Käyttäjä:Japsu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.


»Tuntematon no-life. Lapista.»
(Hikipedia)

Nimeni on Santtu Pajukanta ja olen vuonna 1987 syntynyt tekniikan ylioppilas. Kirjoitin keväällä 2005 ylioppilaaksi Päivölän kansanopiston matematiikkalinjalta, jonka jälkeen suoritin 362 vrk kestäneen varusmiespalveluksen Parolannummella sijaitsevassa Panssariprikaatissa ja Riihimäellä sijaitsevassa Viestirykmentissä kotiutuen heinäkuussa 2006 reservin alikersantin sotilasarvossa. Nykyään opiskelen tietotekniikkaa Tampereen teknillisessä yliopistossa.

Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta santtu ät pajukanta piste fi. IRCistä löydät minut ainakin IRCnetistä, QuakeNetistä sekä freenodesta nimimerkillä Japsu. Tarvittaessa löydät puhelinnumeroni esimerkiksi Eniron numerotiedustelusta.

Japsu Wikipediassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tein ensimmäisen muokkaukseni Wikipediaan 10. heinäkuuta 2004. Nykyään muokkaan lähinnä suomenkielistä Wikipediaa, mutta minulla on tunnus myös mm. englanninkielisessä Wikipediassa. Kirjoitan silloin tällöin uusia artikkeleita ja välillä laajennan olemassaolevia, mutta yleensä keskityn torjumaan vandalismia, wikittämään artikkeleita sekä korjaamaan artikkeleiden kieliasua. Olen väsymätön yhdyssanavirheiden sekä suomen ja englannin sekakäytön ("implementoidaan spesifikaatiokonformantti applikaatio" vs. "toteutetaan määritysten mukainen sovellus") vastustaja.

Olen maltillinen deletisti ja eventualisti.

Toukokuussa 2005 asetuin ylläpitäjäehdokkaaksi, mutta minua ei hyväksytty ylläpitäjäksi vähäiseen muokkausmäärääni ja hiljaisiin kausiini vedoten. Joulukuussa 2006 minua ehdotettiin toistamiseen ylläpitäjäksi, ja tällä kertaa minut myös hyväksyttiin.

Muistilista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näihin artikkeleihin ja asioihin toivottavasti muistan kiinnittää huomiota lähiaikoina.

  • PKI - tarkistettava, lähteetön, korjattava/muoto

Aloittamiani ja huomattavasti laajentamiani sivuja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(Aikajärjestyksessä?)

#wikipedia-fi 2006-01-06 21:26 <SM> tehkää joku sellainen laatikko, jossa todetaan "tämän käyttäjän mielestä wikipedia on tietosanakirja eikä mikään saatanan hassutteluyhteisö"

Hyödytöntä triviaa: Loin suomenkielisen Wikipedian 9001. ja 10001. artikkelit, täpärästi missaten molemmat tasaluvut.

Lisäämiäni kuvia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suurimman osan lisäämistäni kuvista olen lisännyt suoraan Wikimedia Commonsiin ja ne ovat nähtävissä Commonsin käyttäjäsivullani. Seuraavat kuvat olen lisännyt suoraan suomenkieliseen Wikipediaan:

Monobook.css[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Omassa MonoBook-mukautustyylisivussani on pieniä virityksiä.

Linkkejä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Kaksoislisensoitu Creative Commons Nimi mainittava—Sama lisenssi versio 2.5 -käyttöoikeussopimuksella
Lisensoin kaikki muokkaukseni, ellei toisin mainita, sekä GFDL- että Creative Commons Nimi mainittava—Sama lisenssi versio 2.5 -käyttöoikeussopimuksella. Huomaa, että muut muokkaajat eivät ole välttämättä tehneet näin, joten jos haluat käyttää muokkauksiani Creative Commons -ehdoilla, lue ohjeet (englanniksi).