User:Armen.vos

From Wikipedia, the free encyclopedia
   Armen, το όνομα ενός ανθρώπου ,
η καταγωγή - η Ελληνική , έννοια του ονόματος Armen - ". πολίτη της Αρμενίας"

Σημασία του ονόματος Armen

Μικροσ Αρμεν - ένα χαρούμενο αγόρι με μια πλούσια φαντασία. Το αγαπημένο χόμπι του - ψυχαγωγία, παιχνίδια με τους φίλους σας, καθώς και το μαλλί-συγκέντρωση, αξιολόγηση. Συχνά μοιάζει στα μάτια των άλλων και οραματιστής καυχησιάρης. Συνήθως δεν είναι μέχρι τη μελέτη. Ο αδέξια διαχείριση του χρόνου τους, τόσα πολλά πράγματα εξακολουθούν να μην είναι ικανοποιημένοι. Ενηλίκων ιδιοκτήτη του όνομα παραμένει η ίδια κοινωνικότητα, περισσότερο από αυτό - θα επικοινωνεί με αυτόν είναι ένας τρόπος αυτο-πραγμάτωση, αυτο-έκφραση. Γοητεία, αυτοπεποίθηση, ευθυμία, θετικότητα του κατακτώντας τους ανθρώπους να προσελκύσουν ένα μαγνήτη - συνήθως αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ χαρισματικός. Τους αρέσει να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε επιχείρηση - εργασία και παιχνίδι - όχι μόνο, αλλά στην ομάδα. Μπορούν να είναι ομιλητές, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο σε μια επιφανειακή κρίση, είναι πονηρός, παρατηρητικός και ευφυείς, έχουν το χάρισμα της πειθούς, συχνά ταλαντούχα άτομα. Αν κάποιος φίλος ή συγγενής θα είναι σε μια δύσκολη κατάσταση, ο Αρμεν θα πρέπει να βοηθήσει. Μπορεί να είναι διαφορετικά - και μέτρια, ντροπαλός, αλαζονική και εγωιστική. Ο ιδιοκτήτης του ονόματος της Αρμεν αποδίδει μεγάλη σημασία στην υλική και ηθική ευημερία. Προσπαθώντας να μην καταφύγουν στη βοήθεια κανενός, ο ίδιος σκόπιμα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς το φόβο της παρεμπόδισης και της αμφιβολίας τις δικές τους ικανότητες. Παρά το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δύσκολο να ασχοληθεί με ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από ό, τι ένα πράγμα, ο ίδιος προσπαθεί να φέρει την υπόθεση στη λογική της κατάληξη. Αυτός είναι ένας από εκείνους που δεν φοβούνται να κάνουν λάθη και να αναλάβουν κινδύνους, πολλές από τις δράσεις του είναι παρόμοια με την παρούσα τρέλα. Αυτοί οι άνθρωποι γεννιούνται για να είναι ηγέτες, ή τουλάχιστον προσπαθούν να το πράξουν. Armen προσπαθεί πάντα να ενεργήσει δίκαια, να λειτουργούν με υπευθυνότητα και χρησιμοποιεί παραπέμπει σε συλλογική αρχή για να συγκλίνουν με τους ανθρώπους με καταπληκτική ευκολία. Δεν θελη να χάνσι χρόνο, προτιμά την εργασία του έφερε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα. Best τομείς εργασίας γι 'αυτόν να είναι το εμπόριο και το εμπόριο, πράγμα που σημαίνει ενεργή επικοινωνία. Armen μπορεί να είναι ένας πολύ καλός μεσολαβητής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και σε καθημερινές υποθέσεις. Καλή του ταιριάζει ιατρική και το δίκαιο. Του αρέσει να αισθάνονται χρήσιμοι και ανώτερο από οτιδήποτε άλλο. Στην προστασία της ιδιωτικής ζωής του ατόμου συναισθηματική και απαλή, ικανή πολύ συναισθηματική εμφανίζει την κατάσταση του. Ήταν πολύ ζηλιάρης, και συχνά ζηλεύει χωρίς αντικειμενικούς λόγους. Armen ζουν συνήθως αρκετά ευημερούσα ζωή.

Συμβατότητα ονομα  Armen

Υπάρχει επίσης μια εκδοχή για την προέλευση του ονόματος των Αρμενίων. Με Armen Αρμενική γλώσσα μεταφράζεται ως «ευγενή» και ενίοτε «φιλεύσπλαχνος." Από το περσικό όνομα Armen μεταφράζεται ως "ειρήνη", "άνεση".


Η σύντομη μορφή του ονόματος Armen συντομογραφίαΓνωστά και χαϊδευτικά: Armo


Μυστήριο του ονόματος Armen

Armen διαφέρει ήρεμη και γλυκιά ιδιοσυγκρασία, ο ευαίσθητος, συμπονετικός, αμερόληπτη. Όσον αφορά τον Αρμεν ιδεαλιστής, προσπαθεί πάντα να διατηρήσει την ειρήνη, την αρμονία και τη σταθερότητα. Κάπως παρορμητικός, σίγουροι για τον εαυτό του. Armen είναι πολύ αφοσιωμένος στη γυναίκα και τα παιδιά του.


