User:Aguzer/Archive2012

From Wikipedia, the free encyclopedia

Welcome!

Some cookies to welcome you!
Welcome to Wikipedia, Aguzer! Thank you for your contributions. I am David1217 and I have been editing Wikipedia for some time, so if you have any questions feel free to leave me a message on my talk page. You can also check out Wikipedia:Questions or type {{helpme}} at the bottom of this page. Here are some pages that you might find helpful:

Also, when you post on talk pages you should sign your name using four tildes (~~~~); that will automatically produce your username and the date. I hope you enjoy editing here and being a Wikipedian! David1217 What I've done 18:33, 4 September 2012 (UTC)

Talkback

Hello, Aguzer. You have new messages at David1217's talk page.
Message added 21:55, 6 September 2012 (UTC). You can remove this notice at any time by removing the {{Talkback}} or {{Tb}} template.

David1217 What I've done 21:55, 6 September 2012 (UTC)

Your recent edits

Hello. In case you didn't know, when you add content to talk pages and Wikipedia pages that have open discussion, you should sign your posts by typing four tildes ( ~~~~ ) at the end of your comment. You could also click on the signature button or located above the edit window. This will automatically insert a signature with your username or IP address and the time you posted the comment. This information is useful because other editors will be able to tell who said what, and when they said it. Thank you. --SineBot (talk) 10:41, 13 November 2012 (UTC)

  • Selam Aguzer. O 5 hizmetli hakkında şurada bir şikayet var o sayfaya göz atmanda fayda var. Ayrıca durumun aciliyetini metadaki stewardlara bildirebilirsin ki ben birazdan öyle yapacağım. Benden önce 3-5 kullanıcı stewardlara mesaj atmış bile. Ayrıca User:Jimbo Walesle iletişime de geçebilirsin ki onu da düşünüyorum. Mesele sadece benim engellenmem değil benim dışımda 4 kullanıcı daha engellendi ve ben onların haksız yere engellendiklerine inandığım için bu işe kalkıştım. Ayrıca benden sonra 2 kullanıcı daha engellenmiş. Yani artık bilinçsiz bir şekilde engel tuşunu kullanıyorlar. En ufak eleştiriye tahammülleri yok kendileri de hata yaptığını biliyorlar ama birbirlerinin hatalarını örtmek için ağzını açanı engelliyorlar. Durum gerçekten kötü. Stewardların müdahale etmesi gerekiyor.--Reality 17:11, 28 November 2012 (UTC)
Yukarıda linkini verdiğim sayfada öneriler var oradaki önerilere destek olabilir, karşı çıkabilir, tarafsız kalabilir ya da yorum yapabilirsin.--Reality 18:43, 28 November 2012 (UTC)
Selam Aguzer. Mesajını yeni gördüm kusura bakma. İlk aşamada o 4 engeli kaldırmayı planlıyordum çünkü daha sonra Hakem Kurulu tarafından tüm engeller incelemeye alınır ve karar verilir diyordum. Tabii kafamdaki gibi gitmedi. Bu arada hala yazı yazmak istiyorsan uygun bir yazı yazarak bana ulaştırabilirsen (mail yoluyla) gerçekten memnun olurum.--Reality 23:20, 12 December 2012 (UTC)