Jump to content

User:Marjevic

From Wikipedia, the free encyclopedia

Ova mala web stranica je isključivo privatna.

To znači da ne prati nikakve komercijalne svrhe i služi samo za prikazivanje mojih hobija. U tom pogledu ova stranica služi familiji, prijateljima, poznanicima, onima koji sasvim slučajno zalutaju i onima kojima se ovo ili ono ovdje bude dopadalo.

Ja sam ovu stranicu posvetila, između ostalog, mojim predcima čija imena želim sačuvati od zaborava.

Uz to je naravno ova stranica posvećena mojoj Domovini, gradu u kojem živim, Evropi i dijaspori.

Nešto o meni. Rođena sam u Koprivnici, živim u Križevcima.

Volim europske zemlje jer veliki dio moje rodbine živi na tom kontinentu.

Moje srce kuca za dijasporu širom svijeta jer dijaspora zaslužuje naš respekt kroz svoje nesebično zalaganje za i u Hrvatsku.

Moj hobi, između ostalog, je: povijest, književnost i genealogija-rodoslovlje,web dizanj,

Volim putovati i upoznati „Lijepu našu“ u koju pripadaju: osim Koprivničko-križevačke, Ličko-senjske županije, Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Varaždinska, Bjelovarsko-bilogorska, Primorsko-goranska, Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Zadarska, Osječko-baranjska, Šibensko-kninska, Vukovarsko-srijemska, Splitsko-dalmatinska, Istarska, Dubrovačko-neretvanska, Menimurska i Grad Zagreb*


Fotografije Ja želim na ovoj stranici moj veliki hobi, digitalne fotografije, predstaviti gdje ću uglavnom pustiti da fotografije same o sebi pričaju.


Što ćete još naći na mojoj stranici?

Osim obaveznog Impressuma imati ćete i druge mogućnosti komunikacija samnom. Forum vam pruža razne informacije od rodoslovlja do kulturne baštine i kulturnog turizma.

Mnogobrojni linkovi drugih web stranica pružiti će vam informacije koje vas zanimaju. Od njihovog sadržaja se, po propisu, izričito distanciram.

Opći uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici: http://family-coat-of-marjevic.jimdo.com

Ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Marjević Mladena ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu vlasniku ili bilo kojoj trećoj strani.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno: prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja vlasnice i drugih vlasnika autorskih prava.

Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

Zaštita privatnosti

Ja se obvezujem poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Mogu i dozvoljavam si prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi pri registraciji i bez kojih je registracija na ovoj web stranici nemoguća. Ja ću navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga i na zadovoljstvo korisnika.

Ja se obvezuje da navedene podatke neću učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Navedene uvijeti stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Opći uvijeti o registraciji

Registracija na ovoj web stranici je samo moguća preko preporuke.


Ovu web stranicu je izradio Mladen Marjević .

Želim vam mnogo razonode na mojoj stranici.


Mladen Marjević

Marjevic (talk) 11:51, 25 September 2016 (UTC)