. Luojakin oli muuttunut ylpeämmäksi, kun oli ennen ollut. Siitä alkoi suuri itku ja valitus kaikissa paikoissa, joissa oli luotuja enkelimäisiä olentoja.

Luzifer erosi tehtävästään itse aikoen perustaa uuden järjestyksen taivaaseen, ystävällisyyden, joka oli häneen sitoutunut ainaisesti ja vaati niiltä liiton siteihin, jotka saikin puolelleen, noin 1/3 osan enkelikunnasta. Muut olivat uskollisuuden siteihin pantu Luojalle ja pysyivätikin siinä, myös Gabriel pysyi jokseenkin uskollisena muuttuen enemmän naiselliseksi, kuin oli ennen. Aikoen ottaa vapaaksi tulleen, Luziferin paikan tummatukkaisena kauneutena ja Luoja ihastuikin häneen kovasti.

Sitten tapahtui jokin suuri jyräys ja Luoja olikin mennyt pois jonnekkin. Enkelit itkivät eikä rauhaa saaneet taaskaan. Luoja ilmestyi elämään vasta 1.235v 3 kk myöhemmin eikä muistanut mitään. Sitten pieni enkeli Pinetha tulikin Luojan luo ja kysyi: ” Mitä sinulle kuuluu rakas isä”? Luoja ei ensin vastannut ja olikin umpimielinen. Pinetha sanoi vähäsen kovasti ja sitten isä muistikin Pinethan ja sanoi: ” Pinetha, koskas sinä olet tähän tullut”? Pinetha vastasi: ” Minä olen tähän tullut jo kauan sitten ja kaikki enkeliystäväni ovat kadonneet pois. Luzifer oli vain minuakin vainonnut ja kironnutkin jopa, kun en antanut itseäni hänelle alioksi”. Isä Luoja alkoi sitten muistaa kaiken entisen ja kysyi: ” Kuka minua löi kovasti silloin ja muistikin katsoneensa Luziferia kasvoihin ja sitten muisti meni”. Takaapäin löikin Perkiel, mustassa asussaan.

LUZIFERISTA SHATNAELIIN.[edit]

LUZIFERISTA SHATNAELIIN.

Vallan kumouksen jälkeen kaunis vaimoni Luzifer pukeutui mustiin asuihin, sillä niin oli määrätty minullekin, mutta minä en saanut mustaa asua, sillä minun henkeni, puhtauteni ei sitä minulle antanut. Kuitenkin myöhemmin, vallan kumouksen seurauksena, minun oma minäni särkyi, ollen kaksi minää. Minusta jakautui kaksi erillistä henkeä, kumpikin olivat samanarvoiset. Me jouduimme eri paikkaan elämään. Minä jouduin Berdale Geenaan ja minun toinen minäni joutui Sirdale Geenan, olimme johtajat maakunnissamme, taivaan alueella. Stomtar da Geena oli lyönyt minut kahdeksi, jotta en koskaan saisi omaa minääni ehjäksi ja hän saisi iäisen hallituksen. Hän oli mennyt naimisiin Luziferin kanssa. Myöhemmin Luzifer muutti itsensä Sathniel naiseksi, mustiin pukeutuen. Hänen nimekseen oli tullut Sathniel! Ollen aika julma ja valtakriikki. Kuitenkin hän muutti itsensä mieheksi Luzifer. Katso Hesekiel 28: koko luku " Kirkkauden Kerubi, Luzifer". Ja Jesaja 14: " Kuinka olet sinä Kointähti, aamuruskon poika, pudonnut alas taivaalta"!

OLKAA HYVÄT JA ODOTTAKAA SITÄ VALTAKUNTAA, JOLLA ON PERUSTUKSET. SILLÄ AIKA ON TULLUT TOMITA ELÄVÄT JA KUOLLEET.

Analyysi, JEESUS KRISTUS. OLD TESTAMENT AND NEV TESTAMENT. PARAGRAF.[edit]

Tutkielma.

JEESUS KRISTUS.

24.01.2011. Kirjoittaja: HAW

ANALYYSI VANHASTA JA UUDESTA TESTAMENTISTA:

VANHA TESTAMENTTI: Vanhassa testamentissa on mitä laajemmin esitetty noituutta. Koko temppelilaki perustuu noituuden harjoittamiseen. Rituliaaliset uhraamiset, eläinuhrit joitten kautta muka tapahtuisi syntien anteeksi saaminen on pelkästään noituutta. Eihän nuo tapetut eläimet olleet syyllisiä ihmisten synteihin! Eivätkä voi poistaa syntien määrää kestään uhraajasta.