Ημέρα άγγελος ονομάζεται Armen .δεν έχει σημανθεί ως δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο της Ορθόδοξης και της Καθολικής διακοπές.

Το όνομά Ζώδιο: Τοξότης, Ιχθείς Ψυχολογική έννοια του ονόματος Armen. Αν μελετήσουμε την αξία του ονόματος Armen στην ψυχολογία, μπορεί να σημειωθεί σκοπιμότης ενός τέτοιου προσώπου. Στην ομάδα, που έχει την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη, πάντα σεβασμό. Από τη φύση τους, Armen είναι ο ηγέτης, και ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο αν θα κρατήσει κάποια ηγετική θέση. Το κύριο πράγμα στη ζωή Armen - για την επίτευξη του υλική και ηθική ευημερία, για να κάνει την ύπαρξή του όσο πιο άνετη και αρμονική.


Σημασία των γραμμάτων στο όνομα Armen: A . - Ενεργός, ο εγωισμός, η φιλοδοξία, η παρορμητικότητα, δημιουργικά ταλέντα, ειλικρίνεια P . - Δραστηριότητα, τον εγωισμό, την ευφυΐα, την αυτοπεποίθηση, την ανεξαρτησία, συγκρούσεις Μ . - ισορροπία, την πρακτικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη σκληρή δουλειά, την αισιοδοξία, το απόρρητο. E -. κοινωνικότητα, ομιλητικότητα, φιλοδοξία, παρορμητικότητα, την ανάπτυξη της διαίσθησης, ειλικρίνεια . Ν - κοινωνικότητα, ομιλητικότητα, δημιουργικά ταλέντα, την απαισιοδοξία, τη σκληρή δουλειά και τη σύγκρουση.

Αριθμολογία όνομα Armen : Number 9 απαιτεί το όνομα του θαλάμου αφοσίωση υψηλής τέλος, το ταλέντο και την κλίση, καθώς και μια γενναιόδωρη επιστροφή του ποια είναι η φύση του έδωσε. Δεδομένου ότι όλα είναι σεβαστή, μπορεί να είμαστε ηγέτες, πρέπει να καθοδηγείται με τη δικαιοσύνη, να μην υποχωρήσουν από τις υψηλές ιδέες που διακηρύσσουν. Δεν θα πρέπει να είναι μικρότερο θέρετρο για ασέβεια ενέργειες ή ασυνήθιστη συμπεριφορά, να μην χάσουν καμία πίστη ή σεβασμό, που κέρδισαν. Για τον εαυτό τους, δεν θα πρέπει να απαιτούν περισσότερα από ότι τους οφείλεται, και όχι για να υποχρεώσουν την άλλη ό, τι δεν μπορεί. Πρέπει να κατευνάσει τον εαυτό του να εγκαταλείψει την περιττή υπερηφάνεια και ο εγωισμός, έπαρση και αλαζονεία. Και να αναγνωρίσει την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των άλλων. Εδώ, η επιτυχία φέρνει τον κόσμο της τέχνης και τις τέχνες, την ψυχαγωγία και δημιουργική, μια δημιουργική δύναμη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι καλύτερο να εγκαταλείψει τις δραστηριότητες των εμπόρων, μεταλλουργοί, στρατιωτική. Το πρόβλημά τους συχνά έγκειται στην υλοποίηση των ταλέντα και τις ικανότητές τους και να επιλέξη το σωστό τρόπο ζωής. Σύμφωνα με αυτόν τον αριθμό γενεθλίων που γεννήθηκαν και τις μεγάλες εφευρέτες και εξερευνητές των νέων, και μουσικούς. Όλοι τους εξαρτάται από τις ικανότητες και τις επιθυμίες. όνομα Planeta με τον αριθμό 9:Ποσειδώνας. όνομα Element με τον αριθμό 9 : το νερό, το κρύο, την υγρασία. Zodiac όνομα Armen με τον αριθμό 9 : Τοξότης, Ιχθείς. όνομα χρώματος με τον αριθμό 9 .: Aquamarine, θάλασσα πράσινο 's Day όνομα με τον αριθμό 9 : Πέμπτη, Παρασκευή. όνομα Metal με τον αριθμό 9 .: Σπάνιες γαίες, πλατίνα όνομα Ορυκτά με τον αριθμό 9 : τοπάζι, ακουαμαρίνα. Φυτά όνομα με τον αριθμό 9 : Σταφύλια, παπαρούνα, αυξήθηκαν , σαφράν, ιτιά, φύκια, μύκητες, νούφαρο, henbane, κάνναβης. Κτήνη όνομα με τον αριθμό 9 : βαθέων ψάρια, φάλαινα, γλάρος, ένα άλμπατρος, ένα δελφίνι.