Jump to content

User:Ondrej Mares/sandbox

From Wikipedia, the free encyclopedia

Michalas Prokopas ((in Czech); g. 1981m. [Balandžio1]]d. Prahoje Čekijoje — yra profesionalus BMX, fourcross, ir dabar taip pat enduro raitelis ir lenktynininkas. Pradėjo sportuoti nuo 5 metų. Metu jos karjeros su du kartas tapti nugalėtoją pasaulio taurės į fourcross ir tres kartas aprengti vaivorykštę aprangą kaip nugalėtojas pasaulio čempionato (2003 m., 2004 m., 2011 m.).

BMX dviratyje aštuoni kartas laimėjo čekiją čempionatą, tres kartas laimėjo europos ir būvo sekmingas taip pat metu lenktyn rasių pasaulio čempionato. 2008 m. metų vasaros Olympinės žaidynės į Pekinas atstovaro Čekijąbicross takelyje, kur išbaigtas į ketvirtfinaliyje rasėje, kurioje užimtas šestas vietą.

Dabartis

[edit]

Prokopas dabar pagrindinis dėmesys į enduro rases. Enduro yr palyginti nauja, bet greitai kylančio dviratininkai disciplina. Jis rasi už Specialized enduro komandą į čekijoje yr europoje čempionate. Sezonas 2014 m. jam pagaiba greitai dėl seniams problemoms su nugaros. Problemos vadovati į operacijos. Į kitą sezone pradžio rasė į pasauliniame enduro serijoje, vėl už Specialized.