Kuka siis hyötyi tuosta rituliaalisista menoista? Pahuuden henki, okkultismi, noituus, sillä kyseessä oli viattomiin kohdistunut väkivalta ja luulottelu syntien siirtämisestä eläimiin. Näin uhraajat syyllistyivät vääryyteen tosin tietämättään. Temppeli oli tehty pahuuden palvelukseen, lakeineen ja niitten noudattamisineen. Papisto oli todellisuudessa vääryyden palvelijoita, vaikka eivät sitä ymmärtäneetkään, niin on nytkin. Harjoittaen rituaalista noituutta, kulttimenoineen. Vaikka eivät sitä ymmärräkkään.

UUSI TESTAMENTTI: Perusteeltaan Vanhan Testamentin jatke, jossa esiintyy sama perus periaate, kun nimittäin vanhassa, uhrilaki ja ritulaalilaki tuomioineen. Kuitenkin Uudessa testamentissa on menty vielä pitemmälle noituuteen, ihmisuhrilla joka on Jeesus Golgathan ristillä. Jeesuksen veren kautta on luvattu syntien anteeksi antaminen ja iankaikkinen elämä. Mistä joku voi ottaa tähän aikaan Jeesuksen veren? On pelkkää noituutta, syödä Öylättinä Jeesuksen ruumista ja juoda viininä Jeesuksen verta, niin kuin ns. Pyhä Ehtoollinen edellyttää. Barbaarista on ajatellekin, edes vertauskuvallisesti syödä Jeesuksen lihaa ja juoda verta. ” Joka ei syö minun ruumistani ja juo minun vertani ei ole minulle kelvollinen”. Mitä hirveintä noituutta!

Koko Kirkko ja seurakuntien järjestelmän perusteena on rituaalinen noituus! Uhkauksena vielä, ellet usko niin sinut tuomitaan iankaikkiseen tulella ja tulikivellä vaivattavaksi! Mitä hirveintä raakuutta!

Jeesus on harhaanjohdettu, ylevästä mielestään kärsien pakon edessä, jonka silloinen valta hänelle oli määrännyt, eikä saanut koskaan hallita, vaikka kirjoitukset olivat niin määränneet. ” Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä”. On kirjoitettu toteutumatta. Kärsien mitä raskaimmilla kärsimyksillä jokseenkin 2011 vutta.

Katsonkin että Uusi Testamentti on kirjoitettu Vanhan Testamentin hengessä vailla oikeudellista arvoa. Jeesus Kristus ei ole luonnollinen henkilö, vaan kirjallinen esitys. Luonnollisena henkilönä hänen elämäkertansa on aivan erilainen.

JK. Kirjoituksen sisällön olen saanut Jeesukselta itseltää. 24.01.2011. klo 14.20-15.10.

Jerusalem, jerusalem![edit]

 Jerusalem, jerusalem.

Jerusalem, jerusalem kuinka oletkaan tullut sinä pieneksi, että minukin täytyy kirjoittaa sinun nimesi pienten joukkoon? Sinä tapat kaikki ne, jotka sinun nimeäsi kunnioittavat. Kaikki entisajan Profeetat sinä tapoit epäuskollasi ja niin sinä teet nytkin. Minä lähetin sinun luoksesi Kirjurin ja käskin hänen kirjoittaa tämänkin Eeppoksen, teille tuleville polville Minä varustin oivan aarteen ja saanko uskon teille varustukseksi tulevalle ajalle?

En koskaan anna teille anteeksi, te minun lukijani, jotka niin hartaasti minua pilkkasitte. Wikileaksista katselin teidän mielipipiteitänne. Oli laitettu sinne 8 vessan pönttöä ja joissakin oli ruskeat reunat ja toisissa oli vähemmänki. Oli kirjoitettu sinne: ” Katsokaa Jeesusta mistä pöntöstä hän tulee”? Niin hävyttömästi he ajattelivat minusta! Mitä tuollaisesta riettaudesta puuttuukaan? Suomi24 kirjoituksissa oli mitä saastaisempia kirjoituksia minusta.

Miksi minä en saisi sanoa teille rumasti, kun te sanotte minulle rumasti. Minun mieleni tekisi sanoa teille pahasti, sillä mitä vielä enemmän minun olisi pitänyt tehdä teidän puolestanne? Eikö ristin tuskainen tie teille riittänyt, jonka minä kannoin teidän syntivelkanne puolesta Ja vielä minun kaksi poikaanikin tapettiin ja ristin pitkälle puulle naulattiin, molemmin puolin taivaan ” Taltharassa”. Niin perkeleellinen on ihmis mieli, valtiaan kieli.

