User:Bjørk Jan Lund

From Wikipedia, the free encyclopedia
København
København

| name = Bjørk Jan Lund | image = 2015 | caption = 2015 | image_size = 250 | landscape = yes | background = group_or_band | alias = KKK | origin = Tromsø, Norge | genre = Kultures, kunst, Sweden | years_active = 2009–present | label = DGR, Kunskaps | associated_acts = | website = [intet] | current_members = Bjørk Jan Lund />BJL | past_members = }}

DGR/KKK are two DGRs from KKK.

Bjørk Jan Lund unul dintre ctitori ideilor moderne, sa nascut pe cea de-a a douazeci si patra (*24) zi a luni lui iunie (*06), a anului o mie nouasute optzeci si opt (*1988) ca fiu al unui medic ilustru (* profesie - cardiolog) si al unei mame pline de sensibilitate, la fel medic. (* profesie - ORL-ist)

Copilaria si-a petrecut-o in diferite locuri, insa orasul lui de suflet este si va ramine Tromsø. →(* https://da.wikipedia.org/wiki/Troms%C3%B8 ) Dupa studiile liceale si incheierea serviciului militar, se inscrie la Facultatea de Stiinte Politice si audiaza, mai apoi studiaza in Reykjavik →(* https://da.wikipedia.org/wiki/Reykjavik ) Islanda →(* https://da.wikipedia.org/wiki/Island ) cursurile de Inalte Stiinte ale Artei si Literaturi (* The Arts Intitutues) of (* Reykjavík University) →https://en.wikipedia.org/wiki/Reykjav%C3%ADk_University) avand-ul ca profesor pe Thor Vilhjàlmsson →(* https://en.wikipedia.org/wiki/Thor_Vilhj%C3%A1lmsson )

Adolescenta si-o imparte intre scris, schite, articole, volumuri si biblioteci, intilnind oameni de remarca a scenei literare locale, nationale si internationale: →Vigdís Finnbogadóttir (* https://da.wikipedia.org/wiki/Vigd%C3%ADs_Finnbogad%C3%B3ttir ) →Einar Kárason (* https://is.wikipedia.org/wiki/Einar_K%C3%A1rason ) →Ion Iliescu (* https://en.wikipedia.org/wiki/Ion_Iliescu ) dar si in viata moderna, fiind un asiduu frecventator al minunatelor cenacle la moda.

El se numare printre persoanele care, la inceputul carierei a fost inconjurat de oameni minunati, care mai apoi a fost indrumat si orientat catre modelele sale din anii precedenti, facandu-l apt sa exprime problematica, sensibilitatea si framintarile epocii moderne. Prima importanta inovatie priveste raportul dintre lumea reflectata de peste hotare.

In epoca moderna, aspira catre ″tipul atotstiutor″ al unei lumi facand concurenta lumii reale despre care el nu stie totul, conducand cu mana sigura ″destinul″ atator oameni din medii diverse. In doua mii patru (* 2004) luna lui august (* 08) doisprezece (*12) are primul contact cu Danemarca. →(* https://da.wikipedia.org/wiki/Danmark)

Prin ceea ce face in aceasta perioada, se afla in centrul unei lumi culturale, lume evocata ulterior

Evenimentele → (* http://www.reykjaviktrading.com/) → (* http://www.carhartt-wip.com/ ) si personajele nu apar decat in masura in care, persoanele au cunostinte de ele sau si le amintestesc, iar ceillati le descopera concomitent cu el, adesea fragmentate, incomplete sau intr-o ipostaza ce vor fi contrazise de perspectiva ulterioara asupra lor.

Toate aceste evenimente expun creativitatea lui. Neputandu-se cunoaste in totalitatea decat pe sine insusi, trebuie sa aprofundeze aceste cunostinte, patrunzand in complexitatea oamenilor. Ajungand sa cunoasca mai multe despre oameni ,prin antologie. in 2009 se angajeaza in Copenahaga vand functia de → (* https://da.wikipedia.org/wiki/K%C3%B8benhavn ) revizor/ cenzor → (* http://www.skat.dk/)

Mai pasionat decat orice aventura, aceasta investigatie in aprofunzime face din el un reprezentant de seama al analizei in acte si documente, analiza ce face un tratat prin intermediul unor colegi clar conturati, pe care ii urmareste din interior cu detasarea si obiectivitatea omului de stiinta face parte pentru o perioada de trei (*3) luni de zile din birourile → http://www.statsforvaltningen.dk/site.aspx?p=4557

A fost printre alti, mari inaintasi, unul care investiga personalitati contradictorii, firi complexe, cu comportament imprevizibil, acestea erau insa personaje diverse, distincte de el de aceia la cerere se opreste.

″Nu intentionez sa demonstrez o teza psihologica ori sa descriu cu obiectivitate si detasare un caz coerent, ci urmaresc traseul sinuos si paradoxal al sentimentelor, capriciilor si revelatiilor memoriei, complexitatea proceselor sufletesti provocate de o simpla senzatie″

Tot la cerere, se inscrie la cursurile universitare a facultati de Arhitectura si Design pe care o termina cu brio fiind unul dintre sustinatorul proiectului No Name Company → (* http://www.norden.org/en )

Format intr-o epoca de glorie, el incearca a transpune in viata de zi cu zi o parte din principiile si modalitatile de creatie ale acestei noi ere, utilizand sinestezia si incercand sa retina trairea inconfundabila a unui moment dat. Astfel se inscrie la cursurile de Academiei de Politie din → http://politiskolen.dk/om-politiskolen?tillad_cookies=nej

Cunoasterea artistica realizata prin intuitie depaseste in acest mod cunoasterea comuna, reusind poate retrai un moment din trecut cu aceeiasi intensitate ca unul din prezent. Timpul considerat pierdut pentru totdeauna nu poate fi inteles de el, astfel exista citeva momente privilegiate care ii permite in paralel cu studiile sa faca parte din echipa → http://www.kunskapskanalen.se/ cu sediul central si din echipa → http://www.dr.dk/p1/ care il tine in legatura cu sute de oameni.

Dupa integrarea activitatilor culturale, in doua mii patrusprezece (*2014) este primit ca membru deplin in → http://www.esperanto.no/

Inca din primii ani ai carierei lui, extrem de sociabil, cu un debit verbal rar intalnit, vorbind de toate si trecand cu usurinta de la una la alta, aratandu-se incantat de cunostinta este angajat in diferite conferinte si coordonator, fiind mai apoi trimis ca delegat la conferintele din Statele Unite ale Americi, New York →(* https://da.wikipedia.org/wiki/New_York_City ) si Alaska →(* https://da.wikipedia.org/wiki/Anchorage )

Incantator, suav si superficial la ceea ce se intampla, tenacitatea, spiritul de proprietate si vointa de a obtine ceea ce isi doreste nu se manifesta in privinta bunurilor materiale, pe care le are din abundenta, ci in domeniul sentimental si al relatiilor mondene. Sub aspect moral, este salvat de puternica sa aspiratie spre fericire

  • pagina creata in limba romana