Jump to content

User:Ferhat frost

From Wikipedia, the free encyclopedia

ENG...i was born at the 13th of january 1983 in ankara. ankara is the capital city of turkey republic . till four years old i growed there than my family moved to east side of turkey there are amazing cold cities in turkey. in the place where we lived it was also so cold.in winter it's like -30 ° but in summer it was perfect weather. i started to study at my first school when i was 6 years old. i studied till my eight years old when i were in second class in my school. that time my family again moved to other city of turkey.

it was the city that has so hot summers it's izmir.this city is the west side of turkey and so modern and popular city.everything started here,i became more talented for everything about my school about my stage life and so on. i started gymnastic trainings,modern dance jazz,funk,hip-hop trainings. it took nine years more in my life so i finished middle school and high school in that city. i took part in many theatre shows,dance shows,concerts,commercials in that time. i went to univercity.it was the technologies and designes of buildings&stones.there was modern dance group.i danced more and more to be good dancer and i became professional dancer in that time....

now still i'm dancing and dancing.i had different stage experiences and more activities.it will never finish to learn everthing.i do my best to learn something from my jobs and from my life.it will help me to create my future ;)

TR...13 ocak 1983 yılında türkiyenin başkenti olan ankara'da doğdum. dört yaşıma kadar orada büyüdükten sonra ailemle beraber babamın mesleği gereği türkiyenin doğusuna taşındık. türkiyenin soğuk şehirlerinden birinde " havalar o kadar soğuktu ki kışları havanın derecesi -30 ° yi buluyordu. " altı yaşımdan sekiz yaşıma kadar öğrencilik hayatımı devam ettirdim. sonra yine babamın mesleği gereği şehir değiştirmemiz gerekti.

bu geldiğimiz şehir tükiye'nin batısında yer alan çok güzel,çok modern ve metropolitan bir şehir olan izmir di. işte herşey bu şehirde başladı.yeteneklerimin hemen hemen hepsini bu şehirde geliştirdim. okul hayatım,sahne hayatım ve diğer sahip olduğum yetenekler burada anlam kazanmaya başladı. izmir de çeşitli dans okullarında modern dans,jazz,funk,hip-hop dersleri aldım. aynı zamanda jimnastik eğitim kurslarına gittim.bu böyle dokuz sene daha devam edecek ve ben biraz daha yeteneğime yetenek katacağım.ilkokulu,ortaokulu ve liseyi bu şehirde başarılı bir şekilde bitirdim. öğrencilik hayatım boyunca birçok tiyatro oyunununda,şiir dinletilerinde,dans gösterilerinde,açılışlarda,şölenlerde aktif bir şekilde rol aldım.üniversiteye iyi bir geçiş yaptım burada mühendislik alanında dizayn ve tasarım bölümünde eğitim görerek taş teknolojileri alanında da lisans programlarına katıldım. üniversitenin sosyal aktiviteler bölümünde modern dans grubuna katılarak kendimi geliştirdim ve iyi bir dansçı olmak için ön çalışmalara başladım.daha çok pratik,prova ve birçoğu benim dans ve spor alanında gelişmemi sağladılar. şu anda da profesyonel anlamda bu işi yapıyor ve hayatımı kazanıyorum.

birçok sahne deneyimim va aktivitelerim olmasına rağmen hiçbir zaman "tamam,oldu" demedim.her şekilde öğrenme sürecinde olarak hayatımın şekillenmesinde ve gelecekte işe yarar bir ortam kazanmasında etken oldum. hayat her şekilde devam ediyor. teşekkürler...........................................

ayrıca sinemlarda da yayınlanan recep ivedik filminde yardımcı karakter oyuncu olarakta görev almıştır

sanatçının resmi web sitesi. www.ferhatucar.com