Jump to content

User:Lil hrvatska/Hgjhg

From Wikipedia, the free encyclopedia

Mayday Parade je izbor hrid grupa from Tallahassee, FL formalan from članstvo od Jarić Naimenovan Chicago i Određen Tren. Njihov EP pravo Popis osoba koje mogu biti sudski pozvane da budu zamjenici u poroti Je rekao Mimo Potpun Prijatelj je pret od SELL na 20,000 kopiran sa podrška from naljepnica. Međunarodan radiotelegrafski signal opasnosti Paragvaj je momentalno potpisan to Bez straha Dokumentacija. akustičan/ klavir inačici pjesma " tri Klicati za Pet Godina" je oglašen kao osobito privlačiv na kompilacija CD niz " koji se ne osjeća dobro Odlazi Akustičan 2" i oni htijenje biti oglašen kao osobito privlačiv na Vans Nakrivljen Rok službe in 2007. Njihov većina širok čuti pjesma to datum je " našto JA Stići kući, You're Na taj način Potpun" od od njihov " popis osoba koje mogu biti sudski pozvane da budu zamjenici u poroti Je rekao Mimo Potpun Prijatelj" EP.

Međunarodan radiotelegrafski signal opasnosti Paragvaj otpušten njihov najprije u naravnoj veličini album, Poduka In Romantičan Srpanj 10th, na Bez straha Dokumentacija.

Mayday Parade
OriginTallahassee, Florida, USA
GenresRock,
MembersDerek Sanders
Jeremy Lenzo
Alex Garcia
Brooks Betts
Jake Bundrick
Websitehttp://www.maydayparaderocks.com/


Diskografija[edit]

Albumi[edit]

EPs[edit]


Članstvo[edit]

  • Derek Sanders - Glasovni
  • Jeremy Lenzo - Bass/Glasovni
  • Alex Garcia - Gitara
  • Brooks Betts - Gitara
  • Jake Brundige - Bubnjarski Štapić/Podrška Glasovni

Mimo Članstvo[edit]

  • Jason Lancaster - Gitara/Glasovni

Miscellanea[edit]

  • Međunarodan radiotelegrafski signal opasnosti Paragvaj prisvajati taj Tifton, GA je njihov ljubimac mjesto to igra, i imati igra ima mnogostruk vrijeme, i ono što je kazano taj taj je odrediti njihov ljubimac mjesto.
  • Koji se odnosi na englesku pokrajinu Lancaster ili Lancashire je pokrenut nov grupa opozvao je Ići Radio

Go Radio's MySpace

Vanjski Povezati[edit]

Category:2007 albums