Потребител:Galia ^

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Този потребител в момента е силно заета с работа, така че активността ѝ в Уикипедия е намалена.
Уикипедия:Вавилон
2+2 = 4 Galia ^ живее в България, затова знае как се говори и кое как е тука.
bg-N За тази потребителка българският език e роден.
ru-2 Эта участница владеет русским языком на среднем уровне.
Потребители по език
Този потребител е хасковлия.
Този потребител е магистър по право.
Този потребител е член на Уикипроект Биология.
Този потребител допринася със знанията си по орнитология.
Този потребител е юрисконсулт.
Този потребител е помогнал значително за създаването на 2 избрани статии.
Календар

Galia_^[редактиране | редактиране на кода]

galina_jordanova@abv.bg

Или също подвизаващата се под името Галина Янкова Йорданова, от скоро член на Националното географско дружество, която счита, че животът е прекалено хубав за да бъдем дребнави...... малки човечета.

Интереси[редактиране | редактиране на кода]

Харесва ми идеята залегнала в Уикипедия и искам да дам своя принос. Интересите ми са разностранни - антропология, палеонтология, астрология, история, география, биология... Много обичам да чета и желая да споделя натрупаните през годините знания. Първата си статия започнах на 19 май 2006г. и е посветена на държавата Вануату. Постепенно с времето развих ранен стадий на уикихолизъм, а за улеснение вече използвам и свой пясъчник. За всяка статия се старая да включа колкото се може повече информация. Не харесвам мъничетата въпреки, че и аз имам такива. Не одобрявам стила "бълване на мъничета".

Занимавам се с любителска фотография и с удоволствие допринасям към Уикипедия и Общомедия със собствени снимки. Щастлива съм, когато мои снимки бъдат използвани по предназначение - в статии.

Предстоящи задачи[редактиране | редактиране на кода]

По принцип малките "обекти" не са толкова интересни и информацията за тях е оскъдна. Именно за това считам, че ще съм от полза за идеята на Уики - ще включа повече информация за тях.

Благодарности[редактиране | редактиране на кода]

Благодаря на Google за услугата която предоставя - „Google преводач“. Без нея нямаше да пиша обширни статии, а за човек не знаещ западни езици се справям по моему добре.

Приноси[редактиране | редактиране на кода]

2446Този потребител има над 2446 редакции в Българоезичната Уикипедия.

Моите приноси в Уикипедия са посочени тук (Приноси). По-долу в таблицата те са номерирани по вид и азбучен ред. Включвам само тези, които са започнати и завършени от мен. Не са включени статии, които съм подобрявала или редактирала.

Фотография[редактиране | редактиране на кода]

Този потребител допринася с авторска фотография.

Случвало ми се при създаването на страници, да срещам трудност с намирането на подходяща снимка, затова реших да допринеса към Уикипедия с авторска фотография. Във момента съм качила малко снимки, но както всяко нещо и за това е необходимо време. Снимките могат да бъдат видени тук (Авторска фотография).

Полезни страници[редактиране | редактиране на кода]


<Wikipedia се нуждае от теб !

В момента в българската Уикипедия се работи по
298 132 статии,

Ако имаш желание включи се и ти!

Уикипедия на други езици: aa: ab: af: als: am: ar: az: bs: ca: co: cs: cy: da: de: el: en: eo: es: et: eu: fa: fi: fr: fy: ga: gl: he: hi: hr: hu: ia: id: is: it: ja: ku: la: lt: lv: mk: ml: ms: na: nah: nds: nl: no: oc: pl: pt: ro: ru: sa: simple: sk: sl: sq: sr: sv: sw: ta: th: tl: tr: tt: uk: ur: vo: wa: yi: zh: