Jump to content

User:Romaniaconstienta

From Wikipedia, the free encyclopedia
Proiectul Romania Constienta

Acest proiect isi propune in primul rand sa ajute romanii de pretutindeni sa inteleaga ca fac parte dintr-o familie.

Proiectul a pornit de la o mana de oameni inimosi care, privind in prezent si in istorie, au ajuns la concluzia ca este momentul ca romanii sa constientizeze ca fac parte dintr-o familie numita Romania.

Foto Romania zona Viseu

Romania este o familie formata din peste 20 de milioane de romani. Fiecare dintre acestia are capacitati proprii, resurse proprii, idei proprii, directii de dezvoltare proprii. Toate aceste capacitati, resurse, idei, directii , adunate de la fiecare roman in parte, formeaza capacitatile, resursele, ideile si directiile familiei Romania. Insa asa cum membrii familiei nu ii alegem noi.....asa nici membrii Romaniei nu ii alegem, ei exista si sunt ai nostrii. Toti....indiferent de nivelul de cunostinte, nivelul de pregatire sau de inteligenta. Directia in care un roman considera ca necesara evolutia, impreuna cu directia in care alt roman considera ca este necesara evolutia, si asa mai departe, adunate la un loc formeaza prin suprapunere directiile in care romanii considera ca este necesara evolutia familiei Romania. Ne propunem o revolutie la nivel de comunicare, la nivel de colaborare.
Toata istoria romanilor este plina de dovezi ale capacitatilor deosebite ale romanilor de a actiona ca o mare familie.
Astfel sunt foarte numeroase situatiile in care romanii au actionat ca o uriasa familie, pentru viitorul lor, si mai ales pentru viitorul copiilor lor.
De fiecare data insa, s-au organizat la indemnul fortelor politice sau fortelor armate. In putinele cazuri cand s-au adunat totusi din proprie initiativa, rezultatele pe termen lung au aratat o lipsa acuta de comunicare intre toti membrii acestei mari familii.
Datorita lipsei de comunicare au actionat in numar mic, in locuri diferite, cu obiective specifice doar zonei lor.

Proiectul Romania constienta Forum Romania constienta