Vath Koreshi

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search

Vath Koreshi (1936–2006[1]) was an Albanian writer and screen writer. He is probably best known for writing the script to the 1990 romantic drama film Balada e Kurbinit. He also wrote the script to Botë e padukshme in 1987.[2]

External links[edit]

References[edit]

  1. ^ "Vath Koreshit" [To Vath Koreshi] (in Albanian). Shqiperia.com. 
  2. ^ Shkurtaj, Gjovalin; Envery Hysa (2001). Gjuha shqipe për të huajt dhe shqiptarët jashtë Atdheut. Indiana University: Botimet Toena.