Jump to content

User:Florin Damsa

From Wikipedia, the free encyclopedia

[1] FLORIN DAMSA - INFORMATII PERSONALE: Data nasterii: 29.09.1992, Locul nasteri: Dej jud. Cluj, Inaltime: 1,78cm, Greutate:107 - https://www.naturalplus.ro/florin-damsa

BIOGRAFIE: Florin si-a descoperit afinitatea pentru culturism la doar 15 ani. Nu stia exact ce presupune antrenamentul, dieta si stilul de viata a unui culturist. Nu stia cum arata o sala de forta sau ce inseamna suplimentele nutritive. Stia doar ca vrea sa se dezvolte armonios si sa prinda formele asemeni celor pe care-i privea admirativ la concursurile televizate. Si pentru asta, se antrena cu gantere acasa, impreuna cu un bun prieten.

Cand a intrat pentru prima data intr-o sala de forta, a fost extrem de entuziasmat. A realizat ca isi doreste foarte mult titulatura de culturist de performanta. A inceput sa se documenteze, sa-si calculeze cu atentie nutrientii, sa-si stabileasca o dieta specifica si sa puna in practica diverse exercitii. A decis sa se perfectioneze si a inceput sa urmeze cursuri specializate de fitness si culturism, in cadrul carora si-a slefuit cunostintele despre nutritie si antrenament. Acest lucru l-a pus in contact cu multi culturisti de talie internationala, descoperind multe trucuri care aveau sa-i aduca performante inedite. In 2010, la 17 ani si-a inceput activitatea competitonala, intrand in Federatia Internationala a Culturistilor (IFBB). In acelasi an a participat la Editia XXVI a Campionatului Aragon -Trofeul National (Spania) la categoría junior, unde a obtinut locul III.

Anul trecut, a participat la acelasi concurs, de data aceasta concurand atat la categoria de juniori, cat si cea de seniori. S-a clasat pe locul III la juniori si pe locul VII la seniori (70kg). Se motiveaza reamintindu-si ca “dorinta de a triumfa se dezvolta intai castigand, dupa aceea pierzand si in final invingandu-i pe cei ce ne-au invins”.

IFBB BodyBuilding: 3 clas Aragon Spania 2010- 3 clas Aragon Spania 2011- 1 clas Aragon Spania 2012- 4 clas Trofeul Steel Man 2012- 7 Tiger Classic Oradea 2014- 2 Tiger Classic Cluj 2015- 6 Grand Prix Dej - România 2015

  1. ^ Florin Damsa Bodybuilding