Jump to content

Draft:Rasmus Søndergaard

From Wikipedia, the free encyclopedia




References[edit]

Rasmus Søndergaard, også kendt som Søndergaardlol, Sønderberg eller Sondergaard live, er en kendt dansk Twitch streamer, Youtuber og CPS student.

Rasmus Søndergaard er født i København i år 2000, han er på nuværende tidspunkt 23 år gammel.

Inden Rasmus Søndergaard blev youtuber, twitch-legende,tiktok stjerne og redbull atlet, var han bare en hel normal Student på gamle Hellerup gymnasium hvor han gik fra 2016 til at færdiggøre gymnasiet i 2019. Måske er der også nogen der kender ham fra de legendariske sange fra Mads Christian musikvideoer også kendt som MC. Under hans gymnasium uddannelse arbejdet han bla, i føtex i 4 år. hvorefter han blev sælger for Telia.

Første gang man så øje til Rasmus Søndergaard var den 16 maj 2019, hvor ham og hans klasse valgte og lave en Sang ved navn, 3.f - Sidste skoledag GHG 2019. Der sang i det 3 minut og 29ende sekund et ekstrem kendt vers som lyder på. Bandlyst fra alt det var helt brændt af, nu det bare swing hver dag

Hans opnåelser: Man kan roligt påstå at navnet Rasmus Søndergaard er blevet kendt blandt de Københavnske gader, bare for at nævne nogen af de ting han har opnået: Årets Gamer for Simba prisen 2023, kommet Challenger i league of legends, en mini version af sivas på at komme med et nyt dansk sprog som, Come on now dawg Gamlesen Og come on now. Fået 60000 følger på youtube På et lille år, og 200000 følger over alle sociale medier. Tjent over 15000 kroner på en Prodigy video, Og at han er venner med Onk Kesi.



Kilder https://www.youtube.com/watch?v=pHMMKDZWJtY https://www.youtube.com/@sondergaardtv https://www.twitch.tv/sondergaardlol https://www.tiktok.com/@sondergaardlol https://www.youtube.com/@SondergaardLol