User:BiroPOS/sandbox

From Wikipedia, the free encyclopedia

Nekaj besed o skupini BiroPOS[edit]

Skupina se sestoji iz treh podjetij Flop d.o.o., Biroelektronika Bruno Podvinšek s.p. in PikaBU d.o.o. Vsa podjetja skupaj imajo, vsaka za sebe, več kot 15 letne izkušnje na področju blagajniškega poslovanja in materialnega knjigovodstva.


BiroPOS[edit]

program BiroPOS blagajna je nastal na podlagi več kot 15 letne izkušnje na področju blagajniškega poslovanja in materialnega knjigovodstva. Skupaj s strankami smo razvili program, ki strankam omogoča hitro in enostavno delo pri prodaji in pri vodenju zalog. Posebno pozornost posvečamo intuitivnemu grafičnemu vmesniku programa, da je delo s programom čim bolj enostavno in se ga uporabnik hitro privadi, hkrati pa ne pozabljamo, da ima progam vse napredne funkcije, ki so potrebne za uspešno vodenje podjetja in učinkovit pregled poslovanja. Poleg evidenc o zalogi in prodaji se v našem programu vodi tudi evidenca o RVC (razlika v ceni) za posamezni dan in obdobje, ki je po našem mnenju ključna informacija za uspešno vodenje malega ali srednje velikega podjetja. S pomočjo modula SALDAKONTI lahko poleg vodenja plačil, neplačani in plačani računi dobaviteljev in kupcev, vodimo tudi informativni izračun DDV. S tem imamo pregledno kontrolo o plačanem DDV, ki nam ga obračuna računovodski servis.

Program BiroPOS je namenjen, trgovcem, gostincem, prodaji na terenu, storitvenim podjetjem in ostalim, ki poslujejo z gotovinskim plačilom. Poleg vseh zakonskih evidenc, ki so predpisane v republiki Sloveniji, omogoča tudi izpis evidenc, ki podjetniku prihranijo veliko časa in mu poenostavijo poslovanje.

Pa jih naštejmo nekaj:

poročilo o prodaji za tekoči dan
poročilo o prodaji za obdobje poročilo o prodaji za izbrani dan poročilo o prodaji po artiklih poročilo o prodaji po skupinah artiklov poročilo o prodaji po uporabnikih poročilo o prodaji po davčnih stopnjah poročilo Z in pregled dokumentov

Program BiroPOS davčna blagajna je zmogljiv program, ki se podjetjem v različnih panogah pokaže kot zanesljivo in vsestransko orodje. Našteli bomo le nekaj funkcionalnosti, ki jih program BiroPOS podpira:

podpora za prodajo na gotovino, kartice, čeke ...
podpora za vse prikazovalnike za stranke podpora za vse velikosti ekranov podpora za omejevanje pravic uporabnikov podpora za izdajanje popustov podpora za izdelavo dobavnice podpora za izdajo računa podjetju ali s.p. podpora za vse tiskalnike podpora za zaslone na dotik tako imenovani Happy Hour nastavitev za avtomatski zaključek blagajne podpora za prodajo na mize podpora za tiskalnike za naročila v kuhinjo in šank podpora za prodajo s čitalcem črtnih kod lastnik lahko spremlja trenutno prodajo in prodajo po dnevih in blagajnah na telefonu ali računalniku in še mnogo več...

miniBO pisarna[edit]

Materialno poslovanje - zaloge

Program MiniBO materialno poslovanje je namenjen manjšim in srednje velikim podjetjem za spremljanje zaloge artiklov, prikaz prodajnih in nabavnih evidenc in vodenje plačil prejetih in izdanih plačil. Deluje v povezavi s programom BiroPOS davčna blagajna in tako postane celovit programski paket.

miniBO

Program miniBO je zasnovan tako, da omogoča vnos podatkov tudi preko zaslona na dotik ali s pomočjo tipkovnice in miške. Zaloga artiklov se vodi količinsko in je ovrednotena po metodi drseče povprečne cene.

Omogoča vnos in izdelavo:

prevzemnih listovProgram miniBO je zasnovan tako, da omogoča vnos podatkov tudi preko zaslona na dotik ali s pomočjo tipkovnice in miške. Zaloga artiklov se vodi količinsko in je ovrednotena po metodi drseče povprečne cene.

Omogoča vnos in izdelavo:

prevzemnih listov
predračunov dobavnic računov zbirnih računov blagajniških zaključkov narejenih v blagajniškem programu BiroPOS odpisov porab inventur prejetih in izdanih računov eRračunov RVC poročil recepcija za hotele - kampe, rezervacije, prijava gostov,... Avtomatsko pošiljanje vseh dokumentov v knjigovodski servis

Program BiroPOS recepcija za vodenje rezervacij in prijav gostov v sistem eTurizem. Program recepcija je namenjen manjšim hotelom, sobodajalcem in avtokampom oziroma vsem, ki oddajajo nastanitvene kapacitete. Program je v celoti povezan z davčno blagajno in materijalnim knjigovodstvom miniBO. Avtomatsko pošiljanje podatkov o gostih na AJPES in pregledi statistik za mesečno poročanje.

Osnovne funkcionalnosti programa so:

evidenca rezervacij in zasedenosti
prijava gostov preko sistema eTurizem obračun turističnih taks davčno potrjeni A4 računi z možnostjo združevanja več sob, več skupin, samo nočitve in takse ali samo dodatne storitve in podobno povezava na program “BiroPOS”, ki omogoča izdelavo “sobnega računa” za storitve opravljene npr. v gostinskem delu pregled poročil za statistiko pregled ostalih potrebnih poročil za delovanje recepcije


BiroPOS Android daljinska naročila-računi

Strežnemu osebju zelo poenostavi proces naročanja hrane in pijače. Natakar lahko neposredno pri mizi naročilo gostov vnese v Android aplikacijo, v kuhinji in šanku pa se v istem trenutku natisne naročilo. V kuhinji lahko kuharji takoj pričnejo s pripravo hrane in tudi šanku se lahko pijača takoj pripravi. Ko natakar opravi z naročilom, lahko takoj prične s postrežbo gosta.

Program omogoča:

prijava natakarja s šifro
iskanje artiklov po skupinah iskanje artiklov po šifri iskanje artiklov po nazivu oddaja naročila na mizo dodatni opis artikla spreminjane količine artikla pregled odprtih miz pregled artiklov na mizi izdajanje in tiskanje računa


Mobilna davčna blagajna BiroPOS Android

BiroPOS mobilna blagajna, Android BiroPOS mobilna blagajna, Android Majhna kompaktna mobilna blagajna, ki deluje na Android operacijskem sistemu z vgrajenim tiskalnikom. Primerna je za prodajo na terenu, stojnicah, frizerskih salonih, itd... Preko brezžične povezave WiFi ali G3/G4 je povezljiva v računalniško omrežje. Odlikujejo jo kompaktna oblika, majhna teža, dolga avtonomija baterije in nadpovprečna vzdržljivost ohišja ter hitro delovanje.

Materialno knjigovodstvo deluje na vašem stacionarnem ali mobilnem računalniku. Baza programa se nahaja v oblačnem strežniku zato so podatki varni tudi v primeru izgube, kraje, ali fizične poškodbe mobilne blagajne.

Možnost namestitve tudi na mobilni telefon!

Spletna stran: https://www.biropos.si