Mitä minulla on tekemistä teidän kanssanne, tekin uskon kansa? Kuinka valjenneet ovatkaan teidän muurinne? Kuinka sortuneet ovatkaan teidän porttinne? Minä halusin koota teidät siipieni alle, niin kuin kana emo kokoaa lapsensa siipiensä suojaan. Mutta te ette ole tahtoneet! Te halusitte kulkea valtoiminanne, oman mielenne kirjoituksissa. Kaikki te poikkesitte omien oppienne seuraan. Kunpa sinä tietäisit Jerusalem mikä sinun rauhaasi sopii, sinä rauhan kaupunki, sota ulottuu sieluunne asti, ei tervettä paikkaa. Ei perhettä, josta sota ei olisi veroaan vienyt.

Ei minullakaan ole tervettä paikkaa! Minun kansani on epälukuisina päivinä hyljännyt minut, Elämän lähteen. Minun viholliseni piirittivät minut, kuin äkäiset sonnit lihotetut kaikki. Minun sieluani he vainosivat tappaakseen, sillä heidän valtansa hekuma nousi minua vastaan, niin monilukuisina, minut he panivat ristille 624 vuodeksi, uudelleen taivaan ” Taltharassa”, enkä minä mitään voinut. Minä olin vangittuna, eikä kukaan käynyt minua katsomassa. Kallio luolassa minä olin rautavitjoilla kahlittuna. Pienessä vankisellissä minä olin, jossa oli puinen laveri vain ja laski ämpäri, täysi. Rotat söivät minun varpaitani verille, jyrsivät nukkuessani. Olin liian heikoksi tullut, en pystynyt nousemaan. Joka päivä tuli Jahvahi ja tökki mustalla kepillä ja sanoi: ” Etkös perkele ole vielä kuollut”? Eräänä aikana, kun olin heikoksi tullut, minä käännyin vasemmalle kyljelleni ja kuolin pois.

Kuitenkin minä elän aina vaan. Mikä kirous sekin aina vaan? En minä ole voinut tulla teidän tykönne näyissä, enkä muutenkaan se oli minulta kielletty kaikkiaan. Kuinka paljon minun pitäisi kirjoittaakaan? Kaikista kidutuksista, kauhuista, tuskista pauhuista. Miksi he minua vihasivat, vanhaa Jeesusta? Minä olen halunnut heille vaan hyvää kaikkina aikoina, mutta he eivät tahtoneet, vanhat valtiaat!

Minä olen kirjurin kynä teille, synnin teille eksyneille, jos teidän henkenne on minun kanssani, niin minun Herrani Henkikin on teidän kanssanne. Olen ohjattu ohjelma itsekin, Kirjuri vaan päällä maan. Annettu:2011.02.09. Klo 12.48 alkaen. Hoshanii 21:08, 4 March 2021 (UTC)

ISÄ LUOJA OLI ITSE RISTILLÄ GOLGATALLA.[edit]

Golgatan salaisuus avautuu 03.09.2017. Wanha Isä Luoja, oli itse ristillä minun henkeni sisällä. Elämän Henki lunasti kansain joukot, synnin, kuoleman ja pahan vallasta, joka oli kansain synnit. Saaden aikaan ikiaikain pelastuksen, niille jotka Häneen turvautuvat. Isä ja Poika ovat yksi ja sama Henki. Maailman alusta aikain janassa. Valtaherrain määräys oli Taivaassa, että Isä ei saa tuntea itseään, ollessaan ristillä. Kuitenkin Isä Luoja, Jumala tuli tuntemaan itsensä ristillä ollessaan.

Minä kerron teille "Kallioluolasta", joka oli aikoinaan Taivaan alueen viereisellä sijainnilla. Minut laitettiin kallioluolaan ristin puulle naulattuna ikiajoiksi, sillä kansain rikkomukset olivat suuret. Tuskaisena tuomittuna, vailla vapauden toivoakaan. Oltuani ristillä 74 v. 6 kk. minussa heräsi Isän Henki. Tapahtui muutos hengessäni ja minä kauhistuin tilaani ja valitin. Tämä ei saa tapahtua minulle enää koskaan, enkä ymmärrä, että miksi he minut laittoivat näin lopullisesti ristille iankaikkiseksi merkiksi minulle, joka en ollut tehnyt mitään pahaa kenellekään? Ristillä olin 324 v. 6 kk. 4 pv. kunnes minun henkeni poistui muualle, tahtoni mukaan. Kallis hinta on maksettu kansain vapauden hintana!

Kansat Sfääri alueella so. Taivaassa, luulivat saavansa ainaisen vapauden itselleen, tappamalla Luojansa. Näin on ollut tänäkin aikana Sfääri-taivHoshanii 15:55, 21 June 2023 (UTC)aiden alueilla. " Ja syttyi sota Taivaassa". Miten mahdotonta se onkaan, sillä Luoja, Elämän Henki on kuolematon olemassa olossaan. Golgathan ristillä tapahtui todistus 4 kertaa. Siellä tapahtui niin, että Hän sammui hengessään 4 kertaa ja joka kerran, kaiken kansan yli, heidän henkensä sammui samaan aikaan. Niin on tapahtunut tänäkin aikana jo monta kertaa, sodan aikana Taivaassa.

