Jump to content

Draft:NOOAGIGA

From Wikipedia, the free encyclopedia

This template should not be used on draft pages.

NOOAGIGA

[edit]

Nooagiga on mediassa (Discord, Snapchat) toimiva mediaryhmä, jonka on perustanut "jolle" nimellä tunnettu inkkariheimoon kuuluva perussuomalainen rasisti mies Tammikuussa vuonna 2023. Nooagigan tunnetuimpiin jäseniin kuuluu muun muassa Nooa, Giga, Otto sekä Oliver.

NOOAGIGA
NOOAGIGA
Kehittäjä: hanmarionimi
Perustettu: 2018
Vakaa versio: Tammikuu 2023
Kehitystilanne: Aktiivinen

Historia

[edit]

NOOAGIGA:n perustamisen juuret juontavat vuoteen 2018. Klaanin perustaja, Jolle, aloitti sen alkujaan tunnetussa verkkomoninpeli Growtopiassa, jossa hän löysi samanhenkisiä ystäviä suomalaisista pelimaailmoista. Näiden ystävyyssuhteiden kautta syntyi tiivis ryhmä, joka alkoi käyttää nimitystä NOOAGIGA.

Varhaisina vuosina klaanin keskeisiä hahmoja olivat Jollen lisäksi nNokke, JizzGod, Weedrug, DopeB, Iljaas ja THEGIANTFIN. Heidän välilleen kehittyi vahva yhteisöllisyyden tunne, mikä muodosti perustan myöhemmälle toiminnalle. Alkuvaiheessa NOOAGIGA keskittyi pääasiassa pelaamiseen ja peliyhteisön kehittämiseen Growtopiassa, mutta ajan myötä klaanin toiminta laajeni ja monimuotoistui.

NOOAGIGA tunnettiin nopeasti radikaaleista ja ristiriitaisista kannanotoistaan, jotka herättivät laajaa huomiota ja kiistelyä niin peliyhteisöissä kuin sosiaalisessa mediassa. Tämän myötä klaani sai mainetta rasistisista ja provosoivista näkemyksistään, mikä johti sekä voimakkaaseen kannatukseen että vastustukseen.

Vuonna 2023 NOOAGIGA vakiinnutti asemansa mediaklaanina, joka oli siirtynyt laajempaan verkkomediakenttään. Tänä aikana klaani alkoi julkaista sisältöä useilla eri alustoilla, hyödyntäen sosiaalista mediaa ja videopalveluita levittääkseen viestejään ja kasvattaakseen seuraajakuntaansa. Vuosi 2023 merkitsi NOOAGIGAn siirtymistä vakaammaksi ja näkyvämmäksi toimijaksi, vaikka se säilytti provokatiivisen ja kiistanalaisen lähestymistapansa. Toukokuussa 2024 maailmalle alkoi ilmestyä mysteerisiä hieroglyfejä kirjoitettuna hiekkaan, joissa luki NG:n ylpeyttä korostavia tekstejä. Valtaosissa teksteissä luki "NOOAGIGA", "TND" tai "JOLLE ON INKKARI". Hieroglyfejä ilmenee joka puolella Eurooppaa, lisääntyen päivittäin. Yleisimmät sijainnit hieroglyfeille ovat muun muassa koulujen pihat, hiekkarannat sekä juna-asemat.

Jäsenet

[edit]
Jolle (hanmarionimi)
Nooa (nNokke)
Otto (THE COLLECTOR)
Oliver (JizzGod)
Giga (GiantKardashian)
Dobe (DopeB)
Essa (Essa;))
Iljaas (Captainbreezy)
Benkku (prrrt)
Matleena (mandimai)
Katja (Katjuskin)
Bob (Bobrilla)
Irewy (Iretu)

Nykyaika

[edit]

NOOAGIGA:n priima-aika on vaikea määritellä, koska se on edelleenkin kokoajan expotentiaalisesti nousussa. Nykyään NOOAGIGA:ssa tapahtuu erittäin paljon traagisia sekä että dramaattisia muutoksia, koska useat jäsenet eivät tulee sopuun keskenään toistensa kanssa. Yleisimmät syyt ristiriidoille ovat elämänkatsomus, uskonto, rotuerottelu sekä lukemattomia muita riippuen henkilöistä.

Musiikki

[edit]

NOOGIGA on tunnettu myös pahamainesista tunnussävelistään. Kuuluisimpiin NG:n kappaleisiin kuuluu muun muassa Way Down We go, Can't stop it,Kyllä sitä ollaan niin neekeriä, sekä metamorphosis.