Jump to content

User:PAOURIS TRACTOR

From Wikipedia, the free encyclopedia
  Η ΑΦΟΙ ΒΛ. ΠΑΟΥΡΗ Ο.Ε. είναι απο τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες που ασχολούντε με τα γεωργικά μηχανήματα. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμενο προσωπικο με πολυετη εμπειρια στις επισκευες των τρακτερ και παραλληλα ασχολειται με με την εισαγωγη και εμπορια καινουριων και μεταχειρισμενων γεωργικων μηχανηματων.
  Η εταιρεια ΑΦΟΙ ΒΛ. ΠΑΟΥΡΗ Ο.Ε. ιδρυθηκε το 1988 και εχει εδρα στον Αυλώνα Αττικης (Γραφεια ,Αποθήκες ,Συνεργειο) και υποκαταστημα στο Περιστέρι Αττικης (εκθεση).
  Αυτη τη στιγμη στις πληρως εξοπλισμενες εγκαταστασεις μας στον Αυλώνα στο 45ο και 43ο χλμ Εθνικης Οδου Αθηνών Λαμίας, σε ιδιόκτητους χώρους που επεκτείνοντε συνεχώς και φτάνουν τα 20στρεμματα βρισκεται ενας μεγαλος αριθμος τρακτερ σε μεταχειρισμενα και καινουρια, οπως και μια πλουσια γκαμα παρελκομενων. Σε μικροτερο μεγεθος αλλα σε ιδια ποιοτητα μπορειτε να βρειτε τρακτερ και παρελκομενα και στο υποκαταστημα μας στη Λεωφόρο Αθηνών 332 (απέναντι απο τα Τ.Ε.Ι. Αθηνών) στο Περιστέρι Αττικης σε ενα χώρο 500τμ όπως επισης και σε αντιπροσώπους μας σε όλη την ελλάδα.
  Διαθέτουμε 5 κινητα συνεργεία και είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή γα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
  Οι μεταχειρισμένοι γεωργικοί ελκυστήρες που αγοράζετε απο την εταιρεία μας (KUBOTA, YANMAR, ISEKI, MITSUBISHI) εισάγοντε απο την Ιαπωνία, έχουν ανακατασκευαστεί πλήρως και έχουν περάσει απο τεχνικό έλεγχο για να παραδωθούν σε σας σε εξαιρετική κατασταση. Μετα την ανακατασκευή τους έχετε απο μας ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ για το μηχάνημά σας .
  Το 2005 η ΑΦΟΙ ΒΛ. ΠΑΟΥΡΗ Ο.Ε. γίνεται αποκλειστικος αντιπρόσωπος της LG στα τρακτερ LS. Τα τρακτερ της LG με MITSUBISHI προδιαγραφες παραδιδοντε σε σας με 2 χρονια γραπτής εγγυησης.
  Η εταιρεια ΑΦΟΙ ΒΛ.ΠΑΟΥΡΗ Ο.Ε. αναζητώντας συνεχώς την καλύτερη ποιοτητα των προιόντων της γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος στις φρέζες ‘’ROTAVATOR WECAN’’, στις ρυμουλκες ‘’IMEG’’ και στους καταστροφεις ‘’LIPA’’.

Με την υποσχεση οτι θα εξακολουθουμε να σας παρεχουμε τις ιδιες παντα υψηλου επιπεδου υπηρεσιες , Καλύπτοντας τις αναγκες σας με τον ιδιο υπευθυνο τροπο οπως τοσα χρονια, Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε ειδους πληροφορία.

  Με εκτιμηση
  ΑΦΟΙ ΒΛ. ΠΑΟΥΡΗ Ο.Ε.