User:AndreiGOP/sandbox

From Wikipedia, the free encyclopedia

GOPO SRL[edit]

GOPO este o firma din orașul Targoviste, Romania care se ocupa cu vanzarea de materiale de construcții și produse de amenajare pentru casă și grădină, constructii de cladiri si drumuri, marcaje rutiere, demolari si transport.

Istoric[edit]

GOPO SRL a fost înfiintata în anul 1993, la Targoviste de catre fratii Mihai si Cristi Popescu, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de produse de calitate într-un domeniu dinamic, în continua creştere şi cu o cerere foarte ridicata, acela al materialelor de construcţii.

Performanta[edit]

GOPO este una dintre cele mai importante firme din judetul Dambovita, cu sediul central si depozit in Targoviste, pe strada Laminorului Nr.70. GOPO se afla in top 30 firme din judetul Dambovita - Targoviste[1] conform Targetare.ro, cu o actuala cifra de afaceri de peste 44,000,000 RON pentru anul 2022[2] conform Listafirme.ro, ce furnizeaza materiale de constructii atat catre firme mari cat si catre persoane fizice. Principalul obiect de activitate este comercializarea si distribuţia de materiale de construcţii în judeţul Dâmboviţa şi în judetele alăturate.

Specializari si activitati[edit]

Pe langa furnizarea materialelor de constructii, GOPO se sepcializeaza si in domeniul constructiilor avand o echipa personala de profesionisti larga, insotiti de o flota impresionanta de utilaje si echipamente. Printre acestea se numara: excavatoare de multiple tonaje, buldo-excavatoare, incarcatoare frontale, cilindru-compactoare de multiple tonaje, concasor mobil cu flaci, finisor de asfalt, auto-gredere, masini de marcaj rutier de diferite talii, macarale, tiruri, camioane 8x4 si masini de transport.

Reputatie[edit]

GOPO a cladit o reputatie de calitate in peisajul constructiilor din Dambovita, datorita devotamentului fata de performanta si realizare. Cu o viziune orientata catre excelenta si o pasiune pentru calitate, a devenit un nume de incredere. Prin implicare profunda si abilitatea de a oferi solutii creative GOPO a reusit sa ofere clientilor proiecte de neegalat, livrate la timp si in conformitate cu standarde exigente. Astfel, prin angajamentul lor respectabil fata de domeniul constructiilor si dorinta de a depasi asteptarile, GOPO si-a castigat pozitia de lider incontestabil in peisajul constructiilor locale din Dambovita, dar si din judetele apropiate.

Referinte[edit]

  1. ^ "Lista cu top firme din Targoviste, județul Dambovita". Targetare.ro (in Romanian). Retrieved 2024-05-13.
  2. ^ "GOPO SRL din Targoviste Str. Catedralei 2, CUI 3565239". www.listafirme.ro (in Romanian). Retrieved 2024-05-13.