Mikäli Luojan Henki olisi jäänyt kuolemaan, niin koko kansa olisi kuollut lopullisesti.

Yllä oleva todistus on annettu kaikille kansoille vietäväksi, ainaisena todistuksena. Hoshanii 20:06, 3 September 2017 (UTC)

Maapallon aikaiset vaiheet.[edit]

MAAPALLON PERUSTUS.

Annettu 16.08.2023

Mitä tulee maapallon asujamistoon, niin esitän dokumentaation siitä: Alkuaan oli vain tulinen pallo Fargani Oossa, joka oli Neitsyen tähtiryhmässä.Sieltä oli valmiina jo kaikki, mitä luontoon ja elämiseen tulee ollakin. Siellä oli onnellista olla. Mitään rikollisuutta ei siellä ollut, eikä vastahenkisyyttä Luojalle, Jumalalle Sarga ni Oo`lle. Vastaan sanovia voimia alkoi siellä esiintyä ja onnettomuutta tapahtui jatkuvina aaltoina. Silloin, kautta armoni, minä vihastuin kovasti ja määräsin tämän maaplaneetan poistumaan muualle. Ensin Orionin taakse ja sittemmin uudelle alustalle Wahva ni Ooniin takaisin ja katsoin: Onkos tilanne nyt jo normaalistunut? Ei ollut ja vastaansanominen vai oli yltymässä. Taas minä vihastuin ja sanoin: Menkää sitten Helhuinaan ja tehkää siellä parempaa tulevaa itsellenne. He vastasivat, kuten nytkin: Soo o me menemme vaikka Helsonoon, mutta emme enää sinua pidä minään, kun et antanut meille henkistä vapautta, vaikka mitä tehdä? Kun me vain hallitsemme ja otamme sinulta vallat pois ja menemme nyt pois ja otamme tämän Palsteroin itsellemme. Ukti suuttui ja löi meität Korshe ooniin. TÄMÄ on se kertomus, joka on tapahtunut aidosti ennen, kun maa tuli siirtoonsa, jossa tilassa se nytkin on. Huomaa, vanhat sanonnat ja kieliasu!

MAAPALLON AINEIDEN KOKOAMINEN: Alkuaan ei ollut vielä aineita, jos mitäkin oli, vaan vesi ja kasvejakin, joitakin muitakin oli kuten, sammakkoja 5 kpl ja sisiliskoja 6 kpl. Perhosia oli muutamia ja pari korentoa. Joitakin pieniä ja keskisuuria eläimiä oli. Myöskin linnut olivat otetut toiselta planeetilta, Foronjista 6 lajia. Muilta planeetoilta kokoamista oli tapahtunut jatkuen. En tässä niitä jaksa kaikkia luetella, sillä niin paljon minun pitäisi niistä kirjoittaa. Nyt tällä planeetalla on samankaltaisuutta riittävästi, joten katsotaan, mitä Luoja tästä nyt päättää? Hoshanii 19:06, 16 August 2023 (UTC)

VIISI LEIPÄÄ JA KAKSI KALAA[edit]

Esim. Vertaus 5 leipää ja 2 kalaa.

Missä ovat ne, jotka kerskuvat korkeilla älykkyystesti saavutuksillaan? Missä on teidän viisautenne? Eikö Taivaissa, eikö maan päällä ole ketään? Niin viisasta, joka voisivat avata VERTAUKSEN täsmällisesti? Yksinkertaiset lukevat Raamattua yksinkertaisesti. He eivät käsitä, että se on mahdotonta. Esim. Israelin kansa lähti pois Egyptistä noin 1 000 000 miestä + naiset ja lapset. Yht. noin 3–4 miljoonaa. Mistä luulette kansan saaneet päivittäin 10 miljoonaa litraa vettä? Entä ruokavarat ja kaikki muukin. Hengen autiomaata on olla ymmärtämättä asian mahdottomuus. Nyt varmaankin ymmärrätte, kuinka mahdottomaksi Raamatun sisältö tulee sanatarkasti ja yksinkertaisella älyllä luettuna?

Raamattua voidaan ymmärtää vain wertauskuvannollisella älyllä. Hengen opettamalla ilmoituksella. Onhan kirjoitettu: Sana on HENKI JA ELÄMÄ. Ihmisen äly ei siihen pysty koskaan. Hoshanii 19:46, 14 September 2023 (UTC)