Jump to content

User:Melodikos.gr

From Wikipedia, the free encyclopedia

Συνεντευξη με την Τραγουδιστρια Μαρια Ρωχαμη.

Συνεντευξη με την Τραγουδιστρια Μαρια ΡωχαμηΜαρια Ρωχαμη προκειται για μια τραγουδιστρια που τα καλλιτεχνικά βήματα τα έκανε στη Θεσσαλονίκη διπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως την “μεγαλη” Ρίτα Σακελλαρίου. Συνεργάστηκε με τον Πάνο Ρουμελιώτη δημιουργώντας συνολικά εννέα τραγούδια, σε στίχους των Άκη Πάνου, Παύλου Μπέλου, Λίτσας Διαννέλου, Αποστολίας Διαννέλου, Κλεοπάτρας Τσόλη και Ηλία Φιλλίπου. Συνεργάστηκε με καταξιωμένους τραγουδιστές, όπως τους Σταμάτη Γονίδη, Θέμη Αδαμαντίδη και Γιώργο Βασιλείου.

Μαρια ευχαριστουμε που εισαι σημερα στον melodikos.gr Μαρια Ρωχαμη: Χαιρομαι που ειμαι σημερα κοντα σας στους αναγνωστες του melodikos.gr

Ολοι ξερουμε Μαρια οτι εισαι η κορη του Βαγγελη Ρωχαμη κατα ποσο σε βοηθησε στην καριερα σου αυτο, γιατι αρχικα ξεκινησες με το ονομα Μαρια Μαρτινι. Μαρια Ρωχαμη: Σαν Μαρια Μαρτινι με ανεδειξε ο Μαρκος Δουβης για το λογο οτι ηταν στο προσκυνιο ο Πατερας μου και θεωρησε οτι δεν θα εκανε καλο στην καριερα μου, αλλα αυτο κρατησε για πολυ λιγο.

Απο ποια ηλικια Μαρια ασχοληθηκες με την μουσικη Μαρια Ρωχαμη: Ξεκινησα στα μεσα του 1990 το τραγουδι απο την Θεσσαλονικη.

Ποια ειναι τα μουσικα σου προτυπα και τι ειναι η μουσικη για σενα Μαρια Ρωχαμη: Η μουσικη για μενα ειναι καταθεση ψυχης, μ αυτην ζω και εργαζομαι, τα προτυπα μου διαμορφωθηκαν διπλα στους μεγαλους τραγουδιστες που συνεργαστηκα οπως τον μεγαλο Γιαννη Φλωρινιωτη, την Ζανετ Καπουγια, την Μαριω και τον Χονδρονακο. Και την Μεγαλη Ριτα Σακελαριου, απο την Ριτα και μια αποφαση για τη Γιουροβιζιον ηταν η αποφαση να φυγω απο την Αθηνα και να κυνηγησω το ονειρο μου.

Πιο απο ολα τα κομματια σου ξεχωριζεις και ειναι αυτο που σε χαρακτηριζει Μαρια Ρωχαμη: Τα τραγουδια μου τα λατρευω ολα. δεν ξεχωριζω καποιο, μπορει να μην τους δοθηκε η ευκαιρια και η συγκυρίες να γινουν γνωστα, γιατι απλα δεν δοθηκε η ευκαιρια να κυκλοφορησουν. Θα πω ομως το “Χτυπα και συ” για τον λογω οτι με αντιπροσωπευε και τοτε και τωρα.

Με αφορμη το “Χτυπα και συ” που κυκλοφορησε πριν λιγες μερες σε στιχους του μεγαλου Ακη Πανου και μουσικη του μεγαλου Μακη Καλαιτζη, πως προεκυψε αυτη η συνεργασια,γιατι το τραγουδι το ειχες πολλα χρονια απο οτι ξερουμε στο συρταρι. Μαρια Ρωχαμη: Ξεκινησα τουρνε τοτε με τον Μανατζερ Τακη Τζαβαλο σε ολη την Ελλαδα, τοτε συνεργαστηκα και με τον μεγαλο Πανο Ρουμελιωτη και δημιουργησε εννεα τραγουδια που μεσα σε αυτα ηταν και το “Χτυπα και συ“

τα Social media τι ρολο παιζουν για σενα Μαρια Ρωχαμη: Πιστευω οτι ειναι χρησιμα αλλα η χρηση τους θελει σκεψη και προσοχη.

Τι σε συναρπαζει περισσοτερο στο επαγγελμα του τραγουδιστη Μαρια Ρωχαμη: Ολα, η επαφη του κοσμου, η ευκαιρια να γνωρισεις καινουργιους ανθρωπους, και καινουργια πραγματα, νεα εθιμα, και νοιωθω ευλογημενη για αυτο.

Σε τι φαση σε πετυχαινουμε τωρα Μαρια Μαρια Ρωχαμη: Πιστευω, και ειμαι ικανοποιημενη νοιωθω δημιουργικη, αγαπητη, λιγο αγχωμενη, αλλα ειμαι ο εαυτος μου.

Ποια ειναι τα επομενα επαγγελματικα σου σχεδια Μαρια Ρωχαμη:Τωρα ετοιμαζουμε καποια καινουργια τραγουδια ενα ειναι το τραγουδι τα “κρυμενα” του Στεφανου παρασκευα και μουσικη του Βαγγελη Γκάτσιου, αλλο ενα το “Σκεψεις” Λυβερη Δελημπαιδη, και μουσικη Αμαρυλλις και ενα ακομη του Μακη Καλαιτζη τον οποιο ειχα συνεργαστη στην αρχη τις καριερας μου και τον βρισκω ξανα μετα απο πολλα χρονια και τον ευχαριστω πολυ, βρισκομαστε ηδη στο στουντιο και ετοιμαζουμε νεα τραγουδια.

Τωρα βρισκεσαι στα Kefia Live στην Θεσσαλονικη στην Αγ. Δημητριου λιγα λογια για το σχημα και το μαγαζι Μαρια Ρωχαμη:Τωρα βρισκομαι στα Κefia Live με τεσσερις αξιολογους καλιτεχνες τον Μακη καλαιτζη & Ηλια Πασχαλη που οι δυο τους κανουν ενα αχτυπητο διδυμο στην νυχτα της θεσσαλονικης. Μαζι τους ειναι η μοναδικη καταπληκτικη Κατερινα Γωγου, και τελος απογειωνει τη νυχτα ο μεγαλος Βαγγελης Αντωνιου. Μαζι με την καταπληκτική ορχήστρα του Κεφια Live… Και ο ταλαντούχος στο είδος του Ερρικος με το νταούλι και το τουμπερλέκι που εκτοξεύει την νυχτα. σε ενα προγραμμα που ξεσηκωνει… Ολα αυτα μεσα σε ενα ομορφο και ζεστο περιβαλλον, διαχρονικο με σταθερες αξιες